Herečky a herci z Júloviek 2006 II.
Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀
Ahojte.
Bolo super. Oddych...
Ahojte. To je počasie...ja mam chvalabohu dovolenku. Idem na kontrolu s kolenom. Potom fičíme do ZV. Zajtra odtiaľ k ocinovi. Ale teším sa, že do roboty idem až vo štvrtok. Tak pekný víkend.
Ahojte..........
@jacka ....mala som volno, al eboli sme len doma....svokra je mesiac v kupeloch v bojniciach, tak by nemal kto krmit selmy 😂.......ja som vcera baby prinutila, aby mi povedali aspon nieco co by chceli....tak som uz spokojnejsia 😀
@utka...predpokladam, ze ten zazracny elixir nebo zadarmo.....je super, ze vy uz mate jasno co s vianocami......ja som myslela, ze medzi sviatkami je v labakoch trosku utlm..
@leninka75 ahoj
Ty si prípade😂😂😂😂až mi zabehlo 😂😂😂😂😂😂😂😂.......správajte sa slušne😂😂😂😂.....nie cesnak nesadim........cibuľka hádam aj vín pôjde keď je tak teplo.....vážne si už objednala darčeky?....mňa porazí.........
@utka ahoj
Neboj to sú zvyknete...buď rada že tam nemáte vlaky.....to musí byť hrozné......tie veci zo starého bytu ste predali?
ahojte.....
@jacka ....cesnak sa ti nedari, ci preco nesadis?......nechapem moje mladsie decko....momentalne ma maniu over size oblecenia...tak si kupila za peniazky zo sviatkom oblecko....podla mna vrecia, ale dobre....dnes rano uz pindala, ze nema co nosit lebo to co ma, tak ma v tom velke ramena 😂..........a vsetko ma velke 😂 ......
@utka ...ako casto tam chodi?.....stiha v pohode skolu aj brigosku?

@utka ahoj
A chodíš do roboty?.....že mnamku....🤣....ale je ti lepšie ako bolo?