Herečky a herci z Júloviek 2006 II.
Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀
@jacka ahoj.........to co bolo zasa vcera za pocasie?????!!!!!........aj psi vykuli len ked isli cikat a potom zasa rychlo do sucha......Lauri v skole dobre, myslim, ze si v pohode zvykla.....bola v sobotu u exspoluziacky Niny a boli tam vlastne vsetky byvale spoluziacky.....ze sa medzi sebou dohadovali ako kozy na trhu, tak mi Lauri pisala nech radsej pre nu pridem......vy ako vikend ?
@leninka75 ahoj
No vidím že to debilné počasie pokračuje.....mne porazí z tejto zimy....vidíš náš pes zdrhol a zo 3h ho nebolo...ešte sme ho šli hľadať potom sám docupital.......Laurinka to vyriešila... šikulka... Peťko bol na oslave ale také špinavé ponožky som dávno nevidela....kopec prach samé psie chlpy.... prišiel domov že moja čistucka izbička 😂😂😂.......víkend doma nič sa mi nechcelo a asi v Tom pokračujem 😙
@jacka ahoj...na vychode vraj snehova kalamita 😲..........vas pes je taky tulacik tulavy......fuha, to bol Petko v divnej domacnosti...a necudujem sa, ze sa tesil domov.....vcera som robila predsezonnu kontrolu semien a hnojiv a musim si dokupit kvietky..chcela by som slamienky a limonky...take, aby sa dali susit....
@jacka ahoj......to mi je jasne, ze ich laka chata 😇.......Laurike dobre uzatvarala ucka slovencinu...ma tam same jednotky a dve dvojky, vychadza jej jasna jednotka a komentar od ucky, ze ked je Lauri taka ticha, uck,a nevie ci teda tu slovencinu vie 😂....ani neviem ako sa mam...tak standardne...uz aby bola jar...a ty ako?
@jacka ahoj....baby budu mat jedniotky 🙂.......v piatok siom bola s Lauri na kontrole na kardio....vsetko rovnako, dalsia kontrola o tri roky....len mi skoro zabehlo, sestricka sa Laurinky pytala, ze ci suhklasi s tym, aby mama bola pri vysetreni😨😂....a Petko bude mat ake znamky?
@jacka ahojj.....si ty dobra, ze tusis, ze same 😂.....doktor mi to dokladne vysevtlil, ze ved kazdy ma prava a v rodinach je casto nevhodne spravanie sa.....toto je v skratke..on cele vysetrenie viedol monolog o tom ..islo ma porazit 😠......to sa musim ja objednat, nastastie uz maju elektonicke objednavanie...len ku detskej budem musiet osobne pre vymenny listok 🙄......Majo zasa od 1.2. meni pracu, tak neviem ci sa nam podari niekam ist.....chalani maju ake plany na prazdniny*?
@leninka75 ahoj
No tuším lebo z fyziky mal 1.5..ale dala mu 1.......juj takýto doktory.....ach jo škoda slov.......len preto som sa pýtala či sa nezabudneš objednať.... držať to v hlave.....nie a kam ide ..veď len 3ndavo menil prácu nepáčilo sa mu?.....juj !na zas hlava bolí ....na porazenie toto......
@jacka ahoj...to mu drzim aj ja 😀....v KII uz mu to udieralo na hlavu.....stale vacsia nespravodlivost a preto sa rozhodol odist.....v septembri nastupil do firmy, ktora predava zvaraciu techniku, ale bolo to tam chaoticke, bez pravidiel...a teraz robi manazera vyroby vo firme v PB, ktora dodava diely pre automotiv.....normalne rano vtaky cvirikali ako na jar...skoro som sa zacala tesit, ale potom hovorim sakra este len zaciatok februara 😒

@jacka ahoj...pre mna opera a balet su dve kategorie umenia, ktorym neviem prist na chut.....Lauri uz ma tu fyziku aj uzatvorenu...a Karolinka vcera, ze 4 z telocviku 😂.....znamkovla im podania na volejbale a z piatich dala dve...cela rodina sme sa na tom bavili 😂.......pekny vikendik 😍