Herečky a herci z Júloviek 2006 II.
Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀
@jacka ahoj..no uz streda aj by sa patrilo nieco robit 😇......dovolenka supis..ako som sa bala cesty, ze budu kolony a kamenov a jezkov v mori, tak nic z toho nastastie nebolo....paradne sme si oddychli......baby maju veget...rano si vyspavaju, maju navarene, nakupene, no co im viac chyba 🙂.......u nas moc neprsi, stale polievame....rajciny mame pekne a cviklu jak z cernobylu 😂......uz sme ju 3x zavarali....a este tekvice sa mi celkom podarili a vlastne aj mrkva..ostatne je take priemerne...a ty ako uz si nieco zavarala?....melon mas?
@leninka75 ahoj
Čosi načo začínať ku koncu týždňa čosi 🤣🤣🤣🤣.......som rada že sa vám dovolenka páčila....?aj baby spokojné?........presne aj moji majú taký luxus🤣🤣🤣🤣.........no ja mrkvu uhorky tekvice petržlen skoro nič........papriky vonku ako môj palec......jedine vo foliovniku sú super.......zato paradajok mám že sa môžeme obhadzovat......melón mám jasne idem fotiť.....asi zo 5ks....ale menšie ako vlani.....ešte sme nejdli
@jacka ahoj...melonik je paradny 😍......aj my mame biedne papriky..ien roky som plnila, teraz mame tak, ze stihame pojest a tiez su take nejake male....babam sa pacilo...len ku koncu prisla Karolinke navsteva, tak dva dni pred bola neznesitelna 😠.....vcera Lauri zacala z mojho pohladu divnu akciu....upratovala si v peracniku 😂...vsak toto bezne robieva tak v polovici septembra 😂...
@leninka75 ahoj
Ešte mám asi 4ks melonikov .... teším sa na ne........ja mám v záhrade skoro všetko ja prd....a ešte aj kukurica narastala ani nie meter......keby som sa schcela schovať tak ma nájdu všetci 🤣🤣..,......taká návšteva nemá chybu......brrr......ešteže prišla na konci............ze upratovať peračník..netuším či to moji dakedy robili....🙄
@leninka75 ahoj
Nespomínala....čo v poľsku?.......veď tam ako dlho robil nebude mu smutno?......Peťko klop klop ....dobre...pomaličky kortikoidy vysadzame........bycikel v tomto pekle.....vysychá mi aj mozog😭😭😭...........kukurici malo ale strčila som aj do mrazku nech v zime hryzkame.......vlani bolo isto viacej.....
ahoj...ako si oslavila meninky? .......veru piatok bol neskutocny 😨....ale hrazu hups a zo dna na den mame jesen 😔......

@leninka75 ahoj
No super dúfam že ti to rýchlo ubehlo.......strašne bolo včera a dnes akurát že fúka.....?nám o chvíľu potok uschne tak málo vody........uži si voľno🥰