icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

utka
8. jún 2023

@jacka áno, podarilo sa nám ho predať. Pod cenu, ale dobre...lebo čo by sme s ním robili.
No ja som toho nazoru ako aj Viktor, že tento rok neísť k moru, ušetriť a budúci rok ísť zase na takú lepšiu dovču...

utka
9. jún 2023

Ahojte.
Pekný víkend. My ideme do ZV. Ale asi prd urobíme, keď bude pršať 🤪

jacka
9. jún 2023

@utka ahoj
Presne tak....v kuse leje....mám pocit že už stačilo
0ekny vikendik ❤️

leninka75
12. jún 2023

ahojte........fajny vikend, len kratky....

@jacka ..muz mal 50-tku, tak sme oslavovali...1. kolo s rodinou a este bude o 2 tyzdne 2. kolo s kamosmi 😅.....to maju chalani ake extremne rozdielne vylety .....a Peťko pojde, tesi sa?.....Karolinka maju ist na chatu tento vikend, len je to cele chaotice, tak povedala, ze nepojde....a Lauri zatial nevieme...dnes to maju rozhodnut...

@utka Zuzi, my to mame opacne..ked boli deti male chodili sme do hotelov...a teraz uz sme si povedali, ze deti vydrzia aj si zapamataju, tak nam Chorvatsko vyhovuje, ze ked ideme autom, tak si vzdy naplanujeme prehliadky miest a podobne...a tiez chodime radi do miestnych restauracii.......a v neposlednom rade su to aj finnacie, lebo teraz za Turecko all by sme vysolili cca 4 000 E a za to mam 2x Chorvatsko bez obmedzeni....a tiez sa chystame chodit na vlastnu past letecky po Europe....

utka
12. jún 2023

Ahojte.
@leninka75 my sme vždy chodili do Chorvátska. Raz sme boli v Taliansku, raz v Bulharsku. Minulý rok sme boli prvý krát na takej All inclusive. A veľmi rýchlo som si na také niečo zvykla 🤣. Len presne, tie peniaze 🤦🏻

jacka
14. jún 2023

@leninka75 ahoj
Peťko je už tam....v piatok príde.....nabalila som mu lieky tak to hadam da........veď mohla na chatu....tak by sa to utriaslo......už vieš kam Laurinska pôjde?.....to bola riadna oslava .....a ešte aj bude...
@utka ahoj
To vieš na dobre si rýchlo zvykneš.....tebe idú deti keď na výlet?

utka
14. jún 2023

Ahojte.
@jacka nejdu nikam na výlet. Lucka boli v tej škole v prírode. Viki Holandsko a Belgicko a potom Španielsko. Teraz je zase na expedícii z Dofe. A v pondelok a utorok idu na splav. Ved to aj stačí. Mám pocit, že sa viac neučia ako učia 🤦🏻

leninka75
14. jún 2023

ahojte.......

@jacka .....Peťko sa ozval, ako sa maju?....isli vlakom?......Karolinka, nie je moc chatovy tip....Lauri stale nevedia, ze co s vyletom......

@utka ....ake ma Viki Dofe, bronzove ci strieborne?

utka
14. jún 2023

@leninka75 fuha...to netuším...zistim, ked sa dnes vráti.

jacka
14. jún 2023

@leninka75 ahoj
Pokiaľ by som mu nebola neozve sa....veľmi sa mu nedá chalani pocuvaju čo hovori.....sem tam pošle fotku .....5eda Karolinka pôjde do školy namiesto chatky?.....Laurinka...to je uz asi najvyšší čas..aby nešli na zmrzku ako Maťko😂......
@utka ahoj...
Veru máš pravdu ..majú výletov až az

utka
14. jún 2023

Dnes bol muž na rodičku Lucke, tak vraj pojdu niekam na výlet... este nevedia kam 🤦🏻

utka
14. jún 2023

@leninka75 takže strieborné Dofe...

jacka
15. jún 2023

@utka ahoj
Aspoň že pôjdu..aby sa im rátalo

utka
16. jún 2023

Ahojte. Ja mam dnes poobednú a potom ideme k ocinovi. Tak pekný víkend.

jacka
16. jún 2023

@utka Ahoj
Chodíte na celý víkend?....aj vám pekný víkend

@leninka75 ahoj
Nestíhaš 🤣

utka
16. jún 2023

@jacka ano...v piatok večer prídeme a v nedeľu poobede ideme preč.

jacka
19. jún 2023

@utka ahoj\\
Ako bolo... oddýchnutá?

utka
19. jún 2023

Ahojte.
@jacka nooo, ako tak. Tak aj som pracovala, ale aj oddychovala.
Vy ako po víkende?
Ja som dnes musela zostať doma s Luckou. Boli ju bruško...nejaka viróza asi. Zajtra bude sama, tak snáď to dá a bude jej už lepšie.

jacka
20. jún 2023

@utka ahoj
Víkendy sú vždy krátke......ty ,máš kedy dovolenku?
Ako je Lucke?....virózu ešte niekto chytil?......aj tu bola vo zvolene

leninka75
20. jún 2023

ahojte............... neuverite, ale od stvrtka som si v horuckach uzivala anginu......neskutocna bolest hrdla a hlavy......a od pondelka som na Erasme v Katowiciach.......

@jacka ..prislo leto 😎😉

@utka .....to je super strieborny dofak!!!!

utka
20. jún 2023

Ahojte.
@jacka Lucka uz dobre. Zajtra už pôjde do školy. Ja mám dovolenku 6.-10.7. a potom od 28.7. do 7.8. Prvy termin ideme na svatbu. Môj brať na staré kolená zošalel...a ten ďalší termín ideme do Chorvátska.
@leninka75 vraj budúci rok bude zlatý...

jacka
21. jún 2023

@leninka75 ahoj
No pre pána 😱..... tak dúfam že uz si fit.....len ty si mala aj ATB si brala?.....ešte aj zahraničie obíde.....aká šikulka

@utka ahoj
Koľko rokov má brat...on bol slobodný?.....ide bude svadba?

utka
21. jún 2023

Ahojte.
@jacka brácho je rozvedený, ale uz 11, ci kolko rokov žije s jednou ženou...maju spolu 9 ročnú dcéru. On bude mat tento rok 49...aj ona. A svadba bude niekde na chate pri KA. Mala by to byt celovikendova akcia. Sobáš bude v piatok...civilny.

jacka
22. jún 2023

@utka ahoj
to je pekné že to chcú spečatiť.....veľa vás bude?...z predchádzajúcich vzťahov nemajú deti?

utka
22. jún 2023

@jacka ako sa to vezme... pekné 🤔
Maju deti. Brácho ma 25 ročnú a "švagriná" 29 a 27 ročnú. Ta staršia ma už aj dve deti.

leninka75
26. jún 2023

ahojte.........

@jacka ..teda som si uzila anginu....strasna bolest hrdla....ale ako to malo rychly nastup, tak to rychlo odislo.....vcera sme mali este poslednu narodeninovu oslavu a uz konecne mozem oddychovat 🙂

@utka ..aka bola svadba?...jeeej tak to su uz aj stari rodicia😉

utka
26. jún 2023

Ahojte.
@leninka75 svadba az 7.7.
Teraz sme mali akčný víkend. Boli dni Petržalky. Samé koncerty a zábava 😅

jacka
26. jún 2023

@utka ahoj
No fíha to majú dosť veľké deti......ste sa aspoň zabavili?...na svadbu čo idete dávať?

@leninka75 ahoj
Som rada že ti je už lepšie...dúfam že sa ti to nevráti.....brr...to ani prehĺtať si nemohla.....a kde mali oslavu?....ty budeš isto oddychovať..škoda že neverím 😉

utka
26. jún 2023

@jacka jasné... zábava veľká. Na svadbu dame peniaze

jacka
27. jún 2023

@utka ahoj
Cez víkend ste boli všetci?.....