icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

utka
26. sep 2023

@leninka75 ahoj. Už ho môžem zaťažovať, pokiaľ mi to dovolí. Začať bicyklovať a tak. Viki nebol na výlete zo školy. To bol vo svojej réžii. Ale bolo to reprezentovanie školy. Jeho to baví. Je to akoby modelové zasadnutie OSN. Samozrejme všetko v angličtine.

leninka75
28. sep 2023

@utka ahoj.....a ked zatazujes v pohode, neboli?....tak to klobuk dolu,Viki je sikovny....takze asi budete vyberat VS so zameranim na politologiu, medzinarodne vztahy alebo take nieco?

@jacka....halo!!??....upratujes zahradu? 😉

jacka
28. sep 2023

@leninka75 ahoj
Nevadí aspoň môžeš stále zbierať........mne sa potom v zime tak nechce prplat.....

@utka ahoj
Tak dúfam že kontrola dopadne dobre....

jacka
28. sep 2023

@leninka75 čosi niečo na mňa vyliezlo..kefa som žila a len dom spala....už som čiastočne pri vedomí....to v sobotu chcú ísť do Nr.....asi pôjdu bezomna

utka
28. sep 2023

Ahojte.
@leninka75 trochu boli, ale to len keď viac pochodim. Dnes som bola na bicykli 25 minút. Viki chce ísť na pravo, tak uvidíme.
@jacka aj na mňa niečo vyliezlo. Najprv Lucka. Teraz ja...

leninka75
29. sep 2023

ahojte.......
@jacka ....tak liezlo???!!!!! 😇............presne som vcera na teba a chalanov mylela, ze je autosalon, tak uricte pojdete...

@utka ..muzova tetka je sudkyna na dochodku a nedavno na rodinnej oslave lamala Lauri, ze nech ide na pravo 😀......nenudis sa doma?

utka
29. sep 2023

Ahojte.
@leninka75 nie, nenudím. Doobeda niečo porobím a navarím. Už mám aj vychádzky, tak chodím na prechádzku. Včera som bola na bicykli na chvíľu. A tak...

jacka
29. sep 2023

@leninka75 ahoj
No....ale vyhrala som...som už pre vedomí a všetko si ma pockalo.....vy ste zdraví?......už jeden rok to v Nr.....stálo za prd......a moc sa mi tam nechce

@utka ahoj
Veď ty si bola nedávno chorá....ja som si to odniesla najviac z rodiny.....vraj som slabý jedinec 😤
Pekný vikendik

utka
30. sep 2023

@jacka ahoj. To som mala vtedy kovid. Teraz je to iné. Ešte soplim a chrchlem, ale je to lepšie.
Pekný víkend.

utka
3. okt 2023

Ahojte.
Kde ste sa stratili?

leninka75
4. okt 2023

ahojte......normalne nepamatam take dlhe prijemne pocasie ..kludne moze vydrzat az do 6.12. a potom pomalicky nech je zima....

@utka ..uz si bola na kontrolu s kolenom?......vychadzky sa davaju az neskor, som myslela, ze to sa hned....

@jacka.....normalne som sa zamyslela, ze do ktorej triedy chodi Petko..do ktorej? 😇

utka
4. okt 2023

@leninka75 ahoj. Prvý týždeň som aj tak málo chodila, tak mi stačili vychádzky od druhého...najbližšie idem 10.10.na kontrolu. Akurát rozmýšľam, či už ísť do práce, či ešte týždeň zostanem doma. Každý deň cvičím. Bicyklujem a chodím. Niekedy koleno boli, niekedy nie.

utka
6. okt 2023

Ahojte.
Pekný víkend.

jacka
8. okt 2023

@leninka75 ahoj
Peťko je už v 8tr.....juj🙈.......sme sa boli poobede prejsť...som myslela že má odfukne.....ale zato október začal na jednotku.....ešte máš dačo v záhrade?.....ja som ju dnes vyčistila na budúci týždeň má prísť orat....ale vo foliovniku ešte nájdem paradajky aj papriky......

@utka ahoj
No ako si sa rozhodla ideš do práce?.... som rada že ti je už lepšie

Ako ste vikendovali?

utka
8. okt 2023

Ahojte.
@jacka áno, už idem zajtra do prace. Boli sme u ocina. Dnes sme boli na oslave 50-tky susede...

leninka75
9. okt 2023

ahojte...fuj to je co vonku???!!!!..hnus

@utka ...tak dufam, ze koleno to zvladne.....

@jacka ....ja som myslela, ze je uz v 9-tke........tak este mate trochu cas rozmyslat kam na strednu..cez vikend som docistila kvetinove zahony a v zahrade este mame cviklu, zeler a giganty.....som si povedal, ze este nemrzne, tajk to necham....

jacka
9. okt 2023

@leninka75 ahoj
No našťastie mame čas lebo ja ani netuším kam pôjde......no ja mám cviku už v pohároch......keď k nám príde orat museli sme vypratať záhradu........to vonku ...sa mi ani veriť nechce čo je..... nechápem
@utka ahoj
ko v robote po takom čase?......to ste mali ste mali dobrý víkend 😊......

utka
9. okt 2023

Ahojte
Tak prvý deň v robote zvládnutý. Zatiaľ dobre.

leninka75
10. okt 2023

ahojte........

@jacka ...muz prisiel s tym, ze buduci tyzden sa ma vyrazne ochladit, tak v sobotu idem aj my uz vsetko spratat.....ja som tento rok cviklu nezavarala, mame dost este z minuleho roku.......

@utka este budes mat aj dalsie kontroly?

utka
11. okt 2023

Ahojte.
@leninka75 včera som bola na kontrole. Vytiahol mi zase takú ešte krvavú vodu. Ďalšiu budem mat 27.10. Bol celkom spokojný, no mam to koleno v zlom stave, tak to je riešenie na chvíľu. Čaká ma výmena kĺbu určite.

jacka
12. okt 2023

@leninka75 ahoj
No vidíš aj ty uz budeš podrobené všetko a môže začať snežiť 😁.....

@utka ahoj
A už ti vraveli že to ho bytu meniť?

utka
12. okt 2023

Ahojte.
@jacka áno, bohužiaľ. Vraveli, aj v správe od lekára to mam. Mam ho v zlom stave. Sam doktor mi povedal, že toto je dočasne riešenie a nevie, na koľko to pomôže. 😒

jacka
16. okt 2023

@utka ahoj
To už si mala dlho problémy s kolenom?.....to ti nebudú teraz robiť.......ako sa teraz cítiš

leninka75
17. okt 2023

ahojte.....
@jacka ..teda vcera vecer to bola u nas bleskova akcia.......hlasili uz nejaky mrazik tak sme rychlo vsetky kvety a kaktusy nosili dnu....

@utka ....zasa ked ti to pomoze, tak nech sa to spravi..

jacka
17. okt 2023

@leninka75 ahoj
No mne všetky cinie astry ...pomrzlo.....som myslela ze to dnes vyhodím....len sa my nechcelo....celkom zima ešte aj vietor....aj zajtra je deň

@utka ahoj
Budú ti to robiť na tej istej klinike?

utka
18. okt 2023

Ahojte.To je kosa, brrr. Teraz to koleno je celkom fajn. Keď viac chodím, trochu boli. Nebudú mi to robiť teraz, ešte je šanca, že tá artroskopia pomôže aspoň trochu. A ani neviem,či si to dám na tej istej klinike,lebo je to mena drahé tam...

leninka75
18. okt 2023

ahojte..........

@jacka ....mne cinie este drzia, ale kapucinka je kaput.....a vcera some ste poslednu fazulu brala a dnes ju uvarim 😉.......nejako rychlo sa zacali blizit vianoce....bab som sa pytala, ze co by chceli...tak si potukali na celo, ze ved to je este skoro.....mne sa zda opak

@utka...to si si cely zakrok platila?....poistovna ti neprispeje?

utka
18. okt 2023

@leninka75 mala som zľavu 15%, keďže lekár je náš kamarát. Ale teda platila som si to. Poisťovňa bohužiaľ nič...

jacka
18. okt 2023

@utka ahoj
Ešte pôjdeš na kontrolu?....Veď uvidíš ako to bude...možno to ešte dáš

@leninka75 ahoj
No tak u nás už aj vo foliovniku všetko ko.......ja som deťom už dávnejšie vravela že nech povedia čo potrebujú a čo chcú....no a čakám doteraz

utka
19. okt 2023

Ahojte.
@jacka na kontrolu idem 27.10. Ešte mi chce pichat nejakú mňamku do kolena 😜. Tak tam určite pôjdem viac krát.