icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

leninka75
8. nov 2022

@jacka ahoj..dakujem za Lauri 🙂.....napiekla som misu hranolkov a pizzu a vybavene 😀........baby stale frflu, ze sa im nechce do skoly, ze sa tam nudia a naco tam musia ist....😂...uz to ani nepocuvam 😇.......u vas ako?

jacka
8. nov 2022

@leninka75 ahoj
To si mala fajnu rýchlovku.....sa používali hádam až za ušami..........u nás presne to isté.... nuda že zbytočne ráno vstávajú......a kedy budú ďalšie prázdniny.....vraj sa chcú vyspať 🙄😂

leninka75
9. nov 2022

@jacka ahoj....taka som so sebou spokojna!!!! 😂...vcera sa mi podarilo dostat do mesta, takze obchody sa zatriasli a ja mam uz co-to pre baby a muza na vianoce 😅....najhorsie su babky a dedko...tam fantazia zlyhava uplne ..ty si ako na tom?

jacka
9. nov 2022

@leninka75 ahoj
Vianoce 🙈🙊....katastrofa ja sa trasiem🤣🤣🤣🤣🤣.......bojím sa že neviem čo komu kedy 🙄😏.........vonku čistý hnus 😡.......uplna depka....fujky

leninka75
10. nov 2022

@jacka ahoj.....vcera som si chcela kupit nejake vianocne ozdoby..navyberam, plna naruc...pridem ku pokladni a ze platba len v hotovosti...ja v penazenke 10E....tak som vsetko pekne vratila a nas.....ta odisla 😂

jacka
10. nov 2022

@leninka75 ahoj
No výborne 🤣🤣🤣🤣🤣to poteší..... väčšinou tiež mávam v peňaženke toľko......... baby už majú zoznam k vianociam?

leninka75
11. nov 2022

@jacka ahoj.....uz by som mala najradsej vianoce aj hned zajtra 😍.....oddychnut si, nevstavat skoro........ale hej baby uz dali typy na darceky....uz to zacina byt hlavne o obleceni 😉....a chalani uz v tom maju jasno?...pekny vikend...

jacka
11. nov 2022

@leninka75 ahoj
Čosi oni nemajú jasno v ničom 🙄.....idú mi na nervy........veď ja sa teším na vianoce......len ma nebaví vymýšľať darčeky 😞........aj vám krásny víkendik....čo idete robiť?

leninka75
14. nov 2022

@jacka ahoj.....no okna umyte.....kupelka a wc vydrhnute...som rozbehnuta, tyzden doma a mam vsetko vyupratovane a mozu byt vianoce 😀....cesnak a cibulu sme nasadili, este nejake kvety boli vonku, tak sme ich pospratovali a v sobotu sme boli v kine Navzdy Wakanda....chalani na to boli?....vy ste co porabali?

jacka
14. nov 2022

@leninka75 ahoj
Pre pána ja s teba nestíham 🙈🙊......ty si aká šikovná......natiahni ruku ako Saxana aj mne treba okná suchnut....cibuľku mám aj ja len pár ks.....zajtra idem s Peťkom na to očné...,som zvedavá čo a ako......prvý krát počujem o Tom filme....opýtam sa ich😊........muz sadol stromčeky.....ja som ešte lístie hrabala...deti sa vyprili medzi ľudí.... prišli až večer....v nedeľu som ledva žila neviem čo mi bolo furt som vyzivovala.......a pekný víkend za nami

leninka75
15. nov 2022

@jacka Ahoj...nejak si uz nepamatam....Petko zacal horsie vidiet?......ake stromceky muz sadil? .......chalani sa v piatok normal ucia?....nase baby asi budu mat distancne....

jacka
15. nov 2022

@leninka75 ahoj
Áno nevidí dobre bude mať 1,5 .... parádna cena na rámiky 😞😭...neučia ani jeden majú riaditelske voľno.. šetria.......v škole ušetria doma sa bude musieť kúriť... chápeš....ty máš voľno v piatok?

leninka75
17. nov 2022

@jacka ahoj....moje maju obe optiku, ale dioptrie si veru nepamatam...len viem, ze na poslednej kontrole to mali bez zmeny co ma potesilo.....ved doma sa kuri stale, tak je to jedno, ci su alebo nie su deti doma....ja som od stredy v Katowiciach na sluzobke..je tu hnusne zima, okolo nuly..aj sneh uz poletoval...brrrr...

jacka
17. nov 2022

@leninka75 ahoj
To je super že sa im to ustálilo...uvidím ako dopadneme......tak si pekne tu zimu nechaj tam....dokedy si tam?.....tu je stále hmla a nepríjemne......baby majú to distancne?

leninka75
21. nov 2022

@jacka ahoj.....v sobotu doobeda sme sa vratili, ale vyzimena, uchodena.....bola som rada, ze uz sme doma......ani neviem, ze bol vikend, ked som mala volnu len nedelu..ale tesim sa, ze uz len 4 tyzdne do prace a od 19.12. az do 6.1. dovolenka 😍

jacka
21. nov 2022

@leninka75 ahoj
Prišla si zo zimy do zimy......a dnes čistý hnus 😡.......sa hrozne rýchlo blížia Vianoce 🙈......deťom sa ako nechcelo po takom dlhom volne 🤪.........vraj ich mám nechať ešte deň doma 😂

leninka75
22. nov 2022

@jacka ahoj...len nech su tie Vianoce uz rychlo tu..tesim sa na ne 😍.....presne aj u nas sa vymyslali dovody preco ba mali baby este zostat doma 😂......vcera som mala cas, tak som trosku povymetala obchody a kupila som nejake darceky....ty si ako na tom?

jacka
22. nov 2022

@leninka75 ahoj
Aj ja veľmi....bodaj by už boli..len škoda tých stresov okolo.......matkovej ucke umrel syn tak ti jej hodiny vkuse odpadávajú.....asi ju veľmi nemá kto zastúpiť......darčeky?ešte v obchode 😭😭🙈

leninka75
23. nov 2022

@jacka ...ahoj.....fuha to je smutne s vasou triednou...a co uci?......my sme svokre uz aj stromcek kupili...a my si ideme v sobotu....kupila som si nejake drobnosti (vianocne ozdoby) a hromadim to na komode a uz by som aj udobila...len je este skoro..

jacka
23. nov 2022

@leninka75 ahoj
A ja trúbka 🎺 čítam že ides zdobiť v sobotu 🤫😂😂😂.........učí administratívu.......veď v nedeľu uz môžeš zdobiť.....ja som dnes taká unavená....že ľahnem a spím ako macko........baby ako v škole?

leninka75
24. nov 2022

@jacka ahoj......no v nedelu len take nejake svietniky vyberiem...pekne postupne, nech sa je na co tesit 😍...baby v skole OK, teda az na to, ze sa im uz nechce chodit...a u Lauriky boli v triede vsi...

jacka
24. nov 2022

@leninka75 ahoj
Veď pomaličky popribudaju ozdoby.........len vonku to tak nevyzerá......vsi?moje nervy...dúfam že ju to obislo.....

leninka75
25. nov 2022

@jacka ahoj.....,klop, klop vsi nas obisli .................vcera som kupila cajik na punc a v nedelu zaciname 😍......pekny vikend

jacka
25. nov 2022

@leninka75 ahoj
Juj pozývam sa😊❤️.....?konečne dnes slnko ☀️....aj vám krásny víkendik 🥰

leninka75
28. nov 2022

@jacka ahoj...stromcek doma, cucka vodicku vonku pod pristreskom....robili sme pernikovu chalupku...Karolinka sa s tym poriadne vyhrala....co ste robili cez vikend?

jacka
28. nov 2022

@leninka75 ahoj
Juj no šikovná je.🥰❤️.....a mne nevie urobiť žeby sa 2x vyhrala😉😙......riadila som...neviem čo mi je v kuse som daka unavená....

leninka75
29. nov 2022

@jacka Ahoj....jasne poslem ti ju 😉......a nemas malo zeleza?.....zajdi k Dr. nech ti urobia krvne testy....

jacka
29. nov 2022

@leninka75 ahoj
Jeej 😊už teraz sa teším 😉......v lete som bola na krv všetko bolo ok.......ako pokračuje výzdoba?.....ja som dala svetielka vraj ...tak uz svietime.......asi jediný v okolí široko ďaleko...😂

leninka75
30. nov 2022

@jacka ahoj.....vyzdoba zatial nist...cez tyzden nestiham....svetielka mas vonku na dome?....tak musis inde hladat preco si unavena...ako chalani?

jacka
30. nov 2022

@leninka75 ahoj
No svetielka sú na dome celý rok..ale do okien som dávala kde mám už výzdobu...... chalani?....ťažká puberta....asi má odvezú....čo ti poviem....Peťko nechce nosiť okuliare..ide má poraziť...vy sa ako máte?