Herečky a herci z Júloviek 2006 II.
Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀
ahojte...........tie vikendy su stale nejake kratsie kratsie 🙄
@jacka ...Petkovi dodatocne prajem vsetko najsamlepsie k meninkam 😘.........ja beriem dovcu od 24.7. len nevies este ci 2 tyzdne alebo 3 ....ty budes dovolenkovat len jeden tyzden?..ci este potom neskor zoberies?
@utka ...to bude Vikiho prva brigada, ci uz niekde robil?.....to mali decka super vysvecka!!!...aj bola nejaka odmena? 😉
Ste počuli o tom chalanovi podpaľačovi? Zase z Vikiho skoly 😔
ahojte...jupi dnes mam piatok, do konca tyzdna dovolenka 😍
@utka ....to sa Viki dost nachodil s letakmi....on sam chcel brigadovat, ci ste ho do toho nejako vy?....Lucka ako prazdninuje?
@jacka ..vsaks om si aj ja povedala, ze just si vezmem 3 tyzdne, nech tie dve herecky trochu nase...em 😂.....to som si presne aj ja povedala, ze este budu dost robit..keby chceli same od seba, nech sa paci vyskusaj si...ideme do Chorvatska na Krk..
@utka ..nejako som vypustila spravy, tak neviem nic o podpalacovi..
Ahojte. Tak svadba bola super. Zabavili sme sa. Bolo to na chate + vonku. Dnes sme odtiaľ prišli.
Ahojte............pomoc, navrat do reality.....a k tomu ten hic....
@jacka ..deti vcera vecer stastne, ze konecne zasa od pondelka prazdniny 😂....ja som si makla a odburinila som vsetky zahony...chapes to??::..sucho, ale burina si veselo rastie 😠
@utka ..v Pandorfe ste boli na dovolenkove nakupy?.....nevesta bola ako oblecena?...
@leninka75 ahoj
NO vitaj v realite...ale veď o chvíľu budeš mať zas voľno....to vydržíš že.....ale,viem kto je najšťastnejší.....že si v práci.....to vieš buriny môžeš aj postúpat a spamataju sa...tým ani voda netreba...
@utka ahoj
Super že bolo dobré ..aj fotocky das?....ty si mala čo ja sebe.....veď v kraťasoch je najlepšie 😂.....
@leninka75 ahoj
Chalani....flakaju sa....doobedu spia poobede von.....neboj o chvíľu začneš baliť a ani sa nenazdáte a sedíte v lietadle či ako idete?..... neskutočne peklo je vonku..fuj
@utka ahoj
Mám pocit že sa z bratom dosť podobate.....to mali super vonku..ešte aj počasie im vyšlo..... vyrástla ti slečna 😊

Ahojte.
@jacka kdeže? Bez Vikiho. Ten už má svoje záujmy.