icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

aninka29
22. nov 2009

kuk 🙂

varím mamky 😝 😉 ....vy asi tiež 🙂

jacka
22. nov 2009

varím...len čo sa mi stalo........... 😝 ...............som musela všetky reznílky povakrucať..........lebo som ich zabudla osoliť a okoreniť.............už to mohlo byť 😝 😝 😠 😠

aninka29
22. nov 2009

jáj jacka 😀 😀 ....si zamilovaná asi 😵

aninka29
22. nov 2009

ja som si pre zmenu popálila malíček 😝 ....joj štípe jak fras 😝 .....proste nemehlo som 😀 😀 😀

jacka
22. nov 2009

😀 😀 😀 ani 😀 😀

jacka
22. nov 2009

my sme už po obede 😉 ....vám prajem dobru chuť

asi ............len do koho 😀 😀

utka
22. nov 2009

Ja mám veget...varí moja maminka 😉.

aninka29
22. nov 2009

ahoj utka 🙂

mamky prajem dobrú chuť 🙂 ...ideme jesť 😵

aninka29
22. nov 2009

kuk kuk...je tu niekto? 🙂

aninka29
22. nov 2009

joj,hnusné počasie je vonku...normálne by som zaľahla 😝 ...Sabuška zaspinkala v postieľke,tak ju nejdem budiť....chcela som ísť von....tak pôjdeme keď sa vyhajušká 😵 .......to je super, že si pekne ležká v kočíku aj keď nespinká,...takže sa kľudne môžem prechádzať aj tak 🙂

mamky zajtra budem off neviem dokedy,lebo nám zase vypnú elektrinu 😝 ...no dúfam, že nie na celý deň ako minule 😠

aninka29
22. nov 2009

mamky čo odfukujete po obede???????

aninka29
22. nov 2009

idem si urobiť kávičku,lebo tu zaspím

jacka
22. nov 2009

ja by som táááááááááááák spala 😔 😔 😔

jacka
22. nov 2009

ahoj utka............zajtra podaj správy.....ako u dr. 🙂

aninka29
22. nov 2009

jacka Peťulko spinká? 🙂 a Maťko čo robká? 🙂

utka
22. nov 2009

Oki.Určite napíšem,ale až keď prídem z práce. Zajtra mám nejaké školenia v práci...

aninka29
22. nov 2009

Sabinka spinká 😵 a Simonka pozerá rozprávku...ani sa mi nechce ísť von do tej zimy 😝 ...ale musíme sa trošku prevetrať 😉

aninka29
22. nov 2009

utka a vyriešila si to s Vikim?dáš ho predsa do škôlky?.....podľa mňa aj tak polovica detičiek soplíkuje...a budú celú zimu....takže,ak je na tom Viki vcelku dobre,tak ho daj 🙂 😉

jacka
22. nov 2009

utka .....budem čakať na dobré správičky 🙂

matko sa hrá s ocom....Petulo ...no dufam že spinká...lebo aj mne zaspal,ale ked papal....tak som ho preložila do postielky.....a ešte som nebola kuk...............sa bojím že ma švihne ked tam prídem a bude mať oči otvorené

jacka
22. nov 2009

táááááááááááááááááááááááááááááááák........nespíííííííííííííííííííííííííí......akurát som ho počula cez vysielačku 😠 😠 😠 😠

aninka29
22. nov 2009

jacka,hlavne, že neplačká...to neva, že nespinká 🙂 ..však nech si trošku poklebetí 😉 ...........Sabinka sa najradšej rozpráva so svetlom....zapálim,hneď očká na luster a ideš grrrrrrrrrrrrrrr gáááááááááááááááá gééééééééééééééé 😀

jacka
22. nov 2009

fuj aj tu je kosa....hmla že nevidno do susedov.....

Petko už bol von......len ešte Matko nebol............

ej poslala som muža...nech ide za ním..... 😀 😀 😀

aninka29
22. nov 2009

aj u nás je hnusná hmla 😝 ...bože nech je zajtra pekne,lebo ma šľahne..ani elektrina a ešte k tomu hnus počasie....no dočista 😠 😠 😠

jacka
22. nov 2009

lenže on plačká 😢 😢 😢 ............teda ja neviem z čoho je to deculo moje....................že nepotrebuje spať

aninka29
22. nov 2009

veď hovorím ...duracelko 😵 😵 😵

jacka
22. nov 2009

tak máme rovnaké počasie..................bud prší...alebo je hmlisto...alebo slnečno s vetriskom 😝

jacka
22. nov 2009

však by som ti priala aspon na týžden......keby nebol doma muž tak ani nenavarím

aninka29
22. nov 2009

a deni je kde?............jáj..písala, že idú na návštevu,že dojde až večer

aninka29
22. nov 2009

jacka nepraj 😝 😉 .ja som spokojná tak ako to je 🙂 🙂 🙂 😵

jacka
22. nov 2009

pri svokre....vraj ju dávno nevidela...sa jej cnelo..... 😀 😀 😀