Herečky a herci z Júloviek 2006 II.
Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀
..o tých vakcínach som nepočula.....ja nejako nestíham sledovať správy ani nič podobné ☹ ..........ale je to hrozné, ak je to naozaj tak 😠 ..........a aninka??...........ak je už zdravučká, tak asi chodí cvičiť a nás nestíha ☹
😕 😕 😕 😕 ...no fíha.....ste sa nejak rozpísali..pekne 🙂
a my už asi pol hodinu spíme....som zvedavá dokedy..... 😕
letty......leni......ja som sme tam dávala Peťkovi ked mal 5mes.....nie stále..len na obed.....a tie kaše.....som nevarila ani pri Makovi...a nechýbalo mu to 🙂
vyzerá to tak že moj chlap je najstarší.....sa ho musím opýtať či vie kolko má rokov 😀 😀 😀 .......si ho doberám že klop klop 40 na dvere....aj ked ešte ten ročik musí počkať 😀 😀 😀 😀
jáááj...no aninka sa na nás vykašlala.....škoda
a k tým topánkam.......tie sú ešte také prechodné........a niekdy sa musí naučiť šnurovať .......už maju aj na nástenke vycapené čo by malo vedieť 4 ročné dieťa.....a tam patrí aj toto....😝
baby vy by ste nechali svoje dieťa samé v aute ...či to len ja som taká...... 😔
@letty86 tu som...boli sme vonku...potom sme šli do hajan.......ja som si čo to porobila...a o chviločku šup pre Maťka....Peťko sa tam aspon vyhrá na ihrisku...... 😉 ..................tak to má byť vela písať....ale aby som to stihla aj prečítať.....-D
veru nie je nad domácu mrkvičku...aj ja som im varila len domáce veci....super že si zohnala....😵
@jacka to myslíš vážne že 4-ročné dieťa si má vedieť zaviazať šnúrky????? 😕 😕 😕 😕 vraj nechať dieťa samé v aute je trestné.....kedysi to vraveli v telke....ja to nemožem, ved by nám ho rozobral za 2 sekundy....alebo v lepšom prípade, naštartoval a odišiel 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@letty86 my chodíme večer po poslednom večerníku...o pol osmej už musí byť v posteli...... 😵 ale niekedy vylezia aj po osmej, e čo sa rozprávame....zvedavec.... 😠
idem aj ja...moje dieťa po 2,5 hodinke spania vstalo....... 😵
Ahojte.
jacka, v robote celkom fajn...pár zmien,ale teraz sa mi to nechce písať. Bolí ma hlava a mám nervy, lebo Viki zase nejako pokašlieva ☹...Dúfam, že to nič nebude...

@denisenko 😀 😀 😀 😀 ja som už tiež riadne stará korčulka 😝 síce sa tak necítim 😎 je medzi nami 4,5 roka rozdiel 😉