jacka, ti poviem, presne viem ako ti asi je........aj ja som s tým mala problémy, ked prídem z roboty narobená večer o pol desiatej, u náýs návšteva do dvanástej a on ešte čosi chce... 😃 😃 😃 😃
denisko už zalahol, konečne......strašne zdrzel......potvora jedna malá 😃 niekedy si myslím, že mi ho kdesi vymenili, len neviem prisť na to, že kde....hned by som ho vrátila 😃
baby, ja som sa akosi zaseklav nejakej kartovej hre....jasné že som na FB, čo som béčko? 😃 aninka, ja už som sa predstavila... pošlem ti aj FB na internú poštu, ok? ale nic moc tam nenájdeš 😃
baby, inak som aj šmírovala....ale našla som rozne druhy chorob, čo majú rovnaké príznaky ako denisko, od hemoroidov až po Cohenovu chorobu a rakovinu čreva....šááák ja nebudem dnes ani spať.....fuj aké škaredé stránky :-p
tuším všetci odpadli...tak dobru, zajtra idem kukuk svokru tak asi až večer sa ozvem 🙂 moja svokra je super, tento rok ju budem vidieť tretí krát....... 😃 😃 😃
sme sa zobudili o trištvrte na osem x-) ..ešte sme so Simonkou v pyžame...akurát Sabinku som stihla dať do švungu 🙂 ,aj napapaná je už....tak sa ideme najesť aj my.. a potom sa pustím do toho mäska 🙂 ...však aj s ním sa treba popiplať :-p 🙂
raz povolím .....a mucinky budu zas pravidelné..........takto mám pokojíček
to teraz za ním nemožem ísť........čosi.....sme čerstvo pohádaný 😃 😃 😃 😃
inak ti poviem.......to čo si napísala,že usta otvárať 😃 😃 😃 😃 😃 som vybuchla smiechom ked som to dočítala 😃 😃 😃