icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

jacka
11. nov 2023

@utka ahoj
Tak to je super.😉
Ako idete vikendovat?

utka
11. nov 2023

@jacka len doma. Viki je chorý. Tak oddychovo.

jacka
12. nov 2023

@utka ahoj
Čo mu je...pôjde aj do školy?.......aj my tak....tieto niekdy treba...boli sme trošku kuknúť medvedíkov...všade blato ...so musela zapnúť práčku 🙄😂

utka
13. nov 2023

@jacka ahoj. Doma je od stredy. A od včera už má horúčku Lucka 🙈

jacka
14. nov 2023

@utka ahoj
No prepana u vás sa to tam riadne točí....tebe nič nie je?

utka
14. nov 2023

@jacka mne našťastie nie. Viki už ide zajtra do školy. Lucka už dnes nemá teplotu, chvalabohu.

jacka
15. nov 2023

@utka ahoj
Dobrá správa....asi cez nič len niečo prešlo

utka
16. nov 2023

Ahojte. A vy ako? Zdraví ste? Chalani, baby?

jacka
16. nov 2023

@utka ahoj
Moji sú..dúfam že to tak ostane...pokiaľ ich ja nezahlusim.....to je des tá puberta.... ešteže majú každý svoju izbu.....ako idete vikendovat....tento voľno ako fajn ..v piatok

utka
17. nov 2023

@jacka ahoj. Plieska ich puberta? Viki je úplne v pohode v tomto. To skôr ta krpata...s tou to bude ešte zaujímavé,čo sa puberty týka. Akurát ideme do ZV. Voľno je super. A ja mam ešte aj v pondelok dovolenku.
Tak pekný predĺžený víkend dievčatá.

jacka
17. nov 2023

@utka ahoj
Keď sú pokope jedna katastrofa......ale Maťko celkom ok.... horšie ten druhý........to tu máš riadne voľno...... dovolenka len tak či čase ideš.....vo ZV budete dokedy

utka
17. nov 2023

@jacka do nedele budeme. A dovolenku mam len tak, musela som si ešte jeden deň zobrať, tak som si teraz a mam dlhý víkend.

leninka75
17. nov 2023

ahojte.....u nas nastastie bez chorob....klop, klop 🙂

@jacka ..vy chodite pozerat mackov?????😨😲....pomaly zacinam vianocne upratovanie.....aj ked sme zacali aj pivnice upratovat...lepsie povedane vypratovat od "pokladov" co tam naznasali svokrovci.....

@utka ...ako Lucka pubetiaci???? 😉....nech porovnam s tymi mojimi...

utka
17. nov 2023

@leninka75 myslí si, že je najmúdrejší. Papuluje, odúva sa...také všelijaké strihy ma

utka
20. nov 2023

Ahojte.
Tak ja už mám zase Viktora doma. Dva dni bol v škole. Včera večer z ničoho nič teplota. Dnes ho boli cely človek 😒

utka
20. nov 2023

@leninka75 najmúdrejsia malo byt...

utka
21. nov 2023

Ahojte.
Tak Viktor ma hnisavú angínu. Vybavoval ATB.

leninka75
23. nov 2023

ahojte

@utka ..juj to je pliaga angina......pride z nocoho nic..podobne ako chripka.....ma vysoke teploty?...Lucka a ostatni ste OK?

utka
23. nov 2023

Ahojte.
@leninka75 mal teploty dosť vysoké...39°C...každé tri hodiny. Ale ATB zabrali a už nemá. Už ho ani hrdlo tak neboli. My ostatní sme ok.

jacka
25. nov 2023

@leninka75 ahoj

No neviem či by som chcela vidieť osobné macka...ale stopy sú stále vidieť....
...o vianočnom riadení ani počuť.....mne sa strašne nechce 😭......včera bol Peťko na olympiáde z F.....ostal v meste ..večer mu pisem kedy prídeš ... neviem....skoro ma siblo....juj nech už je s tej puberty vonku......s darčekmi si na Tom ako....

@utka ahoj
No pri angine sú také vysoké teploty.....u vás sa tie choroby dáko držia.........no áno aj moji si myslia že zjedli všetku múdrosť....

Ako vikendujete..... som myslela že bude viac snehu ako to nič čo tu máme 😂

utka
25. nov 2023

Ahojte.
@jacka viki už je chvalabohu lepšie. Snáď bude s chorobou na chvíľu kľud. My sme u ocina. Viki je doma.

jacka
26. nov 2023

@utka ahoj
Dúfam že hej ale ani toto počasie tomu nedá........nechala si ho samého?.... musel byť celý rad

utka
26. nov 2023

@jacka ahoj. Jasné, že sa tešil. On už malo s nami chodí...

jacka
27. nov 2023

@utka ahoj
Presne ako moji....maju svoj život....

leninka75
27. nov 2023

ahojte......to ako pozeram to len moje deti sa nas drzia ako klieste😀.....

@jacka ....darceky uz mam, len zabalit ...tento rok som bola nejaka rychla.....

@utka ..Viki uz isiel do skoly?

jacka
27. nov 2023

@leninka75 ahoj
Neboj to príde že chcú byť samé doma...........vieš čo sa s tebou nebavím 🤔.. vraj darčeky ešte zabaliť.....este povedz že máš vyriadene a ticha domácnosť..áno....😂😂😂😂

utka
28. nov 2023

Ahojte.
@leninka75 dnes bol u Dr., tak ešte do konca týždňa je doma...totiž v piatok už ide, majú zase mun.
@jacka veru, svoj život.
Co sa týka darcekov, tak tiež už je niečo doma, niečo na ceste ku mne...ale ešte som neupratovala. Len okná umyjem a je... Cez víkend už s Luckou upečieme linecké a medovníčky.

jacka
28. nov 2023

@utka ahoj
Veď vy ste sa teraz sťahovali to máš už hotové.........chodí už sám k dr?....u vás dnes bol sneh

leninka75
28. nov 2023

ahojte.............

@jacka ..tak Lauri mozno ano ale Karolin je kliest.......nie upratane este nemam, ale hecujem sa do toho 😀.....muz sa uz pytal ake ozdoby vytahujeme cez vikend, tak si musim svihnut s upratovanim...

@utka ..ty mas teraz super, ze mas pratane po stahovani...my teraz len medovnikovy stromcek..ostatne neskor

utka
28. nov 2023

@jacka hej, chodí už sám. Nie, nesnežilo u nás. A áno, tiež sa ukludnujem tým,ze sme sa nedávno nasťahovali,tak netreba upratovať. A v podstate ja furt upratujem.
@leninka75 však ja budem musieť skryť keď napečiem...