icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

leninka75
13. jan 2023

@jacka ahoj...pre mna opera a balet su dve kategorie umenia, ktorym neviem prist na chut.....Lauri uz ma tu fyziku aj uzatvorenu...a Karolinka vcera, ze 4 z telocviku 😂.....znamkovla im podania na volejbale a z piatich dala dve...cela rodina sme sa na tom bavili 😂.......pekny vikendik 😍

jacka
13. jan 2023

@leninka75 ahoj
No vtipná ucka 🙄😂😂😂......laurinke sa ako páči na škole?........aj vám pekný víkendik 🥰

leninka75
16. jan 2023

@jacka ahoj.........to co bolo zasa vcera za pocasie?????!!!!!........aj psi vykuli len ked isli cikat a potom zasa rychlo do sucha......Lauri v skole dobre, myslim, ze si v pohode zvykla.....bola v sobotu u exspoluziacky Niny a boli tam vlastne vsetky byvale spoluziacky.....ze sa medzi sebou dohadovali ako kozy na trhu, tak mi Lauri pisala nech radsej pre nu pridem......vy ako vikend ?

jacka
16. jan 2023

@leninka75 ahoj
No vidím že to debilné počasie pokračuje.....mne porazí z tejto zimy....vidíš náš pes zdrhol a zo 3h ho nebolo...ešte sme ho šli hľadať potom sám docupital.......Laurinka to vyriešila... šikulka... Peťko bol na oslave ale také špinavé ponožky som dávno nevidela....kopec prach samé psie chlpy.... prišiel domov že moja čistucka izbička 😂😂😂.......víkend doma nič sa mi nechcelo a asi v Tom pokračujem 😙

leninka75
17. jan 2023

@jacka ahoj...na vychode vraj snehova kalamita 😲..........vas pes je taky tulacik tulavy......fuha, to bol Petko v divnej domacnosti...a necudujem sa, ze sa tesil domov.....vcera som robila predsezonnu kontrolu semien a hnojiv a musim si dokupit kvietky..chcela by som slamienky a limonky...take, aby sa dali susit....

jacka
17. jan 2023

@leninka75 ahoj
Kalamita aj u nás jedna hrôza..........neviem či tak ešte Peťko dakedy pôjde 🤪......ja som semiačka ešte nekukala......dáko ešte nie som pripravená....?aj sa s tých sušených kvetov chystáš dačo robiť?

leninka75
18. jan 2023

@jacka ahoj... ja by som tiez uz nesla.............no plany by boli..len ci stihnem.....v BB hlasili sneh, nemate nahodou aj vy?

jacka
18. jan 2023

@leninka75 ahoj
Určite stihneš ty si šikulka......máme aj my tu ráno čisty hnus...teraz už len plavky a šup šup......u vás to s počasím ako vyzerá

leninka75
19. jan 2023

@jacka ahoj.....u nas prsi a prsi.....zajtra idem v ramci preventivky n akrv...tak budem mat volny den..tesim...

jacka
19. jan 2023

@leninka75 ahoj
Noooo tu ráno snežilo.....potom dážď so snehom..teraz leje....hotové kúpalisko...kedy toto skončí........ tebe bude sveta žiť 🥰

jacka
20. jan 2023

@leninka75 ahoj
Pekný víkend..dúfam že počasie dostane rozum

leninka75
23. jan 2023

@jacka ahoj........juj fajne volny piatok...pocasie na dve veci...sice super snezilo, ale hned s ato aj topilo, kedze nemrzlo...

jacka
23. jan 2023

@leninka75 ahoj
Verím ti ..dobre ti voľno padlo 🥰........už nemá slová k počasiu....v škole majú chalani veselo samé písomky..vraj už stačilo 😂

leninka75
24. jan 2023

@jacka ahoj......u nas uz s pisomkami skoncili....a idu uz do druheho polroku....V nedelu sme s Karolinkou vyberali predmety do tretieho a stvrteho rocnika...a dnes maju v skole IQ testy.....

jacka
24. jan 2023

@leninka75 ahoj
Paráda ...ako ste dopadli na testoch?.....moji ešte dnes písali..... Maťko ide o 3t na lyžiarsky...s dochádzkou.... veľka väčšina nechce že chcú na chatu 😂😂😂tak som zvedko ako to dopadne

leninka75
25. jan 2023

@jacka ahoj......vyhodnotenie testov budu mat tak cca o 2 tyzdne......aj Karolinka dochadzali na lyziarskom kazdy den a dalo sa to...Matko uz stal na lyziach?

jacka
25. jan 2023

@leninka75 ahoj
Som naivná že som si myslela že vyhodnotenie bude hneď 🙈.........viem že sa dá aj my sme dochádzali a im ide hlavne o tu chatu......stal na ZŠ 😁.......veď Maťko môže byť celý týždeň pri mojich rodičoch aby nemusel dochádzať.....veď uvidíme
Ty sa ako máš?

leninka75
26. jan 2023

@jacka ahoj......to mi je jasne, ze ich laka chata 😇.......Laurike dobre uzatvarala ucka slovencinu...ma tam same jednotky a dve dvojky, vychadza jej jasna jednotka a komentar od ucky, ze ked je Lauri taka ticha, uck,a nevie ci teda tu slovencinu vie 😂....ani neviem ako sa mam...tak standardne...uz aby bola jar...a ty ako?

jacka
26. jan 2023

@leninka75 ahoj
Výborne ucka nemá chybu....asi sa minula povolaniu 🙄...........a vysvedčenie bude aké?.....Maťko bude mať asi 1 trojku z podnikovej ekonómie....má priemer 2.6....uvidime....zabija má toto počasie....súhlasím s tebou nech je jar

jacka
27. jan 2023

@leninka75 ahoj
Pekný víkend..tu začína snežiť 🙈

leninka75
30. jan 2023

@jacka ahoj....baby budu mat jedniotky 🙂.......v piatok siom bola s Lauri na kontrole na kardio....vsetko rovnako, dalsia kontrola o tri roky....len mi skoro zabehlo, sestricka sa Laurinky pytala, ze ci suhklasi s tym, aby mama bola pri vysetreni😨😂....a Petko bude mat ake znamky?

jacka
30. jan 2023

@leninka75 ahoj
Juj aké šikovné baby máš..Peťko čisté....sa mi zdá.....dáko ku koncu zabral......to comjentej sestričke normálna je?......aj tá obj či sa musíš o 3 roky?....ide niekam cez prázdniny¿

leninka75
31. jan 2023

@jacka ahojj.....si ty dobra, ze tusis, ze same 😂.....doktor mi to dokladne vysevtlil, ze ved kazdy ma prava a v rodinach je casto nevhodne spravanie sa.....toto je v skratke..on cele vysetrenie viedol monolog o tom ..islo ma porazit 😠......to sa musim ja objednat, nastastie uz maju elektonicke objednavanie...len ku detskej budem musiet osobne pre vymenny listok 🙄......Majo zasa od 1.2. meni pracu, tak neviem ci sa nam podari niekam ist.....chalani maju ake plany na prazdniny*?

jacka
31. jan 2023

@leninka75 ahoj
No tuším lebo z fyziky mal 1.5..ale dala mu 1.......juj takýto doktory.....ach jo škoda slov.......len preto som sa pýtala či sa nezabudneš objednať.... držať to v hlave.....nie a kam ide ..veď len 3ndavo menil prácu nepáčilo sa mu?.....juj !na zas hlava bolí ....na porazenie toto......

leninka75
1. feb 2023

@jacka ahoj..........no mozno aj zabudnem.....skusim si dat do telefonu pripomienku......ano v septembri nastupil do novej, ale nepacilo sa mu tam, tak hladal ine a nasiel...snad uz to bude to prave....nedivim sa, ze ta zasa hlava boli, vsak take besne pocasie....

jacka
1. feb 2023

@leninka75 ahoj
Tak to držím palce nech sa mu páči.....a kam to chce ísť?...?prečo vôbec odišiel z kii?.... neskutočne nech už je jar...?a hneď 😭😭😭

leninka75
2. feb 2023

@jacka ahoj...to mu drzim aj ja 😀....v KII uz mu to udieralo na hlavu.....stale vacsia nespravodlivost a preto sa rozhodol odist.....v septembri nastupil do firmy, ktora predava zvaraciu techniku, ale bolo to tam chaoticke, bez pravidiel...a teraz robi manazera vyroby vo firme v PB, ktora dodava diely pre automotiv.....normalne rano vtaky cvirikali ako na jar...skoro som sa zacala tesit, ale potom hovorim sakra este len zaciatok februara 😒

jacka
2. feb 2023

@leninka75 ahoj
Aha takže vyhorel v kii.......potreboval zmenu......a v novej robote odkedy robí?..........tak o mesiac sa budeme už hádam tešiť z vtacikov......u nás taky vetrisko.....som mala pocit že nám aj skridle odveje 🙄😁😂......vy máte sneh?chodí aj lyžovať?

leninka75
3. feb 2023

@jacka ahoj.....veru potreboval....len duuuuufam, ze na tomto mieste teraz par rokov vydrzi 🙏...............je tam od 1.2. 😀......tusim aj na dnes hlasili nejaky orkan....pekny vikend!

jacka
3. feb 2023

@leninka75 ahoj
Určite vydrží verím tomu..hádam až do dôchodku 🙈.....tak to je tam ešte riadne čerstvo....tak držím palce nech sa mu páči.....pekný víkend....mám pocit že sa ani z domu nehneme😂