Herečky a herci z Júloviek 2006 II.
Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀
@leninka75 ahoj
Juj ani neviem že išla do Chorvátska...to ktorá....na koľko......chalani .. katastrofa..rána hrozne.....už sa začali učiť i keď dnes bol Maťko na Urpine.....Peťko ide zajtra pozrieť dáky legiovlak........tvoje ako a ty ?....,..a stále na to isté miesto chodíte ako ubytovanie a potom sa tarate kade tade?......tak to chápem?
@utka ahoj tak držím palce
Vy ste sa ako rozbehli
ahojte............
@jacka ..nie nechodime do rovnakeho ubytovania, vzdy najdem nieco ine, ale chodime do Zakopaneho....Karolinka je v HR...maju tam KOŽAZ = kurz orchrany zivota a zdravia, ale inak je to tyzdnova dovca pri mori 😀....kazdy den maju cca 2 hodiny nejake spolocne aktivity (lukostrelba, lezenie, rafting,...) a potom maju volny program, cize sa vyvaluju na plazi 😎.....Lauri uz aj nejaku jednotku z nemciny dostala...a zacinaju pisat vstupne pisomky....chalanov rano este vozis, ci uz chodia sami?
@utka ..drzim place!...a ak sa mozem opytat aka operacia?
@leninka75 ahoj
Karolinka sa má teda....a počasie mali aké......aj sa ti ozve sme tam?.......no moji známky ešte nist...ale budú pomaličky .. Maťko už písal slovenčinu........kdeže vozím..pekné ráno na bus....jeden o 6.00..druhy 7.00......dnes jarmok nikto nie je doma.....normálne ,i to aj chýbalo😂😂
@utka ahoj
Neboj nič to zvládneš....ani sa nenazdas....budeš dlho na PN či nevies
Ahojte. Okolo 9:10 ma začali robiť. O 10:00 som už bola po. O 12:15 som bola doma. Zatiaľ som si nedala žiadnu tabletku proti bolesti. Dá sa vydržať. Uvidíme, čo bude v noci.

ahojte......panecku to som tu tolko nebola???..nejako rychlo bezi ten cas....
@jacka ..ja rajciny ani rozdavat nemozem, vsetci maju 😂......trosku som este dovolenkovala, tak mi rychlo bezal cas....boli sme tradicne na koniec prazdnin v Polsku v Zakopanom.....fajny oddych....a teraz zasa ten kolotoc...desiate a vecere a stale dookola 😨
@utka ..po kovide ste uz uplne fit?