Herečky a herci z Júloviek 2006 II.
Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀
@leninka75 ahoj
Super☺️🥰.........teším sa že si sa ozvala......aha tak na tú fontánu vám boli plavky ..chápem🤣🤣🤣🤣,.........jaj tu tiež horúce peklo 😭😭😭😭....aaa konečne prázdniny.??zajtra bežím ešte na gastro.......na druhý deň s Maťkom na zuby.....a dúfam že už od dr veget.....uži si to tam🥰☺️
@jacka ahoj..dik 😉....uzivam..tyzden nemusim varit 😍.....stastn ajak blcha....vsak ja jedina mam plavky...ti dvaja su padavky 😂......Peťkovi vsetko naj naj naj lepsie k meninkam prajem 🎉.....asi s nim ides na gastro, ci zle tipujem?......a Maťko co, strojcek idete kontrolovat?.....poslem ti nejake fotecky...
@leninka75 ahoj
Verím ti....máš oddych od varenia......tebe je sveta žiť....aspoň ti môžem závidieť 🤏😉.......ďakujem za Petka....a áno s ním....výsledky o týždeň...a podľa nich znížime lieky.....Maťko už nemá strojček má len také čudo v ustach ako boxery .....asi chce kuk či je všetko ok........jasne pošli teším sa☺️
ahoj...no brrr a zasa v praci 🙄....to bude super, ked sa podari znizit lieky 👍......to viem ten "boxer" aj nasa Kika take nosila......ako dlho mal Matko strojcek?
ahoj.....juj ty mas teda sikovnickov 😍.......posli ich aj mne cibulu vybrat 😉...ja mne uz lahla...cesnak uz mas tiez von?....dovolenkujem az posledny julovy a prvy augustovy tyzden.....
@leninka75 ahoj
Aj prevrátené oči vidíš 🤣🤣🤣.........juj tu toho tak poprsalo v piatok večer že...v sobotu rano sa mi ako dobre burina vyberala....a ináč pod zemiakmi sucho........a konečne aj paradajky chytajú farbu.....na tie sa teším najviac ☺️😊.....na kilá ich môžem😋...no riadna kosa som večer behala s mikinou 🙄......... Chorvátsko 🥰 paráda........už sa začínaš pomaličky tešiť?❤️.........
@jacka ahoj.....moje odburinovacie plany sa odlozili...vcera som chcela, len ma tak desne bolela hlava, ze sa jednoducho nedalo......asi idem dostat navstevu 😝..............ale zajtra ideme aj s babami k zubnikovi, tak budem doma a snad sa bude dat nieco porobit.......nooooo aleze fakt velmi pomaly 😀
@jacka ahoj......tak a uz mame 16-tku 😍....este dva roky a bude to dospele 😅.....vcera baby zuby OK..ja som mala vypadnutu plombu....a kupili sme Karolinke plavky, huraaa...lebo pochodili sme co sa dalo - Gate, Reserved, Sportisimo,...... a stale jej nieco vadilo....a vcera maly obchodik a sup rovno dvoje a vo vypredaji 😀
@jacka ahoj....aaale bud rada, ze nie su taki ti presladeni chlapcekovia co neobidu zrkadlo bez toho aby sa nepoobdivovali zo vsetkych stran 😂......dakujem ❤.....detska univerzita je tu oblubena..trva tyzden, kazdy ked od 7:00 do 15:00......prihlasuju sa na nu deti od tretiakov po deviatakov na ZS....deti su podla veku rozdlene na bakalarikov a inzinierikov....maju prednasky, labaky, rozne ukazky poilicajtov, hasicov...potom kadejake hry....inzinierikovia robia aj diplomovky, ktore dnes obhajuju.... a na zaver maju normalne promocie a dostanu diplomy 🙂...ku nam chodia na labaky co sa volaju Carovny svet chemie a Materialy okolo nas...
@leninka75 ahoj
Oblecko.....čosi.... slúchadlá .... myši....klávesnice....čo sa pokazí.....tiež to tak funguje....?ukáže a toto by som potreboval 🤭🤫.......presne žiadne behačky po obchodoch......🤣🤣🤣.......zas začína byť teplo 🙄.......víkend ..zima...a strašne rýchlo ubehol 😡......a vy ?..dačo ste robili?
@jacka ahoj.....mna to uz aj prestava bavit stale nieco objednavat, tak som ponukla Karolinke studentsky ucet s kartou, zeby si take jednoduche nakupy + kartu na bus a obedy uz riesila sama, ale nechce.....my mame stale po vonku co robit 😅..a uz ma to prestava bavit..stale len upratujeme (co svokrovci navlacili) a nevidim tomu konca kraja....

@jacka ahoj to bol teda letny vikend jak vysity 😎...kazdy vecer grilovacka ..v bazene uz mame 29 st....tento tyzden to urcite pojde aj cez 30...a ja sa idem parit do Gliwic..kolegyni som navrhla, ze zoberme plavky, tak, ze ona nie lebo pribrala 😂.......