Herečky a herci z Júloviek 2006 II.
Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀
Ahojte.
Pekný víkend...hura, tri dni voľna. Alebo makania doma 🤪
@leninka75 ahoj
Nie neboj..už by som ti písala.....odrovnalo aj Maťka....ostal doma...ja som ledva žila.... som prišla z roboty navarila a šla spať....mŕtva .....ani na rodicko som nešla....veď sa aj tak dozviem podstatné
@utka ahoj
Juj nepamätám presne ..asi Amerika či ako......vy idete mať riadny víkend...... nezávidím....
ahojte.........juj to bolo super, 3 volne dni 😍....co ste porabali?
@jacka .....a co mal Maťko?...Peťko sa má ako?.....teba co odrovnalo, hlava?.....takze ste boli len doma?....my sme mali v sobotu stretavku z gympla po 30 rokoch!!!!!...pomoc...leti ten cas......
@utka ..uz ste zabývaní?....krabice vyložené?
@leninka75 ahoj
A ešte jeden 1x nás voľno takéto čaká🥰.....nie hlava...taká unavená som bola.....celý človek má bolel.....ani neviem ako som zaspala....ako dobre to bolo😂......kde ste mali stretávku?..to ani nevrav....že po 30rokoch...to sa isto mýliš 🙈😊🥰🤣
@utka ahoj
Veď uvidíš aké vám sadnú.....hej virózu...včera bolo mužovi zle......ale už sme sa jej asi zbavili...klop klop.....
ahojte........prsi od vcera vecera....a to som este potrebovala precistit dva zahony.....
@jacka ..ja si robim volno od zajtra 😍...v sobotu mame birmovku, tak budem chystat......stretavku sme mali v PB....z 34 iba 3 neboli...celkom slusne....
@utka ..Viki sa ucia, ci ich nechali doma ked su prijimacky?
@leninka75 ahoj
No vieš čo..?toľko voľna?....nehanbíš sa?.....🤔.....aj ja chcem.....no vidíš aspoň porastie viac buriny 🙄......zato sa riadne ochladilo...som musela prekrútiť...........to ste sa pekne zišli 🥰......aj fotecky budú?...čo si mala na sebe......čo ty traja prečo nedošli?....aj triedna bola?.....Maťko bude mať voľno v utorok... prijímačky....vraj ako dobre🤣
@utka ahoj
som zvedavá aké vyberiete.....hlavne aby sa vám dobre spalo....kde boli zo školy?....
Pekny predĺžený víkend
Ahojte dievcata.......🙂
@jacka ...vsak som to volno mala patricne ofrflane od deti!!!!.....ano na stretavke bola aj triedna, poctivo chodila s nami po krcmach 😂.....ti traja chybajuci: jedna zije v Kanade, jedna bola na sluzobke a jedna nechcela......aky ste mali predlzeny vikend?
@utka .....u nas na gympli chodia na take stanovacky Dofáci...aj Viki to mal take?
@leninka75 ahoj
To verím živo si viem predstaviť tie výrazy tvári a komentáre 🤣🤣🤣🤣🤣......to je dobre a triedna.......aj v škole taká bola,?😂.......juj som okná umývala.....v záhrade som sa prplala......a to som si povedala že budem oddychovat.......a dám ako dopadol víkend,,?
..
@utka ahoj
Či fajne ste grilovali?......už máte prestahovane všetko?
@leninka75 ahoj
No ja som využila voľno....a to som ani nedúfala že budem kúriť....ale dnes som musela trošku v dome je neskutočná zima.....poobede tu bolo 16st....na nervy toto..........ešte aby neprsalo keď netreba.....to uz čo by bolo....len slnko či čo😂🤣🤫........čo dávali v kine,?
@utka ahoj
No mňam ..milenka grilovačky......my nemáme nič len soľ korenie.....trošku citrónu....ale dávame aj syr aj 🌽....aj zemiaky v šupke....tie milujem....matrace už máte vybraté?
ahojte.......fest dobre tento kratsi tyzden ubieha 😍
@jacka ...aj my stale prekurujeme....studene vtrisko fuci stale.....ja este stale nemam nasadene gladioly ani cuketu a tekvice.......v kine, no hadaj 😀.....vysla nova marvelovka strazcovia galaxie 3 😅...Karolin musela vidiet...
@utka ..fajnotka!!!.....ja robievam medovo-horcicovu zalievku na salat...rebierka aj obvarate?

Ahojte.........
@jacka ...juj chudatko...aj mu nieco davas?....ja som vcera este stihla vycistit jeden zahon, ale dnes to nevidim na pracu vonku 🌧....
@utka .....tak to je super!!!!....oslava bola u otca, ci niekde v podniku?