icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

leninka75
25. apr 2023

Ahojte.........
@jacka ...juj chudatko...aj mu nieco davas?....ja som vcera este stihla vycistit jeden zahon, ale dnes to nevidim na pracu vonku 🌧....

@utka .....tak to je super!!!!....oslava bola u otca, ci niekde v podniku?

utka
25. apr 2023

Ahojte.
@leninka75 mali sme to v kultúrnom dome. A jedlo nám doviezli z restiky...

jacka
25. apr 2023

@leninka75 ahoj
Nič ..vodu čaj...slepaciu polievku...ryžu trošku a maslo varené...ale neje nič......no na nedá to vyzera že sa Po práci zavries dnu....

@utka ahoj
Super že oslava dopadla dobre....koľko vás tam bolo?.....to ste mali kde?

utka
25. apr 2023

@jacka bolo to v Lišove v kulturaku. Bolo nas 35 aj s deťmi.

utka
25. apr 2023

@jacka prosím ťa, aké konkrétne matrace mate z toho Raj matracov. Ja som objednala Dormeo, boli v pohode na sklade. Dva týždne ubehli a stale nič. Tak som tam napisala. A že dodajú ich v októbri 2023 🤦🏻. Tak som to zrušila a hľadám zase nejaké.

leninka75
26. apr 2023

ahojte........

@jacka ...vsak to musi byt Petko dobre vyflusnuty 😢..........vcera som bola nejaka KO....uz od siedmej som driemkala...

leninka75
28. apr 2023

ahojte............

@jacka .....co sa deje?....dufam, ze nic vazne s Peťkom.....

pekny predlzeny vikend!!!! 😍

utka
28. apr 2023

Ahojte.
Pekný víkend...hura, tri dni voľna. Alebo makania doma 🤪

jacka
29. apr 2023

@leninka75 ahoj
Nie neboj..už by som ti písala.....odrovnalo aj Maťka....ostal doma...ja som ledva žila.... som prišla z roboty navarila a šla spať....mŕtva .....ani na rodicko som nešla....veď sa aj tak dozviem podstatné

@utka ahoj
Juj nepamätám presne ..asi Amerika či ako......vy idete mať riadny víkend...... nezávidím....

utka
29. apr 2023

@jacka čo nejaká viróza vás navštívila? A ty kde pracuješ?
Ja som jeleň z tých matracov. Asi pôjdeme popozerať...Jysk, Pre spánok, Matratex...a snáď už konečne niečo vyberieme.

leninka75
2. máj 2023

ahojte.........juj to bolo super, 3 volne dni 😍....co ste porabali?

@jacka .....a co mal Maťko?...Peťko sa má ako?.....teba co odrovnalo, hlava?.....takze ste boli len doma?....my sme mali v sobotu stretavku z gympla po 30 rokoch!!!!!...pomoc...leti ten cas......

@utka ..uz ste zabývaní?....krabice vyložené?

jacka
2. máj 2023

@leninka75 ahoj
A ešte jeden 1x nás voľno takéto čaká🥰.....nie hlava...taká unavená som bola.....celý človek má bolel.....ani neviem ako som zaspala....ako dobre to bolo😂......kde ste mali stretávku?..to ani nevrav....že po 30rokoch...to sa isto mýliš 🙈😊🥰🤣

@utka ahoj
Veď uvidíš aké vám sadnú.....hej virózu...včera bolo mužovi zle......ale už sme sa jej asi zbavili...klop klop.....

utka
2. máj 2023

Ahojte.
@leninka75 ale kdeže...stale cakame na skrine a Luckinu izbu...
@jacka boli sme nejaké pozrieť, vyskúšať... ešte jeden obchod chceme a uz sa rozhodneme. Konečne

leninka75
3. máj 2023

ahojte........prsi od vcera vecera....a to som este potrebovala precistit dva zahony.....

@jacka ..ja si robim volno od zajtra 😍...v sobotu mame birmovku, tak budem chystat......stretavku sme mali v PB....z 34 iba 3 neboli...celkom slusne....

@utka ..Viki sa ucia, ci ich nechali doma ked su prijimacky?

utka
3. máj 2023

Ahojte
@leninka75 učia sa. Neviem, či aj oni majú prijímačky...ale Viki je doma. Bol od piatku do nedele na expedicii zo školy. Stanovali, tak prechladol. Ale zajtra uz pojde do školy...

jacka
3. máj 2023

@leninka75 ahoj
No vieš čo..?toľko voľna?....nehanbíš sa?.....🤔.....aj ja chcem.....no vidíš aspoň porastie viac buriny 🙄......zato sa riadne ochladilo...som musela prekrútiť...........to ste sa pekne zišli 🥰......aj fotecky budú?...čo si mala na sebe......čo ty traja prečo nedošli?....aj triedna bola?.....Maťko bude mať voľno v utorok... prijímačky....vraj ako dobre🤣

@utka ahoj
som zvedavá aké vyberiete.....hlavne aby sa vám dobre spalo....kde boli zo školy?....

utka
4. máj 2023

Ahojte.
@jacka matrace len detom chceme, keďže maju velke postele. Viki bol zo skoly na expedícii niekde pri Skalici. Stanovali tam, vela chodili, boli samozrejme bez mobilov a tak...

jacka
4. máj 2023

@utka ahoj
Tak to mali super...isto sa mu páčilo......kúpili ste postele také čo si ukazovala?či ste si to rozmysleli?......

utka
5. máj 2023

Ahojte.
@jacka áno, tie postele sme kupili...z Ikea...140x200 cm

utka
5. máj 2023

Pekny predĺžený víkend

jacka
5. máj 2023

@utka ahoj
Tak to budú mať riadne veliku...dúfam že sa im tam bude dobre spinkať 🥰.......vy idete čo robiť cez víkend?
Pekný vikendik

utka
6. máj 2023

@jacka sme vo Zvolene. Dnes sme sadili v záhrade, potom grilovali. Zajtra uz len tak okolo varenia a poobede šup domov. V piatok Peťo dokončil pivnicu, tak v pondelok ešte tú konečne presťahujeme. Viki zostal v BA. Šiel dnes na koncert Separa...

leninka75
9. máj 2023

Ahojte dievcata.......🙂

@jacka ...vsak som to volno mala patricne ofrflane od deti!!!!.....ano na stretavke bola aj triedna, poctivo chodila s nami po krcmach 😂.....ti traja chybajuci: jedna zije v Kanade, jedna bola na sluzobke a jedna nechcela......aky ste mali predlzeny vikend?

@utka .....u nas na gympli chodia na take stanovacky Dofáci...aj Viki to mal take?

utka
9. máj 2023

@leninka75 áno, je to Dofe

jacka
9. máj 2023

@leninka75 ahoj
To verím živo si viem predstaviť tie výrazy tvári a komentáre 🤣🤣🤣🤣🤣......to je dobre a triedna.......aj v škole taká bola,?😂.......juj som okná umývala.....v záhrade som sa prplala......a to som si povedala že budem oddychovat.......a dám ako dopadol víkend,,?

..
@utka ahoj
Či fajne ste grilovali?......už máte prestahovane všetko?

utka
9. máj 2023

@jacka krídelká a krkovičku. Prestahovane uz máme všetko. Uz mame aj sietky a žalúzie. Vcera muz s kamosom montovali. V piatok pride Lucke nabytok do izby. Len este tie matrace a skrine...

leninka75
10. máj 2023

ahojte.........

@jacka ..s oknami si ja pekne pockam nech vsetko dopeli a potom umyjem...nechce sa mi 2x po sebe......birmovka dobre --klasika poobede nas zahnal dazd, ale boli sme pripraveni....v nedelu sme boli na majalese a v pondelok v kine....

@utka ..masko na gril nejako marinujete?

utka
10. máj 2023

Ahojte.
@leninka75 marinujeme. Peťo ma takú knihu o grilovani. No niekedy používame len kúpené marinady...medovu na kura, alebo na rebierka...

jacka
10. máj 2023

@leninka75 ahoj
No ja som využila voľno....a to som ani nedúfala že budem kúriť....ale dnes som musela trošku v dome je neskutočná zima.....poobede tu bolo 16st....na nervy toto..........ešte aby neprsalo keď netreba.....to uz čo by bolo....len slnko či čo😂🤣🤫........čo dávali v kine,?

@utka ahoj
No mňam ..milenka grilovačky......my nemáme nič len soľ korenie.....trošku citrónu....ale dávame aj syr aj 🌽....aj zemiaky v šupke....tie milujem....matrace už máte vybraté?

leninka75
11. máj 2023

ahojte.......fest dobre tento kratsi tyzden ubieha 😍

@jacka ...aj my stale prekurujeme....studene vtrisko fuci stale.....ja este stale nemam nasadene gladioly ani cuketu a tekvice.......v kine, no hadaj 😀.....vysla nova marvelovka strazcovia galaxie 3 😅...Karolin musela vidiet...

@utka ..fajnotka!!!.....ja robievam medovo-horcicovu zalievku na salat...rebierka aj obvarate?