Herečky a herci z Júloviek 2006 II.
Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀
@jacka ahoj.....no okna umyte.....kupelka a wc vydrhnute...som rozbehnuta, tyzden doma a mam vsetko vyupratovane a mozu byt vianoce 😀....cesnak a cibulu sme nasadili, este nejake kvety boli vonku, tak sme ich pospratovali a v sobotu sme boli v kine Navzdy Wakanda....chalani na to boli?....vy ste co porabali?
@leninka75 ahoj
Pre pána ja s teba nestíham 🙈🙊......ty si aká šikovná......natiahni ruku ako Saxana aj mne treba okná suchnut....cibuľku mám aj ja len pár ks.....zajtra idem s Peťkom na to očné...,som zvedavá čo a ako......prvý krát počujem o Tom filme....opýtam sa ich😊........muz sadol stromčeky.....ja som ešte lístie hrabala...deti sa vyprili medzi ľudí.... prišli až večer....v nedeľu som ledva žila neviem čo mi bolo furt som vyzivovala.......a pekný víkend za nami
@jacka ahoj....moje maju obe optiku, ale dioptrie si veru nepamatam...len viem, ze na poslednej kontrole to mali bez zmeny co ma potesilo.....ved doma sa kuri stale, tak je to jedno, ci su alebo nie su deti doma....ja som od stredy v Katowiciach na sluzobke..je tu hnusne zima, okolo nuly..aj sneh uz poletoval...brrrr...

@jacka ahoj..dakujem za Lauri 🙂.....napiekla som misu hranolkov a pizzu a vybavene 😀........baby stale frflu, ze sa im nechce do skoly, ze sa tam nudia a naco tam musia ist....😂...uz to ani nepocuvam 😇.......u vas ako?