icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

utka
15. okt 2009

jacka, som rada,že som ťa tak pobavila...ale mne do smiechu nie je, lebo sa toho smradu nevieme zbaviť ☹.
To chodím ako kedy-raz do mesiaca, alebo raz za 6 týždňov. Zo začiatku to bolo častejšie...No uvidíme aké budú výsledky...

utka
15. okt 2009

jacka, nieee...to len ty 😝

jacka
15. okt 2009

som aj ja zvedavá na vysledky... 😵

neboj smradu sa zbavíte a budete sa aj vy smiať 😉

však mi ide kon na nervy 😠

leninka75
15. okt 2009

jacka 😀 😀 😀.............to je prachoooooooooooooooov!!!.............že neunesiem!!! 😀 😀 😀 😀 😀
ja by som ani doma nebola šikovná, lebo decko sa na mňa v kuse lepí 😖
teda utka, zajo v aute a pár dní..........fajné!!!! 😝 😝 😝 😝........no hádam vyvetráte .............

utka
15. okt 2009

No vám sa to hovorí, keď máte rodinné domy,ale ako mám vetrať pred barakom...a keď stále prší ☹???

aninka29
15. okt 2009

ahojky holky 🙂

tak aby ste vedeli...ste nás zariekli 😝 a Sabinka dnes bola celé doobedie mrzutučká ako nikdy predtým ☹ ..........trápilo ju brušulko,moju lásku ☹ ...........ale aj sa pochválim 🙂 v noci spinkala ukážkovo....zaspinkala večer už pred pol osmou a spinkala do tretej rána v kuse 🙂 napapala sa a vstala o pol deviatej ráno 😵 😵 😵

a moja druhá láska Simuška začala sopliť,kýchať ☹ .......ach jaj 😖

aninka29
15. okt 2009

utka nikdy nevieš 🙂 možno vyhráš v športke 😉 a postavíte si vilisko velikánske 🙂 ...........a ak náhodou fakt vyhráš,tak máš moje číslo 😉 ..........veľa peňazí škodí,tak sa podelíš, že? 😉 😉

inak ja až vyhrám lotto,tak snívam o velikánskom dome....asi takom ako sú v tých telenovelách 😀 ....s veľkým rančom,služobníctvom,súkromnou plážou niekde ďááááááááááááááááááááááleko 🙂 .......ja viem drbe mi 😀 no a čo 😀

jacka
15. okt 2009

aninka.......... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

všetko o.k.??? 😀 😀 😀

však ked vyhrá tak sa už ani neozve.......vlastne nevyhrá....lotto dievčatá...teda výhra...je len a len MOJA 😵

jacka
15. okt 2009

ty čím štopkáš svoje deti že su ako z knižky???? 😕 😀 😀 😀

utka
15. okt 2009

aninka, ja na Lotte nevyhrám...a keď budeš dopredu rozdeľovať peniažky, tak nevyhráš ani ty ☹...
Dnes mi povedala učiteľka, že Viki bude asi chorý, lebo chodil každú chvíľu cikať...vraj ani poriadne nespinkal ☹
Ale je si myslím,že to preto,lebo včera celý deň nekakal a napomínalo ho a tak...No uvidíme...

aninka29
15. okt 2009

utka veď ani ja nevyhrám,tak preto rozdeľujem 😀 😀 😀 veď ja ani nepodávam 😀 😉

jacka ja som si ich z knižky vystrihla 😀 😀 😀 😀 😀

a áno všetko ok 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

aninka29
15. okt 2009

idem mamky kúpať 🙂 .........najprv enčenčen /Simi/ a potom enčenčinu /Sabi/ 🙂 🙂 🙂

zajtra ideme trošku na nákupy,tak sa stavím neviem kedy 😉

pa pa

jacka
15. okt 2009

ej..moj Petulko už hodinu spinká....som zvedava aká bude noc.....no čo už...mám čo som chcela 😀 😀

Matko akurát dostal varechou.....si koledoval....ale inak všetko v pohode 😠

jacka
15. okt 2009

nuž..moje poklady spinkaju...muž akurát dorazil.....idem s ním prehodiť zopár slov...a konečnéééééééééé do postele

aninka a kamže idete..ja by som šla....len v tejto kose nemám chut ani nos vytrčiť z domu...ale detičky vyvetrať musím 😒 ......dnes mi Matko zapotila po 10min.prechádzky že chce ist domov,vraj je mu zima..... ☹

dobru noc.... 😔

utka
15. okt 2009

Dobrú nôcku aj vám...

jacka
16. okt 2009

pekne ránko.... 🙂

utka tak v školke problemy?...niektore učitelkky su drbnuté........zatoto by som ich vystrelila na mars 😝

ahoj leni... 😎

leninka75
16. okt 2009

ránečko!!! 🙂 🙂 🙂 ............ktorý sa jacka zobudil dnes prvý??? 😉 .............utka, ako viki???...........aninka a simi???.............
my sme dnes mali dobrodružnú cestu do práce................nehoda pred PB, uzavretá cesta v oboch smeroch, tak sa muž rozhodol ísť takou skoro poľnou cestou 😒 ................totálny tankodrom 😖 😖 😖 .........muž zúrivý.............tak som len tŕpla v ktorej priekope skončíme.............ale našťastie to zvládol a ešte sme aj v rozumnom čase prišli do ZA............ale poviem vám spotená ako myš!!! 😖 😖 😖 .......................
keď ste sa bavili včera o tých domoch...............my máme síce pôžičku na to naše podkrovie, ale keby som mala prachy bežím odtiaľ až sa do zadku kopem!!!!!! 😀 😀 😀 😀 😀

jacka
16. okt 2009

leni...obaja naraz.. 😒 .....ale Petulo ešte zaspal a spinká tak idem chytro variť....on je nevyspytatelný 😝

tak vzrušujuca cesta do práce...dufam že budeš mať lepší den 😵 ......hlavne že ste došli celý....si viem živo predstaviť toho mojho....nič pekne z pusy 😀 😀

my mse tiež zadlženy až po uši.....ale už len pár rokov a bude to 😀 😀

leninka75
16. okt 2009

čo ideš dobré variť????.............dnes asi bude zasa niečo vo vzduchu, lebo aj moje decko straší od 5:30 😠 😠 😠 ............sa teším na poobedie, to bude samé bééééééé a méééééééé a niéééééééé..........

aninka29
16. okt 2009

dobré ránko 🙂
mamky Sabinka ťahala od večera pol osmej do štvrtej rána 😵 😵 😵 a po napapaní sa zobudila o pol deviatej 😵 😵 ...........jacka vymeníme si na jednu noc detičky,aby si sa vyspala????????
Simi už aj kašle ☹ ..............a začína sa niečo lepiť aj na mňa.......no výborne 😝

na nákupy ideme neskor,lebo manža si šiel ešte niečo vybaviť 😉 ..............jacka ani neviem čo idem kupovať...........nejaké oblečko pre detičky,Simuške chcem kúpiť také prechodné čižmičky 😉 ............začnem už konečne aj s výbavou pre krstniatko 🙂 ..........aby som toho potom nemala moc naraz 🙂

utka
16. okt 2009

Ahojte!
jacka, ja si nemyslím, že Vikiho učiteľky sú drbnuté...sú práveže veľmi milé a zlaté...Nepochopila som ťa, prečo si mi to písala... 😕
Je prevda, že určite nie sú všetky také...
leni, Viki celkom dobre. Doma tak často necikal...akurát k tým soplíkom pribúda aj kašel ☹. Ale cez víkend sa budeme kurírovať 😉
My ideme zajtra na nákup do Maďarska, ale len Vikimu papučky kúpiť...
A veru zadĺžený sme po uši aj my...a ešte aj dlho budeme...ešte 27 rokov ☹.

jacka
16. okt 2009

utka...tak som ťa zle pochopila..ked si písala o kakani....som myslela že ho napomínla učitelka aby šiel... 😅 tak soráč ☹ 😉 😉

aninka....vymením...tak začni baliť...... 🙂

leni chcela som ryžový nákyp ale bez ryže to nejde.......som zabudla napísať tak sa nekupilo....hlava deravá 😠 ..zatial som stihla len zeleninovu polievku a len uvariť špagety...čo na ne ešte netuším 😅

aninka29
16. okt 2009

ja dnes nevarím mamky 🙂 .....včera som robila fajné mäsko a veľa,takže mám pokoj 😉

idem si uvariť kávičku 🙂

utka
16. okt 2009

jacka, tak už chápem 😉...
Ani ja dnes nevarím. Navarila som včera, aby si mohol zobrať aj manžel dnes do práce. Uvarila som polievočku so zeleninkou z kuracích stehien. A paradajkovú omáčku. Zjeme ju s tými stehnami a s knedľou. A dúfam, že nám zostane aj na zajtra...
Idem len upiecť ten koláčik...

aninka29
16. okt 2009

utka potom daj vedieť či je fajnučký 😉 .............upečiem aj ja v nedeľu 🙂 ...........manža odcházi,tak ho nabalím 😀

leninka75
16. okt 2009

jacka, žeby kečup a syr??!! 😉
aninka a kdeže zasa ide manžel??? 😨
utka, aj my sme na tak dlho zadĺžení ☹ ☹ ☹ ☹ .............až do dôchodku................utka a čo za papučky to naháňaš, že až do maďarska ideš???? 😕

utka
16. okt 2009

aninka, dám vedieť...už je v rúre. ale určite bude dobrý...
leni, v Humanicu som mu kúpila také spidermanové na suchý zips do škôlky. A chce také aj na doma a tu sme také nezohnali...

utka
16. okt 2009

Koláčik je už na svete...ešte musí vychladnúť a idem degustovať 😉. A potom dám aj foto na FB 😉...

jacka
16. okt 2009

leni....presne ako píšeš....kečup a syr....som radšej šla s nimi von....vymrznuť....ako vymyšlať somariny...keby ešte spal tak spravím syrovu om....... 😉

utka tak čo aky koláčik...mnami?
ani....a vy idete kde na nákupy?

utka
16. okt 2009

jacka, ešte neviem...dala som ho na balkón vychladnúť, aby sa dobre krájal...