Herečky a herci z Júloviek 2006 II.
Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀
@jacka ahoj..vsak nestiham zit..tolko povinnosti....skolsky poriadok??!! 😂..rodicom??!! 😂...zlata......celkom som vkladala nadeje do uprsanej predpovede na vikend...a si predstav ani kvapka...som si chcela vnutri porobit......vcera a dnes pocasie ako v aprili...ide mi hlavu rozdrapit
@jacka ahoj......neuveríš, ale včera bol fakt sprostá deň.....jednak som nič nestíhala, ale to je v posledných týždňoch u mňa normálne.....ale včera to bol extrém!!!!,.....všetko čo sa mi dalo, tak sa mi rozsypalo 😂...hneď ráno som vysypala pol vrecka vločiek, potom hydroxid v labáku, doma cukor + do chladničky! sa mi vylialo mäso na šťave čo som si chcela zobrať na dnešný obed...neskutočný deň.....dnes radšej nič neberiem do rúk.....ono sa aj neskôr v obchode niečo nájde, len sa skôr obávam, aby som našla niečo v peňaženke 😨.....aj vieš čo ideš kupovať?
ahoj.....okuliare bude mat Peťko?.....u nas tiez n aocnom katastrofa, tak chodime do jednej optiky, kde v urcitych terminoch chodi ocna decka doktroka z Trencina...vzdy nas mesiac dopredu sms-kou upozornia, ze sablizi termin kontroly, aby sme sa objednali....takze je to super...a dokonca baby nemusia vymeskat skolu, lebo sa da aj poobede....to aj u Karolinky sa stale supluje a odpavaju hodiny....uz mate nejake znamky?
@leninka75 ahoj
No vidíš horšie ako ja...mám jednu známu objednala nás o mesiac tak som šťastná ako blcha.......zajtra zas zubár deti.....majú preventívnu....som zvedko komu najde kaz..........skoro vôbec ďalej známky...hlavne že v kuse čosi píšu...ináč celý deň mám piatok....nechápem to 🤣🤣🙄
@leninka75 ahoj
Autosalón....katastrofa.....nič horšie som dávno nevidela......skôr mi to pripadlo ako zraz tuning.......som mohla doma sedieť.......?vidíš a mojím stále odpadávajú dáke hodiny..........fuj jablká už nemôžem ani cítiť 🙄🤪.....6 plných stromov.....môžme urobiť výmenu 🤣🤫
@jacka ahoj.....tak aspon ste mali vylet 😉......normalne som vcera nevedela co s casom...do PB ma zviezla nasa studentka, takze som mala 2 hodiny k dobru a nevedla som co s nimi 😂.....a zajtra mam dovcu ..ideme na to ocne a chcela by som si dat urobit pas.....a este mam podozrenie, ze by som mala objednat Lauri na kardio, cize budem asi potrebovat vymenny listok .....vsak to mi ta dovolenka ani stacit nebude
@leninka75 ahoj
Akurát je unavený....som myslela že to zo skorého vstávania......juj ty si šikulka.....aspoň toho nebudeš mať veľa...my už máme záhradu v režime off 🤣🤣🤣🤣....akurát čo mi ostalo z kvietkov sú smradky.....a kvetináče už tiež odložené...mám v oknách tekvice 🙈......víkend netuším hlásia celkom hnusne tak asi nevyleziem z postele
Pekný víkendik 🥰
@jacka ahoj...mala som dutiny riadne chytene a strasny kaslisko....ten mam stale...a este aby nebolo malo som dostala alergicku reakciu na ATB...opuchla som 😂......zvysok rodiny OK..drzala som sa od nich .....to s tymi prazdninami aj u nas......najlepsie hnit doma a rozum nalievat lievikom 😂
@leninka75 ahoj
Presne si môj človek skracuje sa ako svetlo cez zimu😂😂😂.....juj tak laurinke všetko najlepšie 💓❤️......posielame objatie......čo fajne si chystala?......na nervy s tým posunom času..som ako okrepena🙄....tiez by som len spala.....doma sme ..pekne zaliezli a vyliezli len v pondelok 😂🤣.....baby ako v škole?

@leninka75 ahoj
TO vieš zbytočne veľa prstov......ani nevrav o bolesti......normálne mi bolo na zvracanie.... nemohla som na poho.....strašne nízky tlak som mala ani hnut som sa nemohla...........Karolinke sa už nechce čo 🤣🤣🤣🤣.. združenie katastrofa