Herečky a herci z Júloviek 2006 II.
Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀
ahojte.....som sa zasa nejako pozabudla, ze som tu dlhsie nebola😇, ale nervicky boli Megie sa harala a Trix bol z toho chudak mimo a len stekal a stekal a ked sa chcel priblizit k Megie, tak som myslela, ze mu prehryzne krk.....ale uz je dobre
@jacka ...no ja uz celkom mam upratane, a pomedzi uz vytahujem ozdoby.......zatial este nepeciem, len medovnikovy stromcek a domcek.....
@utka ......ako kolaciky?.....dobre si skryla?🙂
ahojte...
@jacka ..to Megie robi pri kazdom harani...mysleli sme, ze budu steniatka, ale houby.....stromcek ani domcek nezjeme.....bude to zaprasene, tak to skonci v komposte....dnes som nejaka leniva..akoze aj inokedy, ale dnes extra 😇
@utka .....strasne vela je covidu zasa..kamosky stale nejaka posielaju foto testu, ze aha zasa tehotna.......u nas v robote sa celkom ludia davaju zasa ockovat....
@leninka75 ahoj
Chceli ste maličkých drobcov?....a príbuzných psoch to robí tiež?.......mne by to bolo tiež ľúto jesť........ja som na Tom podobne ...len už od pondelka..... úplne..a dnes čo sa dialo na cestách...to ani nekomentujem.....
@utka ahoj
Covid..vidíš a už takú paniku nerobia....
Vy ste zaočkovany?
Pekný vikendik 🥰
Ahojte. My sme mali včera Vianočný večierok...akože nuda 🙈. Dnes fičím k tatovi, ideme neterke na oslavu. Tak pekný víkend.
ahojte....moj muz blaaaaazni!!!!.....uz mame skoro komplet vianocnu vyzdobu...okrem stromceka..pomoc...furt beha s karabicami
@jacka ..cez vikend sme boli pozriet vianocne trhy v Bytci a v Ziline....Bytca klud...a Zilina amen, tma...kopec ludi, na vsetko rady....tak sme len behli stanky a hajde domov...
@utka ....vianocovat budete v BA ci s ocinom?

Ahojte. Kdeže ste? Sankujete sa? U nás stále prší, ani vločka snehu. Tak pekný víkend. Dnes som si urobila cestá na linecké a medovníky. Budeme zajtra s Luckou piecť.