icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

leninka75
6. sep 2023

ahojte......panecku to som tu tolko nebola???..nejako rychlo bezi ten cas....

@jacka ..ja rajciny ani rozdavat nemozem, vsetci maju 😂......trosku som este dovolenkovala, tak mi rychlo bezal cas....boli sme tradicne na koniec prazdnin v Polsku v Zakopanom.....fajny oddych....a teraz zasa ten kolotoc...desiate a vecere a stale dookola 😨

@utka ..po kovide ste uz uplne fit?

utka
6. sep 2023

Ahojte.
@leninka75 áno, už sme po kovide fit.

jacka
6. sep 2023

@utka ahoj
Tak tebe zdravotne ide tohto roku

@leninka75 ahoj
Neverím kto sa tu ukázal🤭....ako bolo v Pl............mi hovor desiate večere obedy....ako v robote po dovolenke

leninka75
7. sep 2023

ahojte..........

@jacka .....v PL super ako vzdy.....objavili sme nove veci...ako napr. vystavu rozpravkovych a filmovych postav vyrobenych z kovoveho srotu.....super to bolo!!!!....este mam dovcu 😉

utka
7. sep 2023

Ahojte...
@jacka veru, ide mi 🤪

jacka
7. sep 2023

@leninka75 ahoj
TO vážne ..ešte vegetis..tak už teraz závidím .. dokedy.....
Chodíte stále ja to isté miesto?......na koľko ste boli....

@utka ahoj
Tak hádam ťa dajú do poriadku

utka
8. sep 2023

Ahojte.
@jacka v to dúfam. Lebo si to platím 🤪

jacka
8. sep 2023

@utka ahoj
Vážne ?a prečo

utka
8. sep 2023

@jacka súkromná klinika

leninka75
11. sep 2023

ahojte.......

@jacka ..v PL sme boli dve noci....v Zakopanom.....tam chodime radi a vzdy tam najdeme nieco nove....decko uspesne odoslane do Chorvatska...jak jej zavidim...juj to more ❤....chalani sa ako rozbehli?

jacka
12. sep 2023

@leninka75 ahoj
Juj ani neviem že išla do Chorvátska...to ktorá....na koľko......chalani .. katastrofa..rána hrozne.....už sa začali učiť i keď dnes bol Maťko na Urpine.....Peťko ide zajtra pozrieť dáky legiovlak........tvoje ako a ty ?....,..a stále na to isté miesto chodíte ako ubytovanie a potom sa tarate kade tade?......tak to chápem?

@utka ahoj tak držím palce
Vy ste sa ako rozbehli

utka
13. sep 2023

Ahojte.
@jacka naši sa prvý týždeň naučili, ale už začali. Vidíme ešte dorabaju školu po tom požiari. Ale už len také veci ako žalúzie a tak...
Ja už som teraz taká nervózna pred tou operáciou...😒

leninka75
13. sep 2023

ahojte............

@jacka ..nie nechodime do rovnakeho ubytovania, vzdy najdem nieco ine, ale chodime do Zakopaneho....Karolinka je v HR...maju tam KOŽAZ = kurz orchrany zivota a zdravia, ale inak je to tyzdnova dovca pri mori 😀....kazdy den maju cca 2 hodiny nejake spolocne aktivity (lukostrelba, lezenie, rafting,...) a potom maju volny program, cize sa vyvaluju na plazi 😎.....Lauri uz aj nejaku jednotku z nemciny dostala...a zacinaju pisat vstupne pisomky....chalanov rano este vozis, ci uz chodia sami?

@utka ..drzim place!...a ak sa mozem opytat aka operacia?

utka
13. sep 2023

@leninka75 artroskopia kolena

leninka75
14. sep 2023

@utka ahoj.....a kedy ides?

jacka
14. sep 2023

@leninka75 ahoj
Karolinka sa má teda....a počasie mali aké......aj sa ti ozve sme tam?.......no moji známky ešte nist...ale budú pomaličky .. Maťko už písal slovenčinu........kdeže vozím..pekné ráno na bus....jeden o 6.00..druhy 7.00......dnes jarmok nikto nie je doma.....normálne ,i to aj chýbalo😂😂

@utka ahoj
Neboj nič to zvládneš....ani sa nenazdas....budeš dlho na PN či nevies

utka
14. sep 2023

Ahojte.
@leninka75 v pondelok ráno na 8:00.
@jacka to ešte neviem, ale 2-3 týždne určite.

jacka
16. sep 2023

@utka ahoj
Tak držím silno palce a ozvi sa😊

utka
17. sep 2023

@jacka ahoj. Jasné, ozvem sa.A ďakujem

leninka75
18. sep 2023

Ahojte....

@jacka jasne, kazdy den sme spolu volali......ciste leto tam mali.....teraz sa jej tazko islo do skoly.....

@utka ..dufam, ze uz mas hotovo a vsetko je OK

utka
18. sep 2023

Ahojte. Okolo 9:10 ma začali robiť. O 10:00 som už bola po. O 12:15 som bola doma. Zatiaľ som si nedala žiadnu tabletku proti bolesti. Dá sa vydržať. Uvidíme, čo bude v noci.

jacka
19. sep 2023

@utka ahoj
No super že už máš po.....tak už len žeby si bola najrýchlejšie fit...a dnes ako ti nedalo sa vydržať?

@leninka75 ahoj
To by sa asi nechcelo nikomu......Peťko ešte ani školu nezačal a už idú ja oravu.....pri tých zápchach príde domov až o dva dni

utka
19. sep 2023

@jacka ahoj. Vydržať sa dá. Bola som na kontrolu. O týždeň idem stehy vyberať.

leninka75
20. sep 2023

ahojte......

@jacka ..a co na Orave?.....to je inak aj dost dlha cesta od Vas....zahradu uz si upratala?

@utka ..super!!!...tesim sa, ze to dobre zvladas! ....to si bola v celkovej narkoze?

utka
20. sep 2023

Ahojte.
@leninka75 áno, v celkovej. Už som sa aj v noci vyspala.
Viki dnes ide do Varšavy na nejaký moon.

jacka
21. sep 2023

@utka ahoj
No super.....dávaš to na výbornú.....na koľko ide do Varšavy

@leninka75 ahoj
Pozrieť hrad a potom domov....ako všade robia cesty tak príde asi len o pol noci 😤........už len tekvica slnečnice a papriky ostali... ale vo foliovniku mám aj paradajky..ty. si na Tom ako

utka
21. sep 2023

Ah9jte.
@jacka chvalabohu dávam. Už chodím bez barli. Viki príde v pondelok ráno. V noci cestujú nazad. No cestou tam mali smolu. Pred Žilinou sa im pokazil bus. Vymenili pneumatiku. A niekde v PL sa zase pokazil. Museli utekať na vlak...

jacka
23. sep 2023

@utka ahoj
Teda ....to čo sa im dialo celou cestou?......dúfam že sa majú dobré......a už nič zle ich nestretlo.......ako noha?.....

utka
24. sep 2023

Ahojte.
@jacka našťastie sa mali dobre. Už skončili. Vlak im ide večer o 19:48. Tak konečne ráno bude doma.
Noha celkom fajn. Občas trochu zabolí pri zlom pohybe. Snažím sa s ňou cvičiť pár krát denne. Uvidím, čo mi povedia v utorok.

leninka75
26. sep 2023

ahojte..........

@utka ..koleno zaťažuješ na plno?...Viki chodia veľa po výletoch.....parádna škola!!!! 😍

@jacka ..ja mám stále plnú záhradu...nejako sa mi to nechce vyberať keď je stále pekne.......