Herečky a herci z Júloviek 2006 II.
Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😃 😃 😃

•
27. mar 2011Dobrúúúúúúúúúúúúú...
0
ahojte!!!..............uf oslavný víkend za nami |-| .............všetko vybavenie domácnosti prežilo lilkinu pomoc 😃 😃 😃 .........tatino bol nadšený 🙂 ..............a ďakujem za neho za blahoželania 😉 ............no tzaziky som len lízla ale gyros som zjedla a laurička je v pohode 🙂 ..............to plnené karé... nie je to zlé, dá sa...čakala som trošku výraznejšiu chuť..asi treba trošku viac ochutiť marinádu.......dnes ma ešte čaká jedna návšteva kolegovci z práce, tak mám čo robiť lebo prídu okolo jednej.....ešteže koláčik zostal zo včera a urobila som mini pizze v lístkového cesta a zapekané tousty...........
@utka ......ako výsledky??
@utka ......ako výsledky??
@leninka75 už som kukuk urobila......ale akú peknú nevestu mám..... 😃 😉 ...tatinko vyzeral ako v raji, so svojimi babami... x-)
@utka no zvedavá som...ako si dopadla? =-)
fuj, tak je dusno vonku....celý víkend a aj dnes vyzerá, že bude pršať a stále ani kvapka....to čo je za počasie......akurát čo ma z neho bolí hlava ]-(
babule, kde ste???????????????????????????????????
@utka no zvedavá som...ako si dopadla? =-)
fuj, tak je dusno vonku....celý víkend a aj dnes vyzerá, že bude pršať a stále ani kvapka....to čo je za počasie......akurát čo ma z neho bolí hlava ]-(
babule, kde ste???????????????????????????????????
@leninka75 dakujem.....som na nervy.........ešte mi aj mrcha má prísť tak som podráždená dva krát :-p ....a MAťko si zas obhrýza nechty.....som sa tešila že KONEČNE...ale to asi nebude také lahké :-p ..........a drzí je......ako opica :-p .......pojdeme sa najesť .......to si zas niečo vypočujem....a spať......huráááááá
Laurička je už dobručká......a Lilka?
Laurička je už dobručká......a Lilka?
@jacka mna moj drobec vytočil...nejedol v školke, neviem, začo potom platíme, že áno, prederavil dalšie tepláky a obhrýzol si nechty až do polovice....už som povedala, že mu budem musieť tie ruky odrezať....a tiež čakám mrchu...takže myslím že presne viem, ako sa cítiš :-p |-| ]-( 😃
@utka tebe je fakt bez liekov lepšie... 😉 len sa pekne drž aj dalej x-)
@utka tebe je fakt bez liekov lepšie... 😉 len sa pekne drž aj dalej x-)
Začni písať odpoveď...

Odošli