Herečky a herci z Júloviek 2006 II.
Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀
@utka ahoj.....a ked zatazujes v pohode, neboli?....tak to klobuk dolu,Viki je sikovny....takze asi budete vyberat VS so zameranim na politologiu, medzinarodne vztahy alebo take nieco?
@jacka....halo!!??....upratujes zahradu? 😉
Ahojte.
Kde ste sa stratili?
ahojte......normalne nepamatam take dlhe prijemne pocasie ..kludne moze vydrzat az do 6.12. a potom pomalicky nech je zima....
@utka ..uz si bola na kontrolu s kolenom?......vychadzky sa davaju az neskor, som myslela, ze to sa hned....
@jacka.....normalne som sa zamyslela, ze do ktorej triedy chodi Petko..do ktorej? 😇
Ahojte.
Pekný víkend.
@leninka75 ahoj
Peťko je už v 8tr.....juj🙈.......sme sa boli poobede prejsť...som myslela že má odfukne.....ale zato október začal na jednotku.....ešte máš dačo v záhrade?.....ja som ju dnes vyčistila na budúci týždeň má prísť orat....ale vo foliovniku ešte nájdem paradajky aj papriky......
@utka ahoj
No ako si sa rozhodla ideš do práce?.... som rada že ti je už lepšie
Ako ste vikendovali?
ahojte...fuj to je co vonku???!!!!..hnus
@utka ...tak dufam, ze koleno to zvladne.....
@jacka ....ja som myslela, ze je uz v 9-tke........tak este mate trochu cas rozmyslat kam na strednu..cez vikend som docistila kvetinove zahony a v zahrade este mame cviklu, zeler a giganty.....som si povedal, ze este nemrzne, tajk to necham....
@leninka75 ahoj
No našťastie mame čas lebo ja ani netuším kam pôjde......no ja mám cviku už v pohároch......keď k nám príde orat museli sme vypratať záhradu........to vonku ...sa mi ani veriť nechce čo je..... nechápem
@utka ahoj
ko v robote po takom čase?......to ste mali ste mali dobrý víkend 😊......
Ahojte
Tak prvý deň v robote zvládnutý. Zatiaľ dobre.
Ahojte.To je kosa, brrr. Teraz to koleno je celkom fajn. Keď viac chodím, trochu boli. Nebudú mi to robiť teraz, ešte je šanca, že tá artroskopia pomôže aspoň trochu. A ani neviem,či si to dám na tej istej klinike,lebo je to mena drahé tam...
ahojte..........
@jacka ....mne cinie este drzia, ale kapucinka je kaput.....a vcera some ste poslednu fazulu brala a dnes ju uvarim 😉.......nejako rychlo sa zacali blizit vianoce....bab som sa pytala, ze co by chceli...tak si potukali na celo, ze ved to je este skoro.....mne sa zda opak
@utka...to si si cely zakrok platila?....poistovna ti neprispeje?

@leninka75 ahoj. Už ho môžem zaťažovať, pokiaľ mi to dovolí. Začať bicyklovať a tak. Viki nebol na výlete zo školy. To bol vo svojej réžii. Ale bolo to reprezentovanie školy. Jeho to baví. Je to akoby modelové zasadnutie OSN. Samozrejme všetko v angličtine.