Herečky a herci z Júloviek 2006 II.
Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀
@leninka75 Ahoj
Vy ste šikovný.......🥰......ja si pôjdem ešte kúpiť melón......dade ho hadam ešte strčím..........fakt mám niekedy pocit že toto zdravotníctvo má ešte čo dobiehať.....ešte tá karta aj zavadzia a stavím sa že do nej ani nekuknu..........po mmr po 10dnoch volám na gastro a nasadí lieky......
@jacka ahoj...tebe sa melon minuly rok vydaril, ze?.....ja som ho neskoro sadila, tak nic z neho..........ale tesim sa konecne mi vysli ozdobne tekvice, hokaido a patizon...este cakam na cukety, dufam, ze sa im uraci ......a vcera som nasiala treti sacok salatu...prve dva mi nieco zozralo....Maťko uz mal tie druhe prijimacky?
@leninka75 ahoj
Veru vlani som ich mala natoze 1x som ich ale včera som si kúpila ....sa bojím zasadiť keď je tak horúco.......wow tebe to už riadne ide von......Maťko mal teraz v pondelok už viem že ho na druhú školu nevzali.....ešte čakám na tú prvú....strašne nervy....nič nechu dať vedieť.....od som tam volala
@jacka ahoj.....som mala mierny vypadok 😂...stvrtok a piatok som bola sluzobne v Katowiciach....v soboru sme boli v ZOO Zlin...davno sme tam neboli, tak sme boli zvedavi co sa zmenilo...a veru vselico..porobili nove vybehy a fest pekne...maju tam dve hyieny to kedysi nemavali.....slony boli odstahovane, lebo im robia novy vybeh...a tiez bola nova nadrz s rajami.......tie skoly to maju teraz zaujimavo....vsade pisu, ze az 18.5. mozu dat vysledky...a nam uz v piatok 13.5. prisiel postou papier, ze Lauri prijali 😍....ale ked som hladala poradie, az 18.5 bude dostupne....pevne verim, ze Maťka na tu prvu zoberu 🙂.....takym velkym detom robia skolske vylety do Bojnic?...a teraz je ako na tom Peťko?....brusko poslucha?
@leninka75 ahoj
Vy ste mali super víkend......my sme tma ešte neboli.....tieto školy asi nikto nechápe.....tie tajnosti okolo....načo dobre.....a nám príislo že je neprijaty tiež v piatok.......ale z druhej školy nič ani obraz ani zvuk.........blahoželám k prijatiu...❤️🥰to je super...teším sa.......do Bojnic do múzea praveku.......išiel z malou dušičkou ale isto to dá...........a 2.6 idú aj oni do Brna...........tak s toho mám ja obavy ako to dá.........mám pocit ze bude ani jesť......a pochybujem že dnes dačo zje😔
@jacka ahoj...dakujeme 😘............a budes davat odvolanie?.....do toho muzea by som sa ja ja isla pozriet.......vsak das Petkovi overene jedlo so sebou a bude to OK.....dnes vysla prepoved..riadne prsi...a vcera sme o dusu polievali....este som si vceraa dokupila gazanie, tak sa mi akurat dobre prijmu..Majo uz chcel aj uhorky davat von len som ho presvedcila, ze este pockame do piatku lebo hlasia prizemne mrazy.
@leninka75 ahoj
Áno už sme odvolanie podali...neviem dokedy majú čas na vyjadrenie..........nepomôže overené jedlo......to by nesmel nič zjesť..........tak tu je tak poprcha...ale tma je dobrá ..brrr a verte.........ja som uhorky dala rovno do zeme.....ale našťastie ešte nerastú tak nech tam zatiaľ ostanú lebo tekvica sa z hrabe 🤣🤣🤣.........ty ako v práci?
@jacka ahoj...........nas posurili z gympla, aby sme sa rozhodli..povodne je termin ci nastupy alebo nie do 23.5., ale vcera zastupkyna pisala, ze je velky zaujem zo strany neprijatych, tak sa mame do dnes rozhodnut...dufam, ze sme sa dobre rozhodli a Lauri tam bude spokojna.....ja som dala tekvice do kvetinacov....vcera vecer sme kontrolovali slimaky a veru icg Majo asi 15 nastrihal.....skoncil nam semester a chystame statnice...Maťkova trieda nejde na vylet?
@leninka75
Určite ste sa dobre rozhodli.....bude tak spokojná🥰.........slimáky ako huby po daždi.....sú ako nesmrtelne.......svine hnusné.........dávaš tekvice do kvetináča?.....potom to presadis? Či ako?......to budete !ať zas v robote veselo.......a o chvíľu prázdniny.....no ide aj Maťko s triednym na chatu......posledný júnový týždeň.....a ešte z bývalou triednou do nízkych Tatier......na túru..ona telocvikarka.......su jej miláčikovia tak si ich chce užiť....zlatá je.....a Peťko pôjde ešte do Hrusova na hrad zrúcaninu......a ešte 2.6 do Brna na výstavu tutanchamona
@jacka ahoj.....ano ja si tekvice predpestujem a potom sup do zeme.....tento rok mi vysli aj ozdobne tekvice a tie rozmyslam nechat v kvetinacoch a len postavit, tak kde chcem aby sa mi tahali......od vas zo skoly sa celkovo chodi viac na vylety ako tu u nas....na chatu ide Matkova trieda aj s prespanim?....do toho Brna by som sla aj ja 😍.....mali ste teraz rano mrazik?
@leninka75 ahoj
Super sikulka..........mne sa to nechce predpestovat........rovno šup do zeme..........no som v šoku s toľkých výletov.......nezvykli alebo som zabudla po dvoch rokoch.........🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣.........mali by ísť aj na noc.....až 20km od nás do Žiaru nad Hronom........ale nech.....,...podľa mňa nemrzlo nevidela som nič odkvecnute......u vás bolo mrazivo
ahoj.......nie nemrzlo, nastastie.....vcera sme nasadili uhorky, len dufam, ze nam to slimaky nezozeru......este cukety a hokaido a hadam na tento rok koncim so sadenim.....Karolinka maju dnes nejaku rozlucku s maturantami.....nejako rychlo ubehol tento skolsky rok....uz viete z tej prvej skoly co a ako?..pekny vikendik 😎
@leninka75 ahoj no ja mám pocit že tie slimáky na záhrade chovam až do vypasenia😡😡😡😡.......všetko im chutí........ako dopadla rozlúčka?......veru veď ešte mesiac a prázdniny..........nikam ho nevzali vsade sme dávali odvolanie teraz čakám......ako na ihlách........ináč Maťko už je v tej škole úplne zbytočne......samé suplovane hodiny.....nič sa to už neučí ....veď to môže aj doma byť.....aj vám pekný víkend 😊
@jacka ahoj.............veru muž rano vybehol von asi 10 min skor a isiel na tie slizke potvory....rozlucka vraj nudaaaaa 😀......vsak ako inak......Laurinka uz odpocitava dni v skole....to fakt Matka nevzali ani na tu skolu co chcel?....juuuj to mi je luto..potom daj vediet....aj Karolinka chodi teraz celkom zbytocne do skoly....uz bezia maturity na inych skolach, tak chybaju ucitelia a buduci tyzden su na gympli...to asi bude aj doma nejake dni....
@leninka75 ahoj
Keď na tých bezdomovcov už skoro nič nezaberá..... svine slizke.......to mi aj Maťko že ako v škole nudaaaa 🤔.......mali by ho vziať na OA.....dnes by mala prísť správa tak 🙏.....ináč som s toho riadne na nervy 🥺......včera som ešte melón zasadila tak dúfam že sa prijali....už teraz sa na ne teším 🥰......aj štipľavú papriku som kúpila .....tak môže pršať nech sa všetko dobré ujme........Laurinka s teší to je super....a kde bude mať tú školu?
@jacka ahoj....aj na OA bol na prijimacky?.....ale coby sa Lauri tesila na novu skolu, ona sa tesi na prazdniny 😂....inak si pocula, ze zrusili polrocne prazdniny?....a na gympel bude chodit ako Karolinka do PB.....ty si kupovala stiplavu papriku?....u nas netreba vraj mam jazyk stiplavy 😂........
@jacka ahoj...blahozelam!!!!!!! 😍....co na to Matko?.......ano bud pojdu spolu busom, alebo ...... na gympel ide este jedna Laurinkina spoluziacka tiez Laura a jej mama ucka tiez odchadza z nasej ZS ucit do PB na ucnak, tak bude rano brat aj nasu Lauri ......to ja o sebe viem, ze mam ostry jazyk 😇.....
@leninka75 ahoj
No aby nebol sklamaný ........🤣🤣chlapec 🤣🤣🤣..........veru aj mne sa zdá tie výlety skoro....ťažko sa im potom učí ....Peťko idú teraz štvrtok........ráno 6h odchod príchod 21h......ja ho v piatok nedám nedam školy.......jaj víkend chalani chcú ísť na dáke motokros preteky asi dala 5 dedina od nás......tak neviem či sa ku nim nevopcham......uvidím ....pekný víkendik

@jacka ahoj.....vsetko nasadene 🙂....Maťko si veri, nepotrebuje sa pripravovat 😉.....nerozumiem preco v dnesnej dobe uz tie karty nemozu byt elektronicke....este idete na nejake vysetrenia?