Herečky a herci z Júloviek 2006 II.
Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀
@leninka75 ahoj
Čosi..neexistuje aby šli........nikdy nechodili.....a to mal spolužiačku o dva domy vyššie........juj tu si aká šikovná....🥰...ak budeš mať cestu rada ťa uvidím....😉.....my zajtra na gastro....dúfam že budú mať dobré výsledky.....lebo Maťko už nemal v septembri mal zle železo....ale takto aj Peťko začínal..verim že sa nebude opicit 🙈
Ahojte.
Nejako nestiham. Sťahujeme. Od utorka uz spíme v novom 😉. Nechápem, kde sa berie toľko vecí. Už nech to skončí 😭
@jacka ahoj............kedy idete na to vysetrenie?......vcera som si uz nasadila muskaty....este su zatial v skleniku....nasiala som kvietkove semienka pozberane minuly rok.... uvidim, co z toho bude.....segra davala uz aj cuketu.....
@utka ..ahoj.....potom si pamatajte co sa vam bude na novom mieste snivat 😉
@leninka75 ahoj
Na vyšetrenie až v júli.....ty si aká šikulka....moje kvietky sú ešte v obchode 😱....aké kvietky si nasiala?..... cuketu?to potom presadí von či nechá tam?....celkom im to počasie nevyšlo 🙏😂
@utka to už tak ostávate nastalo?......vraj sa vtedy plnia sny ....škoda že so nepamätáš....neboj o chvíľu bude presťahovaní a spokojný....držím palce aby ste to mali čo najskôr....
ahojte! 🙂
@jacka .....sestra dala cuketu tusim do vyvyseneho zahonu, takze tam uz zostane...a necha ju tahat von po zemi.....siala som smradosky, slamienky, lobelky, macosky a limonku....ked teraz tak rozmyslam aj ja mam miesto vo vyvysenom zahone...mozno tam tiez hodim cuketu..
@utka ..a skrine este nie su prestahovane, ci su este v obchode?...ocinovi napr nejake naradie ku domu by sa nehodilo?.....alebo ak ma auto, tak tankovacia karta?......alebo nejake kupelne procedury?
@leninka75 ahoj
Čo 3ste dávaš do vyvyseneho.. všetko?.....ja sa musím tiez dáko nakopnúť....furt si myslím že je ešte zima 🙈
@utka ahoj
Vy tam 7z nie!pane bývate?..som nevedela....tak ocino i dáky kôš....a peniažky..on by asi nešiel sám do kúpeľov ...či sa mýlim?.....aj tak bude mať najväčšiu radosť keď tam vy prídete a nebude sám....
@jacka nejako nechápem tej prvej vete 🤭
Po operácii bol v kúpeľoch v Dudinciach. Najprv nechcel a potom si pochvaľoval. Kúpila som mu pyžamo (on chcel), sladkosti-cukriky, čokolády, keksiky...kupim mu ešte borovičku 🤭 a dam k tomu do obálky peniažky. S brachom sme dali este robit tortu. A bude!
ahojte.........
@jacka ...no vcera som nasadila salat od mamy..a z jedneho mam zatial parenisko a uz mi schadzaju rastlinky ako kapusta, redkovka , kaleraby, karfiol, cvikla,.........ak uz nebudu mrazy tak je to OK......esta cakam aby si zisiel ahrasok........😅
@utka ...no to som nevedela o otcovi.........a nejake predplatne casopisu by ho nepotesilo?....neviem ci su sladkosti ta spravna volba pre cloveka co sa moc nehybe.....ale borovicka nema chybu 😂
@leninka75 ahoj
No si ma donútila 😂ísť do záhrady tak kvietky už mám aj ja v zemi....pekne ich z vrchu polialo 🤣.......a nielen ich aj náš keď sme sa šli prejsť....do nitky...mne vlani šalát nezisiel.....neviem čo to bolo sa debilné semiacko lebo keď som s toho istého sadila 2x tak nič.....hrášok ...potom prídem...ten ľúbim veelmi....
@utka ahoj
Tomu asi nik nerozumie 😂 prepáč nevšimla som si čo som napísala....či tam už natrvalo bývate..... borovička nie je od veci keď je dobrá.....to je ako liek 😊
ahojte 😎
@jacka ....som rada, ze mam nateba pozitivny vplyv 😀......u nas vcera fucal studeny vetrisko....ale bola som obdivovat parenisko...vsetko mi pekne schadza....len teraz to uchranit pred slimakmi .................
@utka ..vies ako sa hovori...nikdy nehovor nikdy 😒.........nahodou na dochodok kupite vilu pri mori 🙂..to b ybolo stahovanie, jedna radost 😍........
@leninka75 ahoj
To máš dobrý vplyv...🥰som rada že už to mám v zemi ....ešte si chcem maliny rozsadit rastu mi všade ako burina🙄...... slimáky...fuj ani nespomínaj....ja tiez rada obzerám keď to rastie....a potom chodím chrumkat..na to sa teším najviac 🤣
@utka ahoj
Alebo sa presťahovať uz do hotového 🤣.....ale to more je veelmi lákavé 😂
ahojte..........
@jacka ...........vidis, esteze si povedala ...maliny...tiez potrebujeme dat do poriadku.....a ja ze sa uz budem venovat kvietkom.....dnes chcem kupit matros na sobotnu opekacku 😎....prva po zime....ake mate vikendove plany?
@utka ...veru aj ten domov dochodcov mi napadol 😉....ale vilka pri mori je lepsia 😍......uzite si oslavu! 🙂
pekny vikend dievcata!!!! 😎
Ahojte.
Tak my zajtra tá oslava. V nedeľu poupratovať ocinovi a šup zase domov.
Tak pekný víkend.
@leninka75 ahoj
No este ti môžem nieco pospominat...🤣🤣.....januz mám kvietky celkom k svetu....este som aj gladioly vopchala do zeme.......aj my ideme hodiť kuriatko na gril....len petkovi je zle ani v škole nebol 🙄....aj na gastro som volala....že keď nebude dobre máme ísť na urgent...kedy toto skončí.....
@utka užite si oslavu...hlásia pekne ☀️
Ahojte.
Oslava dopadla na výbornú. Zabavili sme sa, najedli sme sa, stretli s rodinou, s ktorou sme sa dlho nevideli. Fakt super.
A ocinovi sme nakoniec dali tortu, Borovičku, pyžamo, rôzne skadkosti, kozmetiku a peňaženku.
A najväčší darček bol, že prišla aj neterka z Írska. Ako prekvapko.

Ahojte......🙂.....strasne sa mi nechcelo.........
@jacka .....pocasie cisty april....v piatok snehova chumelica... v nedelu a pondelok jar....ale konecne som nasadila cibulu, hrach a zalozila som parenisko...tak som spokojna...ako velka noc?....chalani boli pozriet spoluziacky?