Herečky a herci z Júloviek 2006 II.
Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😃 😃 😃
idem dnes nakúpiť polotovary, nech sa tatinko postará 😎 ......idem zajtra na dva dni do Nitry na školenie 🙂 ..........to bude asi na dlhú dobu môj posledný oddych od domácich povinností 😞 .............pôjdem teraz trošku skôr z roboty a kuknem zasa do toho sekáča čo minule.......dnes majú tovar, možno zasa niečo nájdem x-) x-) x-) x-) ...........
nie jacka..nevychovávala......ked sa otec rozišiel s jeho mamkou....tak ostal v Čechách s mamou a svojou sestrou....ktorá nie je dcéra môjho otca....veď rozumiete nie 😃 😃 😃 ..a keď jeho mama zomrela..tak to už bol veľký..mladý,ale dospelý.......ostal bývať so sestrou tam...a sem chodil dvakrát do roka
ahojte, zas stíham..... 😞 ten moj večší chlap ma tak vytočil, že má šťastie, že nemáme sobášny list....už by mal rozvodové papiere ]-(
jacka, horúci kúpel....dala by som si, ale není čas :-|
tiež máme ešte polievočku zo včera a na zajtra bude zeleninové rizoto....komu sa nepáči nech neje 😃
denisko prišiel zo školky, z obeda a aspucoval 2 palacinky, potom si pospal a ešte tanier hustej šošovice.....ja neviem, to kolko im tam dávajú jesť????????a to mali rezen a zemiakový šalát...... :-p
aninka, pocvič aj za nás...... 😃
leninka, načo sa stále tolko školíííííš??????? 😃
jacka, horúci kúpel....dala by som si, ale není čas :-|
tiež máme ešte polievočku zo včera a na zajtra bude zeleninové rizoto....komu sa nepáči nech neje 😃
denisko prišiel zo školky, z obeda a aspucoval 2 palacinky, potom si pospal a ešte tanier hustej šošovice.....ja neviem, to kolko im tam dávajú jesť????????a to mali rezen a zemiakový šalát...... :-p
aninka, pocvič aj za nás...... 😃
leninka, načo sa stále tolko školíííííš??????? 😃
jacka aj ja som si dnes posadila kvietočky x-) ...Simonka,moja veľká pomocníčka ich popolievala...no neviem,či ich aj nepreliala 😃 😃 😃
mäsko......dva dni má mäsko,dva dni má žltko miesto mäska,potom zase dva dni mäsko..a jeden deň čisto zeleninka....takto to striedam 🙂
deni ahoj 🙂 .....vyžaluj sa u nás,prečo ťa muž vytočil....bude ti lepšie a nebudeš na neho zlá potom 😉 🙂 ...Nisko bude asi veľký jedák,keď mu tak chutí....ale sa nečudujem.....veď vravíš,že rada varíš...tak to musíš kuchtiť iba samé dobrôtky x-)
mäsko......dva dni má mäsko,dva dni má žltko miesto mäska,potom zase dva dni mäsko..a jeden deň čisto zeleninka....takto to striedam 🙂
deni ahoj 🙂 .....vyžaluj sa u nás,prečo ťa muž vytočil....bude ti lepšie a nebudeš na neho zlá potom 😉 🙂 ...Nisko bude asi veľký jedák,keď mu tak chutí....ale sa nečudujem.....veď vravíš,že rada varíš...tak to musíš kuchtiť iba samé dobrôtky x-)
už dávaš vajíčko?..to možem aj ja?.... :-N ...kurnik s niekedy citim ako prvomama |-| :-p :-p
našťastie nemám kde ja míňať....ale ked pojde do školky a budem pojazdná...tááááák to uvidííííí 😃 😃
veru deni vyžaluj sa ...na to sme tu..ja sa tiež v kuse sťažujem,že herečky 😉 .......................ale určite to nebude také vážne deni x-)
Peťulo už .....spinušká......Maťko kuk večerníček a...veget 🙂
takže sem tu už nikto nekuk....tak mizím
dobru nocku...... |-|
našťastie nemám kde ja míňať....ale ked pojde do školky a budem pojazdná...tááááák to uvidííííí 😃 😃
veru deni vyžaluj sa ...na to sme tu..ja sa tiež v kuse sťažujem,že herečky 😉 .......................ale určite to nebude také vážne deni x-)
Peťulo už .....spinušká......Maťko kuk večerníček a...veget 🙂
takže sem tu už nikto nekuk....tak mizím
dobru nocku...... |-|
jacka....no ..čo ja viem..ak už dávame deťom mäsko,tak má byť šesťkrát do týždňa......ale z toho je aj náhrada to žltko...ja tak to žltko varím stále...aj 30 minút 😃 😃 😃 ....a potom to žltko iba hodím do mištičky so Sabinkinym jedlom..a mňam,mňam...určite urob.....zase bude mať Peťko novú chuť 🙂 .....a inak s tým žltkom je najlepší karfiol...sa to volá karfiolový mozoček.....a je to fantastické...hodím ti recept,ak chceš.....Sabuška sa za tým ide zblázniť....aj krstniatko...fakt mňamka 🙂
jééj,šikuliatko je tvoj Peťulko....jacka čo som čítala augustovky,tak im niektoré detičky už chodia....takže podla mňa v pohode 🙂 ......Simonka sa už tiež taký čas začala stavať na nohy...len naša Sabuška je trošku taká drievková 😃 😃 😃
tu je recept: Karfiol ako mozoček 🙂
ružučky karfiolu dáš variť do vriacej vody..medzitým nastúhaš mrkvu a petržlenovú vňať.....opražíš to na tuku,pridáš tam uvarený roztlačený karfiol a všetko ešte mierne spolu opražíš......pridáš tam trochu vodičky,a chvílku podusíš.a po udusení,tam pridáš žltko,premiešaš a mňamka je na svete 🙂
tu je recept: Karfiol ako mozoček 🙂
ružučky karfiolu dáš variť do vriacej vody..medzitým nastúhaš mrkvu a petržlenovú vňať.....opražíš to na tuku,pridáš tam uvarený roztlačený karfiol a všetko ešte mierne spolu opražíš......pridáš tam trochu vodičky,a chvílku podusíš.a po udusení,tam pridáš žltko,premiešaš a mňamka je na svete 🙂
Začni písať odpoveď...

Odošli
a som v riadnej pr...li......dochádzaju nám zemiačiky....dosť že nemáme čo posadiť .....ja bez zemiakov variť neviem :-p ]-( 😉