icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

jacka
22. júl 2022

@leninka75 ahoj
No super dúfam že ti to rýchlo ubehlo.......strašne bolo včera a dnes akurát že fúka.....?nám o chvíľu potok uschne tak málo vody........uži si voľno🥰

leninka75
26. júl 2022

@jacka ahoj.....od rana balim a stale nic nemam..desne...nejako som vysla z cviku ked sa teraz moc nechodilo......Karolinka si zasa nachystala veci jak na mesiac.....inak fajne u nas prsi...konecne...

jacka
26. júl 2022

@leninka75 ahoj
To je dobré že vyšla z cviku 🤭😂......tešíte sa?..to vieš baba....moji by len seba brali........ vidíš a ja som musela polievať 🙄......akurát čo sa ochladilo fajné sa dýcha 🥰......

leninka75
8. aug 2022

@jacka ahoj, tak už zasa v procese ☹......asi ti je jasne, ze sa mi vobec nechce.....podovolenkova klasika...ako prazdninujete?

jacka
8. aug 2022

@leninka75 ahoj
Ale že uplne mi je to jasné 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣.......verím ti.......ako bolo?.......chalani o škole ani počuť 🤫🤭......užívajú si že nemusia vstávať.....a baby ako?

jacka
9. aug 2022

@leninka75 ahoj
Mám pocit že toto peklo vonku nejde skončiť......včera nám pekne poprsalo.....a už je zase sucho.....vaša záhradka ďasná ako?

leninka75
10. aug 2022

@jacka ahoj..no uz streda aj by sa patrilo nieco robit 😇......dovolenka supis..ako som sa bala cesty, ze budu kolony a kamenov a jezkov v mori, tak nic z toho nastastie nebolo....paradne sme si oddychli......baby maju veget...rano si vyspavaju, maju navarene, nakupene, no co im viac chyba 🙂.......u nas moc neprsi, stale polievame....rajciny mame pekne a cviklu jak z cernobylu 😂......uz sme ju 3x zavarali....a este tekvice sa mi celkom podarili a vlastne aj mrkva..ostatne je take priemerne...a ty ako uz si nieco zavarala?....melon mas?

jacka
10. aug 2022

@leninka75 ahoj
Čosi načo začínať ku koncu týždňa čosi 🤣🤣🤣🤣.......som rada že sa vám dovolenka páčila....?aj baby spokojné?........presne aj moji majú taký luxus🤣🤣🤣🤣.........no ja mrkvu uhorky tekvice petržlen skoro nič........papriky vonku ako môj palec......jedine vo foliovniku sú super.......zato paradajok mám že sa môžeme obhadzovat......melón mám jasne idem fotiť.....asi zo 5ks....ale menšie ako vlani.....ešte sme nejdli

jacka
10. aug 2022

@leninka75 zabudla som foto

leninka75
11. aug 2022

@jacka ahoj...melonik je paradny 😍......aj my mame biedne papriky..ien roky som plnila, teraz mame tak, ze stihame pojest a tiez su take nejake male....babam sa pacilo...len ku koncu prisla Karolinke navsteva, tak dva dni pred bola neznesitelna 😠.....vcera Lauri zacala z mojho pohladu divnu akciu....upratovala si v peracniku 😂...vsak toto bezne robieva tak v polovici septembra 😂...

jacka
11. aug 2022

@leninka75 ahoj
Ešte mám asi 4ks melonikov .... teším sa na ne........ja mám v záhrade skoro všetko ja prd....a ešte aj kukurica narastala ani nie meter......keby som sa schcela schovať tak ma nájdu všetci 🤣🤣..,......taká návšteva nemá chybu......brrr......ešteže prišla na konci............ze upratovať peračník..netuším či to moji dakedy robili....🙄

leninka75
12. aug 2022

@jacka ahoj...s kukuricou u nas rovnako 🙄....vcera sme mali damsku jazdu u kadernicky...ja dofarbit sediny, Karolinka chcela fialove konce a Lauri isla na kratko....pekny vikend?

jacka
12. aug 2022

@leninka75 ahoj
Tak ste krásne všetky tri 🥰🥰🥰......Karolinka ako vyzerá..sekne jej to?....aj vám pekný víkendik.... oddýchnite si

leninka75
15. aug 2022

@jacka ahoj..baby su s vlasmi maxi spokojne....hlavne Laurinka, ze nemusi moc cesat 😂......juj to bolo super 😍... v kastieli som este nebyvala a vzdy som to chcela....som bola jak princezna 😇....ako ste vikendovali?

jacka
15. aug 2022

@leninka75 ahoj
Wow paráda...verím ti....😘🥰🥰🥰ani mňa by dlho neprehovarali ☺️.....na kolo ste tam boli?.......doma sme prežili víkend potrebovala som si záhradu porobiť ...v ktorej aj tak figa je......zato jabĺk je neúrekom.........dokonca aj po x rokoch slivka zarodila🤣😱

leninka75
16. aug 2022

@jacka ahoj....len vokend....aj u nas jablk kopec aj sliviek..muz uz sudy vytahuje 😂....ja stale cakam na dazd v zahrade...tiez potrebujem aj v kvietkoch odburinit, ale je to jeden beton, tak sa snazim travu prehliadat...

jacka
16. aug 2022

@leninka75 ahoj
Áno tiež tu trávu v kvetinkach nevidím 🤫🙈.........u nás včera trošku padlo.....dnes zas sucho peklo......... neznášam takéto počasie......tebe to asi nevadí že 🥰....ešte sa niekam chystáte?

leninka75
17. aug 2022

@jacka ahoj...rano uz byva take jesenne pocasie, menej svetla, hmla.....brrr...veru teplo mi vyhovuje 🙂.......pomaly zacnem hadam spratovat zo zahrady..aj kvety uz zacinaju byt take divne.....este chceme ist do Polska, klasicke nase ukoncenie prazdnin 😉

jacka
17. aug 2022

@leninka75 ahoj
Ja už som vyhrala kukuricu 🤣načo tam má strašiť že 😉............na koľko tam pôjdete?.........inak čo máte nové?

leninka75
18. aug 2022

@jacka ahoj....a kukuricu si mala peknu?...zostalo aj zamrazit? 😉......nove?...neviem spominala som ti, ze muz meni pracu?.....do Polska tak na 4 dni...ako sa drzi Petko?..tuto sezonu nemate bicyklovu vyzvu? 🙂

jacka
18. aug 2022

@leninka75 ahoj
Nespomínala....čo v poľsku?.......veď tam ako dlho robil nebude mu smutno?......Peťko klop klop ....dobre...pomaličky kortikoidy vysadzame........bycikel v tomto pekle.....vysychá mi aj mozog😭😭😭...........kukurici malo ale strčila som aj do mrazku nech v zime hryzkame.......vlani bolo isto viacej.....

jacka
19. aug 2022

@leninka75 ahoj
Rozpúšťam sa ako olaf😭😭😭 neskutočne čo je vonku.......😡😡😡😡😡😡...ako rýchlo toto leto ubehlo😟......pekný víkendik 🥰

leninka75
22. aug 2022

ahoj...ako si oslavila meninky? .......veru piatok bol neskutocny 😨....ale hrazu hups a zo dna na den mame jesen 😔......

jacka
22. aug 2022

@leninka75 ahoj
Dobre...veď len meniny.......a teraz nebude vedieť kedy prestať pršať.....mňa porazí.... hlavne že som v sobotu prekopala záhradu a môžem znova 🥴......... presne ani sa nenazdame a máme jeseň....a Vianoce coby dup 🤭..vy ste ako vikendovali?

leninka75
23. aug 2022

@jacka ahoj..akoze LEN meniny???.....ved aj to je sviatok.....si dobra ..ja som este prekopat nestihla....vsak zasa moc este nenaprsalo..vrchna vrstva vlhka..
hlbsie sucho.....upratovala som skrine cez vikend...dobreze prsalo...stale som to odk
ladala

jacka
23. aug 2022

@leninka75 ahoj
Tak berem späť 🤫🤗........pozrime ju ako má pekne sprdla 🤣🤣🤣........nenaprsalo bolo sucho keď som kopla.....teraz padol fajny......si mohla aj ku mne som sa nešla dokopat k ničomu 🤪

jacka
23. aug 2022

@leninka75 som zabudla napísať toto sme mali včera.....výhľad z okna

leninka75
24. aug 2022

@jacka ahoj.....juj tie moje baby ...som nevedala ako sa tvarit..vcera sa pytali, ze kedy pojdeme na "skolske" nakupy...to znamena do papiernictva.....hlavne, ze Karolinka sa taaaaak netesi do skoly 😂.....ten vyhlad je super, na fotke je to fest fotogenicke 👍

jacka
24. aug 2022

@leninka75 ahoj
To vážne?....moji ani počuť nechcú.....čo ideš....majú zoznam?..........našťastie búrka netrvala dlho lebo čo sa dialo.........mňa už druhý deň boli hlava...tak nech sa počasie rozhodne najskôr teplo potom zima 🙄

leninka75
25. aug 2022

@jacka ahoj.....len nejake pera, zvyraznovace no a zosity budeme nakupovat.......nic moc ked ta boli hlava......