icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

aninka29
26. apr 2010

už áno 🙂

aninka29
26. apr 2010

idem aj ja...hodiť sprchu a leháro gaučing

dobrú noc mamky 🙂 🙂 🙂

jacka
26. apr 2010

no vidíš...tak ja už len leháro 🙂

dobru..... 😔

jacka
27. apr 2010

dobré ránko...... 🙂 😉

že má dnes pršať 😕 😠

aninka29
27. apr 2010

dobré ránko 🙂 .........u nás určite bude.....zamračené 😝

aninka29
27. apr 2010

oprava -už je zamračené 😝

jacka
27. apr 2010

ahoj ani......ty fakt nemožeš spávať?

no bud rada že zatial neprší...........lebo može 😉 😉

aninka29
27. apr 2010

ahoj jacka 🙂 ...ja som bola hore už o tretej,som si čaj zaliala,vypila a šla som si späť ľahnúť....a teraz zase kuvikujem 😀 😝 ...ale vieš čo...celkom mi to vyhovuje.....kým detičky spia,ja si kopu veci urobím 🙂 .....a potom mám upratané už o deviatej 😀 ...sa s kmotrou smejeme...že my už o desiatej máme pol dňa za sebou...ona je tiež taký pacient upratovací 😀 😀

aninka29
27. apr 2010

áááno..a my tu doma v poslednej dobe máme dni otvorených dverí 😝 ......v piatok vraj na isto dojde brat......akože,teším sa veľmi na neho.....sme sa nevideli...fuuuu...dobrých veľa rokov....len ma žerie to...že furt keď sem dorazí......privedie so sebou furt inú čupku 😠 😠 😠 😝 ale furt povie...to je vážne....hmmm....na dva týždne 😀 😝 😝 😝 cap starý .....zase sa nikam nepohnem......nieže by som neverila bratovi,to nie.....ale tým osôbkam cudzím čo tu vodí neverím...............ale zase...už toľkokrát vravel,že príde..a ešte furt nedorazil..takže si s mamou myslíme,že ani nedojdú...uvidíme 😝

jacka
27. apr 2010

o tretej 😕 .......čo by som ja dala zato keby som mohla spať.............aspon chutil čajík... 😉

tebe aspon spinkaju........mne sa hrozne zle riadi ked mi tak krátko spí 😖

jacka
27. apr 2010

aninka však pokial je slobodný.....nech si užíva 😀 😀 😀 😉 ...a kolko má rokov že si ho nazvala capom.... 😀 😀

možno dorazí....chlapi vždy vedia šoknuť..... 😀 😉 ..............a kde býva že si ho tak dlho nevidela?

jacka
27. apr 2010

ozaj...my si s Peťko už čistíme zubky...však ked ich toľko máme...nech nezmiznu..... 🙂 😵 😉 😉

aninka29
27. apr 2010

býva v Čechách.... 😝 len o má vždy moc práce 😠 😝 ....má 36..koňoš jeden 😀 😀 😀 😀

aj my so Sabuškou si čistíme zúbky...aj keď ešte nemáme 😀...tak aspoň masírujeme ďasienka...Sabuške sa to veľmi páči 😵

aninka29
27. apr 2010

a koľko už máte jacka tých zúbkov? 🙂 🙂 🙂

aninka29
27. apr 2010

a u nás už poprcháva 😝

leninka75
27. apr 2010

ránečko!! 🙂 🙂 ......hej vy ranostajky sa činíte už od skorého rána!! 🙂 🙂 🙂 🙂 ..........
už čistíte zúbky, paráda...čo sa za mladi naučíš...ale veď to poznáte 😀 😀 😀 😀

aninka, aj tvoja sestra je v ČR, že?? 😕

jacka, to my budeme teda pomaly kozy keď aninkin 36 - ročný brácho je cap 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

deni, juj alergia ☹ ......stále makáš v penzióne??? 😉

ahoj mirri, čo máš nové??....

utka, tie tvoje výsledky sú ako na vode......raz lepšie raz horšie 😒 ....ale teší ma, že teraz je to lepšie!!! 🙂.....daj vedieť ako hrdinsky sa držal Viki 😉....

aninka29
27. apr 2010

ahoj leni 🙂

noo..aj sestra je v ČR....len ona je dole....a brat je úplne hore 😝 .....ale oni sa videli pred tromi rokmi,keď mal cestu okolo nich

idem mamky na poštu..táááák sa mi nechce.....

jacka
27. apr 2010

však vieš že chlapi dozrievaju pomalšie 😀 😀 😀

ty teda čo robíš tu ked máš surodencov v Čechách? 😉 😉 🙂

máme 4 ks.........dva dolne a dva horné...trhá všetko čo vidííííí 😵

posielam slniečko......tu je krásne 😎 😎

ešte spinkáte?...ja idem zachvilu uložit....lebo tu už mraučííí 😠

kde je naša tehoška.....ako jedna tak aj druhá nemalaa sa letty už vrátiť?

jacka
27. apr 2010

ahoj leni........no teba spomínať....a hned si tu ako na koni 😀 😀

veru pomaličky budeme kozy 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😉

jacka
27. apr 2010

ja som MAťkovi slubila tú teplu zmrzku ale v piatok sme vzali poslednu tak rátam že o týžden bude mať 😝

leninka75
27. apr 2010

jacka a niekedy aj dozrejú???????? 😕 😅 😅 😅 😅 ................tak už máš riadneho trhača!!! 🙂......aj ťa už pohrýzol, či dáva pozor?? 🙂

aninka, čo ti prišlo dáke oblečko??? 😉

leninka75
27. apr 2010

jacka, šak vieš...spomeň čerta .... 😀 😀 😀 😀 😀

jacka
27. apr 2010

leni 😀 😀 ..no pochybujem ...niekomu to dozrievanie trvá celýýýýýý život 😀 😀 😉 😠

jasné že uhryzol...ked som kojila...tak cvak....ked som mala na rukách tak do líca cvak.....do ruky cvak......vynechala somk niečo 😀 😀 😀

a ty sa považuje za čerta? 😀 😀

leninka75
27. apr 2010

ejha, aby ťa nepoužíval ako hryzátko........

no a nie?.....so všetkým čo čert má.......šak sa opýtaj môjho muža 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

jacka
27. apr 2010

no však..... 😠 ...... 😝

však hod číslo....opýtam sa 😀 😀 😀

aninka29
27. apr 2010

chi...jacka..cvak,cvak 😀 😀 😀

leni nie oblečko.....zabudla som zaplatiť jeden šek,ja hlava deravá 😝 😀

jacka ....no ja ti neviem čo na Slovensku ešte robím?? 😀 😀 ...nie,nie....brat je nevlastný...keď bol môj ocko mlaďas,tak robil deti kade chodil 😀 😀 😀 😀 ...srandujem 😀 😀 😀 .......a sestra,tá šla za prácou do Čiech,a tam aj zostala..bedka 😝

leninka75
27. apr 2010

fíha aninka, a vy sa takto normálne stretávate???......... 😕 ...........to sa často nestáva........pekné...tvoja mamina,ale musí vedieť veľmi dobre odpúšťať!!!.........ja by som to nedokázala............

aninka29
27. apr 2010

leni,nemala čo odpúšťať...pretože otec ho mal,keď sa s mamkou ešte nepoznali 🙂 ....takže tak..... 🙂

aninka29
27. apr 2010

čo ste varili ženy???......ja som urobila granadir......a nad polievkou ešte stále rozmýšľam

jacka
27. apr 2010

ved ktovie koľko súrodencov ešte nám behá po svete 😀 😀 😀 ....(jasné že srandujem.. 😉 )

aninka ešte také mini otázočky.........to bol ocko raz ženatý...a aký vzťah má k nemu tvoja mamina...ale nemusíš odpovedať....prežijem 😉 🙂