icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

utka
27. jún 2023

Ahojte.
@jacka kdeže? Bez Vikiho. Ten už má svoje záujmy.

leninka75
28. jún 2023

Ahojte...........

@jacka ..co?..oddychovat?....to je co?😂.....konecne moj muz dooslavoval 😅....v sobotu mal posedenie s kamosmi a v nedelu este so susedmi......vsetko bolo fajn, len uz toho bolo moc......ty kedy beries dovolenku?

@utka ..kde do Chorvatska idete?

utka
28. jún 2023

@leninka75 Podgora

jacka
29. jún 2023

@utka ahoj
Som si aj myslela......majú svoj život

@leninka75 ahoj
Oddych?netuším musím guglit 🤣.....jemu sa ako v práci páči......to teda riadne oslavoval😁😂...... dovolenku... predposledný júlový týždeň......ty už kedy začínaš

utka
29. jún 2023

Ahojte.
@jacka on uz je samostatná jednotka. Som rada, že na dovolenku s nami ide. Aj to asi berieme ešte jeho kamoša, aby sa s nami nenudil 🤦🏻. Od soboty ide brigádovať. Ozaj, Peťkovi všetko najlepšie k meninám.

jacka
30. jún 2023

@utka ahoj
To poznám mám takú jednotku doma....... kam ide ja brigádu?
Ďakujem ❤️
Ako idete vikndovat

utka
30. jún 2023

Ahojte.
Tak aké bolo vysvedčenie? Lucka jednotky a Viki jedna dvojka z fyziky.
@jacka ide na Zlaté Piesky do bufetu s langošmi...

leninka75
3. júl 2023

ahojte...........tie vikendy su stale nejake kratsie kratsie 🙄

@jacka ...Petkovi dodatocne prajem vsetko najsamlepsie k meninkam 😘.........ja beriem dovcu od 24.7. len nevies este ci 2 tyzdne alebo 3 ....ty budes dovolenkovat len jeden tyzden?..ci este potom neskor zoberies?

@utka ...to bude Vikiho prva brigada, ci uz niekde robil?.....to mali decka super vysvecka!!!...aj bola nejaka odmena? 😉

utka
3. júl 2023

Ahojte
@leninka75 uz brigadoval. Roznasal letaky a robil Bistro na bicykli...
Odmena len take blbostičky...

jacka
3. júl 2023

@leninka75 ahoj
Presne....o chvíľu víkendy ani nebudú 😁......ber 3t treba si oddýchnuť..nie....no zatiaľ mám 1t....uvidím ako ďalej bude.....vy to kam idete......
@utka ahoj
Ten tvoj je riadny brigádnik......som moju povedala ak chces chod ..ale budes celý život robiť..... blahoželám k vysvedcku.....

jacka
3. júl 2023

@leninka75 rybickova pamäť......ďakujem za petka ❤️

utka
3. júl 2023

Ste počuli o tom chalanovi podpaľačovi? Zase z Vikiho skoly 😔

leninka75
4. júl 2023

ahojte...jupi dnes mam piatok, do konca tyzdna dovolenka 😍

@utka ....to sa Viki dost nachodil s letakmi....on sam chcel brigadovat, ci ste ho do toho nejako vy?....Lucka ako prazdninuje?

@jacka ..vsaks om si aj ja povedala, ze just si vezmem 3 tyzdne, nech tie dve herecky trochu nase...em 😂.....to som si presne aj ja povedala, ze este budu dost robit..keby chceli same od seba, nech sa paci vyskusaj si...ideme do Chorvatska na Krk..

@utka ..nejako som vypustila spravy, tak neviem nic o podpalacovi..

utka
4. júl 2023

Ahojte
@leninka75 Viki chcel sam od seba brigádovať.
Lucka zatiaľ doma...no pojde aj do ZV k starým rodičom.

jacka
4. júl 2023

@leninka75 ahoj
Tak a už ti aj závidím.......prepana ešte som aj slepá 😱🥴🙄......deti celé šťastné že budeš toľko doma😂😂😂😂😂😂.......dúfam že sa pochválila fotkami.....
@utka ahoj
Netuším čo sa deje vo svete....poznal ho?.....čo podpálil....dúfam že sa nikomu nič nestalo

utka
4. júl 2023

@jacka poznal, ale len z videnia. Najprv podpálil 14 aut a potom isiel do školy. Tam sa mu podarilo tiez nieco podpalit a nakoniec tam uhorel...

jacka
6. júl 2023

@utka ahoj
No pre pána.....to čo mu preplo či čo....
Ako ste si oddýchli

utka
6. júl 2023

Ahojte.
@jacka asi mu preplo. Neviem, co sa to deje...
My sme boli v Pandorfe na nakup. Ale ja oddychujem aj dnes. Az v utorok idem do práce. Zajtra ta svadba...

jacka
7. júl 2023

@utka ahoj
Tak si užite svadbu....napíš ako bolo
Strany svet inac

utka
9. júl 2023

Ahojte. Tak svadba bola super. Zabavili sme sa. Bolo to na chate + vonku. Dnes sme odtiaľ prišli.

leninka75
10. júl 2023

Ahojte............pomoc, navrat do reality.....a k tomu ten hic....

@jacka ..deti vcera vecer stastne, ze konecne zasa od pondelka prazdniny 😂....ja som si makla a odburinila som vsetky zahony...chapes to??::..sucho, ale burina si veselo rastie 😠

@utka ..v Pandorfe ste boli na dovolenkove nakupy?.....nevesta bola ako oblecena?...

utka
10. júl 2023

Ahojte.
@leninka75 ani nie dovolenkove nakupy...vsak sme skoro nic nekupili. Asi nemame šťastie na nejaké super akcie...
Nevesta mala červené šaty. Ale tym, že to bola taká záhradná párty, tak sme boli pekne oblečení iba chvíľu. Potom už len tričko, kraťasy a tak...

jacka
10. júl 2023

@leninka75 ahoj
NO vitaj v realite...ale veď o chvíľu budeš mať zas voľno....to vydržíš že.....ale,viem kto je najšťastnejší.....že si v práci.....to vieš buriny môžeš aj postúpat a spamataju sa...tým ani voda netreba...
@utka ahoj
Super že bolo dobré ..aj fotocky das?....ty si mala čo ja sebe.....veď v kraťasoch je najlepšie 😂.....

utka
10. júl 2023

@jacka fotky ani velmi nemam...ja som mala take kvietkove šaty...asi dve hodiny na sebe. Ja totiž nie som šatovy typ.

leninka75
11. júl 2023

ahojte............

@jacka ...ved hej za chvilku dovolenka, ale prave to, ze za chvilku...sa neviem dockat...chalani ako prazdninuju?

@utka .....pozeratm, ze saj obrad bol vonku...to bol civilny sobas?....sami ste si vsetko chystali?...stoly, stan a tak?..Lucka je uz velka slecna

utka
11. júl 2023

Ahojte.
@leninka75 ano, sobáš civilný. A stany, stoly, vyzdobu bola robit "firma"...
No veru, Lucka veľká slečna. Za chvíľu 10 rokov.

jacka
11. júl 2023

@leninka75 ahoj
Chalani....flakaju sa....doobedu spia poobede von.....neboj o chvíľu začneš baliť a ani sa nenazdáte a sedíte v lietadle či ako idete?..... neskutočne peklo je vonku..fuj
@utka ahoj
Mám pocit že sa z bratom dosť podobate.....to mali super vonku..ešte aj počasie im vyšlo..... vyrástla ti slečna 😊

utka
12. júl 2023

Ahojte.
@jacka podobáme sa? Je to možné 🤭
Áno, počasie bolo super. Ale tým, že to bolo v horách, tak večer bola zima...

leninka75
12. júl 2023

ahojte......

@jacka ...chodia von s kamosmi?......ty o kolkej koncis v praci?...melony rastu?

@utka .....aj jedlo vam dodala firma?.....veru cas leti a deti rastu......

utka
12. júl 2023

@leninka75 ano, aj jedlo dodala firma. Boli take teple bufety a cestovinove šaláty a tak...