icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

jacka
29. sep 2022

@leninka75 ahoj
TO vieš zbytočne veľa prstov......ani nevrav o bolesti......normálne mi bolo na zvracanie.... nemohla som na poho.....strašne nízky tlak som mala ani hnut som sa nemohla...........Karolinke sa už nechce čo 🤣🤣🤣🤣.. združenie katastrofa

leninka75
30. sep 2022

@jacka ahoj......verim, ze to bolo hnusne........Karolin, aby sa nepovedalo frfle kazdy den, ze sa jej nechce 😂..ale zacinaju byt decka chore...vcera ich vraj 8 chybalo a dalsi soplia v skole...uvidime.....co na rodicku?.....triedna sa ti pozdava?..pekny vikend 😍

jacka
30. sep 2022

@leninka75 ahoj
Rodičko nuda....čítala školský poriadok 🤪........vyzerá že bude prísna.. uvidíme čo sa z nej vykľuje......no dnes von čistý hnus......ako idete vikendovat?......

leninka75
4. okt 2022

@jacka ahoj..vsak nestiham zit..tolko povinnosti....skolsky poriadok??!! 😂..rodicom??!! 😂...zlata......celkom som vkladala nadeje do uprsanej predpovede na vikend...a si predstav ani kvapka...som si chcela vnutri porobit......vcera a dnes pocasie ako v aprili...ide mi hlavu rozdrapit

jacka
4. okt 2022

@leninka75 ahoj
Tak u nás v sobotu pršalo..čistý hnus ešte teraz sa do záhrady nedostanem🤪...............ináč moja hlava je na Tom tak isto🙄........desne počasie....,.......no školský poriadok....nuda otrasná........baby ako v škole....?

jacka
5. okt 2022

@leninka75 ahoj
Neviem prečo ale mám pocit že dnes je celkom sprostý deň...ešte že je na konci.......aspoň že neprší 🤣🤣🤣..ty sa ako máš?....normálne som rozmýšľala začať kupovať darčeky k vianociam....aby som neostala v šoku že nič nebude 🙄🤣🤣🤣

leninka75
6. okt 2022

@jacka ahoj......neuveríš, ale včera bol fakt sprostá deň.....jednak som nič nestíhala, ale to je v posledných týždňoch u mňa normálne.....ale včera to bol extrém!!!!,.....všetko čo sa mi dalo, tak sa mi rozsypalo 😂...hneď ráno som vysypala pol vrecka vločiek, potom hydroxid v labáku, doma cukor + do chladničky! sa mi vylialo mäso na šťave čo som si chcela zobrať na dnešný obed...neskutočný deň.....dnes radšej nič neberiem do rúk.....ono sa aj neskôr v obchode niečo nájde, len sa skôr obávam, aby som našla niečo v peňaženke 😨.....aj vieš čo ideš kupovať?

jacka
6. okt 2022

@leninka75 ahoj
Teda....tak som rada že si ma s tým dňom nenechala samú 🤣🤣...... ešteže je zajtra piatok...s deťmi na gastro.....veget.........veru prievan bude riadny v peňaženke 🙄... netuším.....už len klasika spodné prádlo keď kúpim mi to ubudne🤣

leninka75
7. okt 2022

@jacka ahoj....juj tak volny den pre vsetkych....a ako ste dopadli?....veru spodne pradlo to isti .....ja som sa rozhodla, ze ideme s dievcatami vyskusat menstruacne nohavicky.....tak mam tip na darcek....pekny vikend!!!

jacka
8. okt 2022

@leninka75 ahoj
Na gastro krv...výsledky o 10dni ešte 13r.preventivka....očkovanie zvládol super 👌........Aši bude nosiť okuliare 😎.....len na očné sa čaká aj polrok...katastrofa.......pekný víkend

jacka
11. okt 2022

@leninka75 ahoj
Matkovi v škole vkuse odpadávajú hodiny....dnes zajtra.....o chvíľu tam ani chodiť nebude 🤣......Peťko zas idú zajtra späť na Pustý hrad.....aspoň že im počasie výjde.....vy sa ako máte?

leninka75
12. okt 2022

ahoj.....okuliare bude mat Peťko?.....u nas tiez n aocnom katastrofa, tak chodime do jednej optiky, kde v urcitych terminoch chodi ocna decka doktroka z Trencina...vzdy nas mesiac dopredu sms-kou upozornia, ze sablizi termin kontroly, aby sme sa objednali....takze je to super...a dokonca baby nemusia vymeskat skolu, lebo sa da aj poobede....to aj u Karolinky sa stale supluje a odpavaju hodiny....uz mate nejake znamky?

jacka
13. okt 2022

@leninka75 ahoj
No vidíš horšie ako ja...mám jednu známu objednala nás o mesiac tak som šťastná ako blcha.......zajtra zas zubár deti.....majú preventívnu....som zvedko komu najde kaz..........skoro vôbec ďalej známky...hlavne že v kuse čosi píšu...ináč celý deň mám piatok....nechápem to 🤣🤣🙄

leninka75
14. okt 2022

@jacka ahoj.....juj take chodenie po doktoroch...nemam to rada.....ale mozno za chvilu nebude k akemu chodit 😨...Lauri ma uz hadam 10 znamok z angliny....si si sikratila tyzden 😂...co idete cez vikend?....

jacka
14. okt 2022

@leninka75 ahoj
Veru dr sa nám dáko nakopili.....gastro.... zubár o chvíľu očné.......na šľak......alebo nebudeme mať zaco chodiť k dr.....strašná doba...fíha to ma riadne znamok.....chcú ísť do NR na autosalón.... uvidíme
Pekný víkendik 🥰

leninka75
17. okt 2022

@jacka ahoj...ako autosalon?...Karolinka ma tento tyzden same pisomky..sa tesi 😇.......tolko mame jablk, ze rozdavame na vsetky strany..vela skoncilo v sude na palenku....must mame narobeny..na zimu uskladnene a stale ich je kopec..nechces? 😉

jacka
17. okt 2022

@leninka75 ahoj
Autosalón....katastrofa.....nič horšie som dávno nevidela......skôr mi to pripadlo ako zraz tuning.......som mohla doma sedieť.......?vidíš a mojím stále odpadávajú dáke hodiny..........fuj jablká už nemôžem ani cítiť 🙄🤪.....6 plných stromov.....môžme urobiť výmenu 🤣🤫

leninka75
18. okt 2022

@jacka ahoj.....tak aspon ste mali vylet 😉......normalne som vcera nevedela co s casom...do PB ma zviezla nasa studentka, takze som mala 2 hodiny k dobru a nevedla som co s nimi 😂.....a zajtra mam dovcu ..ideme na to ocne a chcela by som si dat urobit pas.....a este mam podozrenie, ze by som mala objednat Lauri na kardio, cize budem asi potrebovat vymenny listok .....vsak to mi ta dovolenka ani stacit nebude

jacka
18. okt 2022

@leninka75 ahoj
Pre pána ty máš riadne nabitý zajtrajšok.......nechcem ani počuť 🙉🙊🙈.........matkovi v kuse odpadávajú hodiny..... nechápem to...... takéto počasie môžem..len škoda tých hmiel ráno

leninka75
20. okt 2022

@jacka ahoj.....vcerajsia misia splnena..Lauri oci OK..nezhorsili sa..Karolinke trosku lave oko, ale sklicko nemenime...vraj netreba....a dokonca som vecer poobjednavala nejake vianocne darceky 😅..dobra som 😇

jacka
20. okt 2022

@leninka7 ahoj
Super šikovne ste.,...🥰.......toto behanie po dr jedna hrôza ......aspoň že dáke dobre správy..,......ja som volala na gastro Maťko má zas nízke železo.....takto dáko aj Peťko začínal😞...fakt a čo už objednala?....

leninka75
21. okt 2022

@jacka ahoj....Maťko sa aj nejako zle citi?....knizky a botasky som objednala.....musim uz teraz cez vikend na 100% vypraznit zahradu.....muz chce orat, tak nech ma prazdne hriadky...a tusim uz aj kvetinace zlikvidujem....vy co idete cez vikend?....

jacka
21. okt 2022

@leninka75 ahoj
Akurát je unavený....som myslela že to zo skorého vstávania......juj ty si šikulka.....aspoň toho nebudeš mať veľa...my už máme záhradu v režime off 🤣🤣🤣🤣....akurát čo mi ostalo z kvietkov sú smradky.....a kvetináče už tiež odložené...mám v oknách tekvice 🙈......víkend netuším hlásia celkom hnusne tak asi nevyleziem z postele
Pekný víkendik 🥰

leninka75
2. nov 2022

@jacka ahoj....no tak ja som si pekne 1,5 tyzdna odkovidovala....😢...este stale ni eosm celkom OK..ale uz som musela do roboty....ako sa mate?

jacka
2. nov 2022

@leninka75 ahoj
No no pre pána.....ani ti nedám palce hore.....ako si to znášala?....a čo zbytok rodiny?..........my stále tak isto.....deti nechcú chodiť do školy....vraj bodaj by boli nekonečné prazdniny.......🤣🤣🤣🤣

leninka75
3. nov 2022

@jacka ahoj...mala som dutiny riadne chytene a strasny kaslisko....ten mam stale...a este aby nebolo malo som dostala alergicku reakciu na ATB...opuchla som 😂......zvysok rodiny OK..drzala som sa od nich .....to s tymi prazdninami aj u nas......najlepsie hnit doma a rozum nalievat lievikom 😂

jacka
3. nov 2022

@leninka75 ahoj
Fíha to tá riadne chytilo....to vieš keď sa darí 👎😞....... V robote ti isto ten kašeľ prejde......🙈...tak nech si už rýchlo fit.....ani nevieš kde si to chytila?.........

leninka75
4. nov 2022

@jacka ahoj......netusim kde..niekde cstou v dopravnych prostriedkoch asi.....tak mi nevyhovuje ten posun casu......rano za tmy z domu, vecer po tme domov...a to by som potom uz len spala a spala.....co idete cez vikend?

leninka75
7. nov 2022

@jacka ahoj...mam pocit, ze tie vikendy su stale kratsie a kratsie 😂......mali sme party vikend..najskor v sobotu mala Lauri narodeninovu oslavu s kamoskami a v nedelu s babkami....takze som stale nieco piekla a varila a natierala 😅.....vy ste ako vikendovali?

jacka
7. nov 2022

@leninka75 ahoj
Presne si môj človek skracuje sa ako svetlo cez zimu😂😂😂.....juj tak laurinke všetko najlepšie 💓❤️......posielame objatie......čo fajne si chystala?......na nervy s tým posunom času..som ako okrepena🙄....tiez by som len spala.....doma sme ..pekne zaliezli a vyliezli len v pondelok 😂🤣.....baby ako v škole?