Herečky a herci z Júloviek 2006 II.
Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀
@utka ahoj.....a ked zatazujes v pohode, neboli?....tak to klobuk dolu,Viki je sikovny....takze asi budete vyberat VS so zameranim na politologiu, medzinarodne vztahy alebo take nieco?
@jacka....halo!!??....upratujes zahradu? 😉
ahojte......normalne nepamatam take dlhe prijemne pocasie ..kludne moze vydrzat az do 6.12. a potom pomalicky nech je zima....
@utka ..uz si bola na kontrolu s kolenom?......vychadzky sa davaju az neskor, som myslela, ze to sa hned....
@jacka.....normalne som sa zamyslela, ze do ktorej triedy chodi Petko..do ktorej? 😇
@leninka75 ahoj
Peťko je už v 8tr.....juj🙈.......sme sa boli poobede prejsť...som myslela že má odfukne.....ale zato október začal na jednotku.....ešte máš dačo v záhrade?.....ja som ju dnes vyčistila na budúci týždeň má prísť orat....ale vo foliovniku ešte nájdem paradajky aj papriky......
@utka ahoj
No ako si sa rozhodla ideš do práce?.... som rada že ti je už lepšie
Ako ste vikendovali?
ahojte...fuj to je co vonku???!!!!..hnus
@utka ...tak dufam, ze koleno to zvladne.....
@jacka ....ja som myslela, ze je uz v 9-tke........tak este mate trochu cas rozmyslat kam na strednu..cez vikend som docistila kvetinove zahony a v zahrade este mame cviklu, zeler a giganty.....som si povedal, ze este nemrzne, tajk to necham....
@leninka75 ahoj
No našťastie mame čas lebo ja ani netuším kam pôjde......no ja mám cviku už v pohároch......keď k nám príde orat museli sme vypratať záhradu........to vonku ...sa mi ani veriť nechce čo je..... nechápem
@utka ahoj
ko v robote po takom čase?......to ste mali ste mali dobrý víkend 😊......
Ahojte.To je kosa, brrr. Teraz to koleno je celkom fajn. Keď viac chodím, trochu boli. Nebudú mi to robiť teraz, ešte je šanca, že tá artroskopia pomôže aspoň trochu. A ani neviem,či si to dám na tej istej klinike,lebo je to mena drahé tam...
ahojte..........
@jacka ....mne cinie este drzia, ale kapucinka je kaput.....a vcera some ste poslednu fazulu brala a dnes ju uvarim 😉.......nejako rychlo sa zacali blizit vianoce....bab som sa pytala, ze co by chceli...tak si potukali na celo, ze ved to je este skoro.....mne sa zda opak
@utka...to si si cely zakrok platila?....poistovna ti neprispeje?

@leninka75 ahoj. Už ho môžem zaťažovať, pokiaľ mi to dovolí. Začať bicyklovať a tak. Viki nebol na výlete zo školy. To bol vo svojej réžii. Ale bolo to reprezentovanie školy. Jeho to baví. Je to akoby modelové zasadnutie OSN. Samozrejme všetko v angličtine.