Herečky a herci z Júloviek 2006 II.
Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀
Ahojte.
Pekný víkend. My ideme do ZV. Ale asi prd urobíme, keď bude pršať 🤪
ahojte........fajny vikend, len kratky....
@jacka ..muz mal 50-tku, tak sme oslavovali...1. kolo s rodinou a este bude o 2 tyzdne 2. kolo s kamosmi 😅.....to maju chalani ake extremne rozdielne vylety .....a Peťko pojde, tesi sa?.....Karolinka maju ist na chatu tento vikend, len je to cele chaotice, tak povedala, ze nepojde....a Lauri zatial nevieme...dnes to maju rozhodnut...
@utka Zuzi, my to mame opacne..ked boli deti male chodili sme do hotelov...a teraz uz sme si povedali, ze deti vydrzia aj si zapamataju, tak nam Chorvatsko vyhovuje, ze ked ideme autom, tak si vzdy naplanujeme prehliadky miest a podobne...a tiez chodime radi do miestnych restauracii.......a v neposlednom rade su to aj finnacie, lebo teraz za Turecko all by sme vysolili cca 4 000 E a za to mam 2x Chorvatsko bez obmedzeni....a tiez sa chystame chodit na vlastnu past letecky po Europe....
@leninka75 ahoj
Peťko je už tam....v piatok príde.....nabalila som mu lieky tak to hadam da........veď mohla na chatu....tak by sa to utriaslo......už vieš kam Laurinska pôjde?.....to bola riadna oslava .....a ešte aj bude...
@utka ahoj
To vieš na dobre si rýchlo zvykneš.....tebe idú deti keď na výlet?
Dnes bol muž na rodičku Lucke, tak vraj pojdu niekam na výlet... este nevedia kam 🤦🏻
Ahojte. Ja mam dnes poobednú a potom ideme k ocinovi. Tak pekný víkend.

@jacka áno, podarilo sa nám ho predať. Pod cenu, ale dobre...lebo čo by sme s ním robili.
No ja som toho nazoru ako aj Viktor, že tento rok neísť k moru, ušetriť a budúci rok ísť zase na takú lepšiu dovču...