Herečky a herci z Júloviek 2006 II.
Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀
no neviem, tvári sa že spí.... 😒
ale nie je to isté, ked tu má bratrancov...to sa nedá isť spať 😠
na vianoce sme u svokry a na silvestra u nás, každý rok opačne...aby boli všetci spokojný...... 😀
ja už darčeky mám, teda takmer všetky, tento rok v predstihu........ 😀
mužovi....nový telefon, lebo sa mu kazí...ale len taký do práce, nič extra a nejaké mikiny, a deniskov dostane vlačikovú drevenú súpravu, tie kolajnice s vlačikmi a knižku poštár pat, zatial všetko, lebo dostáva od sestier a babky velké hračky, tak ja už to inak neriešim...a ty?
som sa bavila s mužom že čo by rád.......a pokrčil plecami...tak dostane varechu a uhlie 😠 ......ale teiž asi čosi na oblečko.....len nevím kedy 😝
a MAtkovi ..vyšlem muža do dráčika.....nech čoto pozrie...už mu kupil v metre nejake lietadle na skladnie či čo.....také kovové tak tomu nedávam dlhu životnosť
no Matejko videl v tescu taký velký platový bager...tak sme to hned písali ježiškovi.....že bude dobrý a že mu potom kupi......
kovové...také su najlepšie, by si sa divila...denisko sníva o odtahovke, tak mu babka zohnala takú asi 120cm, ja už naozaj neviem kde to budeme dávať.....ešteže máme ten vozík za auto, že? 😀
inak s tými chlapmi jeto ťažké.....ja som mu povedala nech mi ježiško donesie žehličku na vlasy a on že mi donesie, ale normálnu....no on neni normálny 😀 😀 😀
ja už vidím ako bude vyzerať na druhy den..........všade po zemi a moje nohy v pr...li 😝
no asi si velmi neposluchala...ked si toto dovolil ježiško 😀 😀 😀 povedať...napíš druhemu 😀 😀 😀 😀
jacka, neblbne ti dneska koník? alebo to len mne? všetko ide ok, ale toto....nemám nerv 😝
idem, dobrú noc a už zajtra asi neprídem....tak zatial sa majte, detičky nech rastú, o tri týždne sme tu ako na koni 😀
jacka, na mna už cestovná horúčka nechodí, ja už mámtoho odcestovaného až až....autom, vlakom, lietadlom...len lod nemusím....bojím sa vody 😝

ja neviem ako a čo budem na vianoce kupovať..
deni a vy príde na sviatky domov?.....či vianoce budete tam 😕