icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

leninka75
27. jún 2022

@jacka ahoj to bol teda letny vikend jak vysity 😎...kazdy vecer grilovacka ..v bazene uz mame 29 st....tento tyzden to urcite pojde aj cez 30...a ja sa idem parit do Gliwic..kolegyni som navrhla, ze zoberme plavky, tak, ze ona nie lebo pribrala 😂.......

jacka
27. jún 2022

@leninka75 ahoj
To bol hotové peklo..brrr........to sa v bazéne veľmi neochladite......my tam dopúšťame vodu ...keby náhodou chcela začať bublinkovat......podarená kolegyňa 😂🤣😂..........

leninka75
28. jún 2022

@jacka ahoj...hlasim sa z Polska....vcera tu bolo pekelne horuco, ale natrafili sme v parku na fontanu, tak sme aspon nohy mocili 😂...dnes aj prsalo, aj bolo pod mrakom tak bolo trosken lepsie....uvidime zajtra..

jacka
29. jún 2022

@leninka75 ahoj
Super☺️🥰.........teším sa že si sa ozvala......aha tak na tú fontánu vám boli plavky ..chápem🤣🤣🤣🤣,.........jaj tu tiež horúce peklo 😭😭😭😭....aaa konečne prázdniny.??zajtra bežím ešte na gastro.......na druhý deň s Maťkom na zuby.....a dúfam že už od dr veget.....uži si to tam🥰☺️

leninka75
29. jún 2022

@jacka ahoj..dik 😉....uzivam..tyzden nemusim varit 😍.....stastn ajak blcha....vsak ja jedina mam plavky...ti dvaja su padavky 😂......Peťkovi vsetko naj naj naj lepsie k meninkam prajem 🎉.....asi s nim ides na gastro, ci zle tipujem?......a Maťko co, strojcek idete kontrolovat?.....poslem ti nejake fotecky...

jacka
30. jún 2022

@leninka75 ahoj
Verím ti....máš oddych od varenia......tebe je sveta žiť....aspoň ti môžem závidieť 🤏😉.......ďakujem za Petka....a áno s ním....výsledky o týždeň...a podľa nich znížime lieky.....Maťko už nemá strojček má len také čudo v ustach ako boxery .....asi chce kuk či je všetko ok........jasne pošli teším sa☺️

leninka75
6. júl 2022

ahoj...no brrr a zasa v praci 🙄....to bude super, ked sa podari znizit lieky 👍......to viem ten "boxer" aj nasa Kika take nosila......ako dlho mal Matko strojcek?

jacka
6. júl 2022

@leninka75 ahoj
Veru teším sa keď mu to pojde postupne dole......zajtra volám uvidím čo a ako........Maťko mal asi vyše roka.....a ten boxer bude postupne vysadzovat.....na hodiny až nebude mať vôbec....to je asi na 2r.......baby ako prazdninuju?......

leninka75
7. júl 2022

@jacka ahoj.....baby jak prasatka v zite 😂.....nic nemusia...len sa povaluju.....aby som im uplne nekrivdila, tak Laurika si zacala robit poriadku v suplikoch.......dnes vymysleli kino...je premiera Thora...tvoji na to nejdu?...vy ako prazdninujete?

jacka
7. júl 2022

@leninka75 ahoj
Áno aj moji sa chystajú.....ešte neviem kedy chcú......moji majú supliky poriadne hneď ako skončila škola.........teraz len vegetia....dnes vyberali cibuľu...nejak skoro mi ľahla 🤔.....kedy máš dovolenku?

leninka75
8. júl 2022

ahoj.....juj ty mas teda sikovnickov 😍.......posli ich aj mne cibulu vybrat 😉...ja mne uz lahla...cesnak uz mas tiez von?....dovolenkujem az posledny julovy a prvy augustovy tyzden.....

jacka
8. júl 2022

@leninka75 ahoj
Ale to somranie 😁si mala počuť 🤣........cesnak nesadim......tak sa tešíš že budeš mať voľno 🥰.....aj niekam idete už ste čosi kukali?.......pekný víkend😊

leninka75
11. júl 2022

@jacka ahoj...........somranie to uz ani nevnimam..u nas na dennom poriadku 😂....panicky su hnile 😂....cez vikend u nas celkom poprsalo, takze sa chystam odburinovat co som dlho odkladala...len dufam, ze stihnem..inak celkom zima zostala.....asi bude Chorvatsko...

jacka
11. júl 2022

@leninka75 ahoj
Aj prevrátené oči vidíš 🤣🤣🤣.........juj tu toho tak poprsalo v piatok večer že...v sobotu rano sa mi ako dobre burina vyberala....a ináč pod zemiakmi sucho........a konečne aj paradajky chytajú farbu.....na tie sa teším najviac ☺️😊.....na kilá ich môžem😋...no riadna kosa som večer behala s mikinou 🙄......... Chorvátsko 🥰 paráda........už sa začínaš pomaličky tešiť?❤️.........

leninka75
12. júl 2022

@jacka ahoj.....moje odburinovacie plany sa odlozili...vcera som chcela, len ma tak desne bolela hlava, ze sa jednoducho nedalo......asi idem dostat navstevu 😝..............ale zajtra ideme aj s babami k zubnikovi, tak budem doma a snad sa bude dat nieco porobit.......nooooo aleze fakt velmi pomaly 😀

jacka
12. júl 2022

@leninka75 ahoj
Neboj o chvíľu už budeš baliť 😊............tieto návštevy by už konečne mohli prestať chodiť že🙄.........ty ako v práci?

leninka75
14. júl 2022

@jacka ahoj......tak a uz mame 16-tku 😍....este dva roky a bude to dospele 😅.....vcera baby zuby OK..ja som mala vypadnutu plombu....a kupili sme Karolinke plavky, huraaa...lebo pochodili sme co sa dalo - Gate, Reserved, Sportisimo,...... a stale jej nieco vadilo....a vcera maly obchodik a sup rovno dvoje a vo vypredaji 😀

leninka75
14. júl 2022

@jacka ...a v praci sme mali detsku univerzitu.....ale inak s ami uz nic nechce...

jacka
14. júl 2022

@leninka75 ahoj
Juj to moji s plavkami...to je dobré..len aby nemuseli skúšať ďalšíe🤣🤣🤣........tak ste super nakúpili...........juj som zabudla ..všetko najlepšie......🥰❤️......dáko mi tie dni rýchlo utekajú......to čo znamená že detsku univerzitu?

leninka75
15. júl 2022

@jacka ahoj....aaale bud rada, ze nie su taki ti presladeni chlapcekovia co neobidu zrkadlo bez toho aby sa nepoobdivovali zo vsetkych stran 😂......dakujem ❤.....detska univerzita je tu oblubena..trva tyzden, kazdy ked od 7:00 do 15:00......prihlasuju sa na nu deti od tretiakov po deviatakov na ZS....deti su podla veku rozdlene na bakalarikov a inzinierikov....maju prednasky, labaky, rozne ukazky poilicajtov, hasicov...potom kadejake hry....inzinierikovia robia aj diplomovky, ktore dnes obhajuju.... a na zaver maju normalne promocie a dostanu diplomy 🙂...ku nam chodia na labaky co sa volaju Carovny svet chemie a Materialy okolo nas...

jacka
15. júl 2022

@leninka75 ahoj
Wow tak to je super tá univerzita....to sa mi páči😊🥰...........no ešte aby sa takto moji obzerali v zrkadle.....im niečo kupit jedna katastrofa 🙄.......to je dobré len daj pokoj..... užite si víkend

leninka75
18. júl 2022

@jacka ahoj....chalani si este nepozeraju oblecko na nete?....my uz sme pomaly v tomto stadiu, ze Karolinka mi ukaze co by chcela a ja objednam 😝.....to sa mi paci aspon nemusim behat po obchodoch...aky ste mali vikend?

jacka
18. júl 2022

@leninka75 ahoj
Oblecko.....čosi.... slúchadlá .... myši....klávesnice....čo sa pokazí.....tiež to tak funguje....?ukáže a toto by som potreboval 🤭🤫.......presne žiadne behačky po obchodoch......🤣🤣🤣.......zas začína byť teplo 🙄.......víkend ..zima...a strašne rýchlo ubehol 😡......a vy ?..dačo ste robili?

leninka75
19. júl 2022

@jacka ahoj.....mna to uz aj prestava bavit stale nieco objednavat, tak som ponukla Karolinke studentsky ucet s kartou, zeby si take jednoduche nakupy + kartu na bus a obedy uz riesila sama, ale nechce.....my mame stale po vonku co robit 😅..a uz ma to prestava bavit..stale len upratujeme (co svokrovci navlacili) a nevidim tomu konca kraja....

jacka
19. júl 2022

@leninka75 ahoj
No to máš o víkendy postarané 🤏.....ešteže to nemusím ja riešiť nie o také..........veď to je super že nechce aspoň vidíš čo objednáva......mňa to leto toto teplo umuci 😝.....kedy to frcite na dovolenku?

leninka75
20. júl 2022

@jacka ahoj......ale vsak zasa tak nie je 😇......a hlavne netrva dlho.....od dnes nas pustaju o 12:00 u roboty..vraj kvoli teplu....ideme 27.7.

jacka
20. júl 2022

@leninka75 ahoj
Že nie???.....🤪🤪🤪vonku úžasné peklo 😭......sa topim ako olaf......😝......aj tých pár dní je pre mňa dlho...ešte len bude veselo.........to máte super že vás pustia.......na koľko idete?

leninka75
21. júl 2022

@jacka ahoj.... len som ta skusala 😇.......tie moje knedle su cele doobedie zavrete dnu 😠....vyliezaju az poobede......ideme na 10 dni

jacka
21. júl 2022

@leninka75 ahoj
Veď sa vonku nedá existovať....... ale si ma dostala🤣🤣🤣🤣🤣🤣............aj moji dnu zavretý.....oni ani poobede nevyjdú.....mám pocit že vtedy je najhoršie........a ty sa ako sa..čo máte nové?

leninka75
22. júl 2022

@jacka ahoj.....vcera sme sa teda, ze vobec nevedeli cez den ochladit...ale tak po 20:00 ked zapadlo slnko za kopec sme este vsetci vliezli do bazena a az vtedy sme sa schladili.....posledny den v praci 😍..............