icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

utka
1. dec 2023

Ahojte. Kdeže ste? Sankujete sa? U nás stále prší, ani vločka snehu. Tak pekný víkend. Dnes som si urobila cestá na linecké a medovníky. Budeme zajtra s Luckou piecť.

jacka
2. dec 2023

@utka ahoj
Tu som ...tu je sneh,...ale dnes prší tak bude bez......ja sa chystám cez týždeň porobiť cesta a postupne piecť mám pocit že už meškám....ty ako a kolenom...

jacka
2. dec 2023

@leninka75 ahoj
Tu isto makas doma ako sroub....sa pochvál čo všetko máš porobene...

utka
2. dec 2023

@jacka nechcem sa zase sťažovať, ale koleno nič moc. Musela som ísť k Dr.v stredu. Zase mi ťahal vodu a pichol nejaký elixír. Tak teraz zase neboli. Som zvedavá koľko mi to vydrží.

jacka
3. dec 2023

@utka ahoj
Fíha ha som myslela že je to lepšie....ako to idú riešiť?

utka
3. dec 2023

@jacka ahoj. Neviem vôbec. Ale vraj aj pol roka trvá, kým sa to po operácii dá do poriadku. Tal dúfam, že sa to dá do poriadku...

jacka
4. dec 2023

@utka ahoj
Celkom dlho to trvá...ale hádam veru čo robia....isto to bude v poriadku....

utka
4. dec 2023

@jacka ahoj. Dúfam...

jacka
5. dec 2023

@utka ahoj
Chodíš normálne do roboty?

utka
5. dec 2023

@jacka ahojky. Jasné, makám

leninka75
6. dec 2023

ahojte.....som sa zasa nejako pozabudla, ze som tu dlhsie nebola😇, ale nervicky boli Megie sa harala a Trix bol z toho chudak mimo a len stekal a stekal a ked sa chcel priblizit k Megie, tak som myslela, ze mu prehryzne krk.....ale uz je dobre

@jacka ...no ja uz celkom mam upratane, a pomedzi uz vytahujem ozdoby.......zatial este nepeciem, len medovnikovy stromcek a domcek.....

@utka ......ako kolaciky?.....dobre si skryla?🙂

jacka
6. dec 2023

@leninka75 ahoj
To čo sa stalo že sa takto správajú?......Inka máš čo nové.......mňam ten robíš každý rok...vy ho potom kedy zjete?...jasné že dobre skryla do bruška

@utka ahoj
Som myslela že pôjde na PN........choroby vás už obchádzajú?

utka
6. dec 2023

Ahojte.
@leninka75 ale kdeže, neskrýva som. Tak uvidím, či budem musieť ešte raz napiect.
@jacka nie, nie. Musím makať. Choroby klop klop zatiaľ v pohode. Len v robote zase kovid, tak snáď bude dobre...

leninka75
7. dec 2023

ahojte...

@jacka ..to Megie robi pri kazdom harani...mysleli sme, ze budu steniatka, ale houby.....stromcek ani domcek nezjeme.....bude to zaprasene, tak to skonci v komposte....dnes som nejaka leniva..akoze aj inokedy, ale dnes extra 😇

@utka .....strasne vela je covidu zasa..kamosky stale nejaka posielaju foto testu, ze aha zasa tehotna.......u nas v robote sa celkom ludia davaju zasa ockovat....

jacka
7. dec 2023

@leninka75 ahoj
Chceli ste maličkých drobcov?....a príbuzných psoch to robí tiež?.......mne by to bolo tiež ľúto jesť........ja som na Tom podobne ...len už od pondelka..... úplne..a dnes čo sa dialo na cestách...to ani nekomentujem.....
@utka ahoj
Covid..vidíš a už takú paniku nerobia....
Vy ste zaočkovany?

jacka
8. dec 2023

Pekný vikendik 🥰

utka
8. dec 2023

Ahojte.
@jacka ja mam dve očkovania...a už sa nechystám dat...

utka
9. dec 2023

Ahojte. My sme mali včera Vianočný večierok...akože nuda 🙈. Dnes fičím k tatovi, ideme neterke na oslavu. Tak pekný víkend.

leninka75
10. dec 2023

ahojte....moj muz blaaaaazni!!!!.....uz mame skoro komplet vianocnu vyzdobu...okrem stromceka..pomoc...furt beha s karabicami

@jacka ..cez vikend sme boli pozriet vianocne trhy v Bytci a v Ziline....Bytca klud...a Zilina amen, tma...kopec ludi, na vsetko rady....tak sme len behli stanky a hajde domov...

@utka ....vianocovat budete v BA ci s ocinom?

utka
11. dec 2023

Ahojte.
@leninka75 áno, ocino bude u nás na Vianoce. Ale 25.ho už vezieme domov a ideme do ZV ku svokrovcom. A 26.domov. Ja už 27.robim.

leninka75
12. dec 2023

ahojte......u nas neskutocne blato a clapkanica po otepleni......som so sebou maximalne spokojna...kuchyna komplet vydrhnuta...

@utka ..to budes mat take rychle sviatky...aj tvoj muz si potom berie dovcu ked aj ty?

utka
12. dec 2023

Ahojte.
@leninka75 manžel bude mať dovču medzi sviatkami. On musí byť zase v robote hneď po novom roku. Maju tam nejaké inventury.

jacka
13. dec 2023

@leninka75 ahoj
Aj si dačo kúpila na trhoch?.......to je potopa asi všade......nakyda sa snehu potom je vonku 5st.....

@utka ahoj
A ocino nechodí s vami do zv?....bolo by mu veselšie

utka
14. dec 2023

Ahojte.
@jacka nie...on nechce nikam chodiť. A to by bolo divne, keby chodil s nami si myslím. A hlavne svokrovci majú poschodový dom,ved vieš a zdržiavajú sa hore...on a schody s tou nohou...🙈

jacka
14. dec 2023

@utka ahoj..
Tak neviem moji rodičia sa stretávali s mojimi svkorovcami.....veď nevadí som nevedela že sa nestretávajú......už má všetko popecene?

utka
14. dec 2023

@jacka ahoj. Stretávali sa. Ale teraz už chcú mat každý svoj kľud...ešte nie, len medovníky, linecké, keksy škoricove a crinkles. Cez víkend urobím griláž a burizonove gule. A pred Vianocami chcem ešte metrový kolac a niečo slané.

jacka
15. dec 2023

@utka ahoj
Jasné chápem..mňam tie burizonove gule ľúbim.....a slané aké ideš...

utka
15. dec 2023

@jacka ahoj. Ešte neviem, ale asi pagáče zemiakové kysnute

jacka
18. dec 2023

@utka ahoj
Aha som myslela že suché slané.....urobila si grilaz?

utka
18. dec 2023

@jacka ahoj. Áno, aj grilaz aj burizonove gulky. To slané ešte uvidím. Asi až pred Silvestrom budem...