Herečky a herci z Júloviek 2006 II.
Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀
Ahojte. A vy ako? Zdraví ste? Chalani, baby?
ahojte.....u nas nastastie bez chorob....klop, klop 🙂
@jacka ..vy chodite pozerat mackov?????😨😲....pomaly zacinam vianocne upratovanie.....aj ked sme zacali aj pivnice upratovat...lepsie povedane vypratovat od "pokladov" co tam naznasali svokrovci.....
@utka ...ako Lucka pubetiaci???? 😉....nech porovnam s tymi mojimi...
Ahojte.
Tak ja už mám zase Viktora doma. Dva dni bol v škole. Včera večer z ničoho nič teplota. Dnes ho boli cely človek 😒
Ahojte.
Tak Viktor ma hnisavú angínu. Vybavoval ATB.
@leninka75 ahoj
No neviem či by som chcela vidieť osobné macka...ale stopy sú stále vidieť....
...o vianočnom riadení ani počuť.....mne sa strašne nechce 😭......včera bol Peťko na olympiáde z F.....ostal v meste ..večer mu pisem kedy prídeš ... neviem....skoro ma siblo....juj nech už je s tej puberty vonku......s darčekmi si na Tom ako....
@utka ahoj
No pri angine sú také vysoké teploty.....u vás sa tie choroby dáko držia.........no áno aj moji si myslia že zjedli všetku múdrosť....
Ako vikendujete..... som myslela že bude viac snehu ako to nič čo tu máme 😂
Ahojte.
@leninka75 dnes bol u Dr., tak ešte do konca týždňa je doma...totiž v piatok už ide, majú zase mun.
@jacka veru, svoj život.
Co sa týka darcekov, tak tiež už je niečo doma, niečo na ceste ku mne...ale ešte som neupratovala. Len okná umyjem a je... Cez víkend už s Luckou upečieme linecké a medovníčky.
ahojte.............
@jacka ..tak Lauri mozno ano ale Karolin je kliest.......nie upratane este nemam, ale hecujem sa do toho 😀.....muz sa uz pytal ake ozdoby vytahujeme cez vikend, tak si musim svihnut s upratovanim...
@utka ..ty mas teraz super, ze mas pratane po stahovani...my teraz len medovnikovy stromcek..ostatne neskor

@utka ahoj
Tak to je super.😉
Ako idete vikendovat?