Herečky a herci z Júloviek 2006 II.
Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀
@leninka75 ahoj
V piatok jedna hrôza......to si si teda užila....😞....sa ti muselo strašne ísť..........tu tiez.....všetko tiež meškalo.....vonku to vyzeralo ako koniec sveta.....sa to sypalo a nešlo to prestať..........zato dnes .... nádhera..len trošku menšia zima by mohla byť.....Maťko chorý v piatok 39...cez víkend lepšie a do rána zvracal.....hlavne že bud týždeň má ísť na lyžiarsky..asi ostane doma.....
@leninka75 ahoj
Veru hurá ....neviem ti mrazy stále sľubujú že bude teplejšie a stále je od pondelka rovnako...... Peťko ich nenosí stále len a telku a v škole ja tabulu.....obj som aj matka ten má síce slabšie skoro žiadne ale má astygmatizmus...... poškodený cylinder....
Ako budete vikendovat?
ahoj.....som si vcera urobila volno z prace a isla som ku kadernicke.....v sobotu sme boli na takeho predcasneho valentina, kedze cez tyzden je to s casom bieda...boli sme na bowling a dali sme si uz aj veceru......veru celkom prijemne sa oteplilo..dokonca aj psi uz boli, rano o cca 5 ked som isla do prace, pri vchodovych dverach....super sa to topi, len to blato zasa vsade...vy ste ako vikendovali?
@jacka ahoj....no u nas nastastie ten vikend nebol az taky uprsany......mali sme ho fasiangovy,,,,v sobotu od 12:00 pred obecnym uradom boli maskrtky + masky...okolo 17:00 pochovavanie basy, to sme ale my boli v kine...lebo vsak premiera novej Marvelovky 😂....a potom este vecer zabava...to sme boli do cca 2.00.....u vas sa nic take nerobi?
@jacka ahoj..plavaren je super!!! 🙂.....ja moooc rada plavam 😍.....nejdeme nikde...Majo este nema narok na dovolenku a keb ysi aj nejako vybavil, tak sa nam nema kto postarat o psov...svokra pred dvomi tyzdnami spadla, zlomila krcok na bedrovom klbe, vymenili jej cely klb a teraz je v doliecovaku v Ilave....vy nieco planujete?
@jacka ahoj.... juj a ja som zatvarala oci pred do oci bijucou pravdou 😂😂😂........a kedze boli take "mile", tak som sa rozhodla, ze im "urobim radost" a zoberiem si dovcu aj stvrtok a piatok.....vsak neucim a setrila som ju na to.....nevydrzia od radosti 😂😂😂.....dnes som chcela ist trosku von uz cosi urobit, ale fuci tu studene vetrisko, takze robota pocka...vy ste ako zacali prazdniny?

@jacka ahoj....to co sa tu dialo v piatok cista kalamita!!!!!!.....vobec nechodila ziadna MHD....auta stali na cestach v kolonach.....cela ZA zapchata....v roboty som slapala cez cele mesto na zleznicnu stanicu cca 40 min.....samozrejme vlak fuc..cakala som hodinu na dalsi..aspon, ze tie nemeskali.....u vas to ako bolo?