icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

leninka75
24. máj 2023

ahojte............

@jacka ....ja som rada, ze je teplo...konecne 🙂.....aj ked teraz dost prsi a bezdosi maju raj a tiez ta hnusna drobna burina.....mne uz vysli aj salatove uhorky a pomalicky idu tekvice a cukety 😍...kvaku davam do zeleninovych polievok alebo z nej robime chipsy.....melony mas? 😉

@utka ...jaj som myslela, ze mas rovno vysledok...u nas tak robia.......pekne pochodia, a vselico pekne uvidia ....tiez by som hned isla....

jacka
24. máj 2023

@leninka75 ahoj
Juj ale veď sa vonku nedá ani dýchať..tak je dusno.....presne teraz sú bezdomovci všade... ráno liezli po foliovniku...fuj.....melón jasnačka 6ks🤣😋

jacka
24. máj 2023

@utka ahoj
Nech si užije

leninka75
25. máj 2023

Ahojte............
@jacka .....fiha, ty tusim zakladas melonovu farmu...jeden si hned rezervujem 😉......ja som nasla bezdosov na soske budhu co mam v zahrade...jedneho mal ako salik okolo krku 😂.....a druhy bol vzadu na hlave ako copik 😂.......

utka
25. máj 2023

Ahojte.
Tak máte veselo v záhradách 🤣.
Aspoň sa nenudite. My mame teraz "medový týždeň" ked sme sami bez detí 🤭.
Dnes mám poobednú, tak idem pokukat po obchodoch.

leninka75
26. máj 2023

ahojte...........

@jacka ....nestihas?

@utka ......ten tyzden treba poriadne vyuzit!!!......ziadne triedenie krabic...prechadza, vecer, kino/divadlo....😍..............Lucka je tiez na vylete?

....pekny viken dievcata!!...ma byt teplucko!!! 🌞

utka
26. máj 2023

Ahojte.
@leninka75 Lucka bola v Škole v prírode v Oravskej Polhore. Dnes pridu...za chvíľu.
Tak pekný víkend.

jacka
26. máj 2023

@leninka75 ahoj
Čosi ja a nestíhat....neexistuje 🤣🤣.........k tým bezdomovcom.....som sa ráno isla obud do slapiek že idem otvoriť foliovnik...a skoro som odpadla ..bol tam.....ja by som si aj nohu amputovala... kebyže do neho stupim...fuj......tu každý deň prší......potok bude zas mesiac sucho...až tak teplucko nemusí byt

@utka ahoj
Jej tak to vám bolo bez detí....aj vám chýbali?

Aj vám pekný víkend.. nebojte sa ubehne ani nestihnete žmurknut🤫

utka
27. máj 2023

@jacka jasné, že chýbali. Viki sa každý deň ozve. Ale Lucka bola bez telefónu. Len, čo nám učiteľka každý deň niečo napisala a fotky poslala.
A jasné, že prišla chorá. Vraj aj vo štvrtok mala zvýšenú teplotu. Aj včera trochu. No dnes uz je ok. Uz zdrhla von.

jacka
29. máj 2023

@utka ahoj
Šla dnes aj do školy?..možno bola len nachladnuta......
@leninka75 ahoj máš predĺžený víkend?

utka
29. máj 2023

Ahojte.
@jacka ano bola v škole, uz v sobotu bola ok, len trochu upchatý nos...

leninka75
30. máj 2023

ahojte..........tento tyzden prebehne a je to OK..........

@jacka .......jeeej domaci maznacik v slapke 😂......ja som vcera sadila cinie do vyvysenych zahonov,aby mi ich ti slizosi nepozrali.....a v nedelu som striekala zemiaky proti pasavke a dnes som dostala od muza pochvalu, ze som to dobre lebo nasile nejake hore brkom 😀.....zatial nemam predlzeny vikend, len dnes mame statnice, tak som chystala........aaaaaaaaaaaale v piatok beriem dovcu, este mam 3 dni starej a musim minut.....

@utka ..ako sa Lucke pacilo? ....mali po vyucovani nejake aktivity?

utka
30. máj 2023

Ahojte.
@leninka75 páčilo sa jej. Mali animatorov, ti im vymyslali vselijake aktivity. Boli aj na Orvskom hrade, v múzeu gajd a tak. Jeden vecer mali opekacku. Diskoteku a tak. Spokojnosť. Škoda, že bola prvý a posledný krat...

leninka75
31. máj 2023

Ahojte...........
@utka............to verim, ze bola spokojna.....u nas Karolinka stihla absolvovat a ked mala ist Lauri, tak bola Corona, takze neboli ani v skole v prirode, ani na plaveckom.....v sekunde by mali ist na lyziarsky, tak dufam, ze budu mat....

@jacka ..zasa nestihas? 😇😀

jacka
31. máj 2023

@leninka75 ahoj
Stíham...len som napísala a zabudla odoslať 🙄.........aspoň že ťa pochválil.....u nás to robil Maťko.....toho som ja pochválila.... 🥰.........taaaaak dovolenku....to môžeš ......🤣🤣🤣.......hej cinie len stonky ostali.......som sadila zas ..... šľak má trafí......tekvica spálená .....
@utka....ahoj
Prečo prvý a posledný?...nemali to mať 2x ?

utka
31. máj 2023

@jacka lebo ked bola prváčka, tak zacal kovid...a uz je stvrtacka. Ako piataci uz nepojdu. Ale dostali sme od statu 100€ dotaciu...

jacka
2. jún 2023

@utka ahoj
Viem že dávajú....aj Peťko bol len raz.,....mali ísť v 5 r ešte ..ale potom to celé padlo.....veď na druhom stupni budú mať niečo ine

@leninka75 ahoj
zase nestíhaš?🤣🤣🤫

Pekný vikendik ❤️

utka
2. jún 2023

Ahojte.
Pekny víkend. Nám príde zajtra kamoš skrine montovať...

utka
4. jún 2023

@leninka75 všetko najlepšie k meninám 💐

leninka75
6. jún 2023

ahojte..........
@jacka ..jasne, ze nestiham 😇😀..........to je hrozne, jeden den si zoberiem dovolenku a tolko sa toho nakoti, ze potom sa z toho neviem vyhrabat.......muz je teraz najstastnejsi pod slnkom 😂...vcera sme uz vsetko vysadili do zeme, tak je spokojnucky...

@utka ...dakujem 🙂................ako skrine?....uz si aj veci nalozila?

utka
6. jún 2023

@leninka75 nakoniec iba jednu urobil. Viac nezmestil do auta. A jasne, ze uz je nalozena...v piatok pride dalsiu robit...

jacka
6. jún 2023

@leninka75 ahoj
Vidíš ani dovolenku si nemôžeš vziať..... potom kona zanedbavas.....😂......my sme boli s petkom na bicykloch ...cez taký hnusny les....že len čo sa kde tu čosi pohlo od vetra ...stal sa zo mňa sagan.....a to sme tadiaľ vždy chodili.........muzika si mala potlapkat po pleci aký je sikovnucky 🥰😂.......ako sa má v novej práci.........idete niekam na dovolenku..či už dačo obzerám

@utka ahoj
Ale skrine do detskej?..vy idete niekam na dovolenku?

utka
6. jún 2023

@jacka skriňu do spálne nam robil. A este jednu do chodby a taku vesiakovu zostavu do chodby

utka
6. jún 2023

Toto je v spálni. Taká plytká, máme malú spálňu

leninka75
7. jún 2023

ahojte..............

@jacka ..jasne, ze som pochvalila...vcera este zistil, ze par priesad zostalo vo vyvysenom zahone, tak sa zasa zabavil 😀...a teraz poluje na bezdosov, aby vsetko nepozrali....v praci zatial dobre, klop, klop...dufam, ze mu to vydrzi.....asi chorvatsko...a vy?....davaj si pozor v lese.....ti chlpaci su uz tusim vsade.....Matkovi sa s vami nechcelo?

@utka ....super!...to ja taka sirka, ze zavesis v pohode vesiak?

utka
7. jún 2023

@leninka75 ano, presne na vešiak...na košele

jacka
8. jún 2023

@leninka75 ahoj
Vidíš to ako dobre si sa vydala....pekne sa stará.....hej ako poľuje....dúfam že ich nehádže ku nám ...tu ich je neúrekom.....ide má z nich poraziť.......dovolenka ....no najskôr doma....Maťko nebol doma keď sme šli s petkom....ale my tade normálne chodíme...len sa bojím keď všade o tom hovoria....ale pravda je že tam je to hnus taký úsek že rýchlo rýchlo....ale potom je tam krásne rada tam chodím....
@utka ahoj
Takže to máte na mieru.....v chodbe budeš mať takú istú?

leninka75
8. jún 2023

ahojte...........tak zajtra zasa dovca 😍

@jacka muz chodi po zahrade a tie potvory striha zahradnymi noznicami......inak kolega v tomto tyzdni videl medveda z vlaku pri domoch v Hricove......Maťko už asi vela času travi s kamosmi, ci?.....kde idu chalani na koncorocny vylet?

utka
8. jún 2023

Ahojte.
@jacka ano, mame ju na mieru. V chodbe bude veľká skriňa. Chodbu máme veľkú.
A čo sa dovolenky týka, tak ešte neviem. Možno vybehneme na pár dni do Chorvátska. No minuly rok sme boli v Turecku All inclusive, no po takej super dovolenke sa mi nechce niekam do Chorvátska... 🤣
No na takú supersku nemame peniažky, keďže sme kupili byt...

jacka
8. jún 2023

@leninka75 ahoj
Ty sa máš tooolko voľna.....čo ideš robiť ..prezrad.......no ja som ich motykou ale potom ma to prestalo baviť tak som ich solila.......to ma tiež prešlo.........veru behá kade tade už ho ani nevidím....🙄......... Peťko idú do Prahy....na týždeň....Maťko v BB pod pamätník SNP na zmrzku......a tvoje baby?

@utka ahoj
Ten nábytok zo starého bytu ste už predali?.......juj s tou dovolenkou si aká skromná😂😂😂😂😂😂.....ale zas lepšie Chorvátsko ako nič😊