icon

Herečky a herci z Júloviek 2006 II.

siwike25
2. apr 2009

Baby aby som aj ja v niečom bola prva,heheh.Tak šup sem nech mame novu temu. 😀 😀 😀

denisenko
8. sep 2011

@jacka tam na boku pri tom ti vyhadzuje podobné videá, nech si púšťajú..... 😀 ...Denisko si doniesol električku, presne tú, čo chcel už na vianoce......ale taký bol zlatý, lebo mna užiera na autobus, malý ..možno 15 cm, ale kovový a že 20 eur....tak povedal sám od seba, že on si teraz vybral električku, tak autobus napíše ježiškovi....reku, poradil ti tatinko? že : nie, to som si sám vymyslel..... 😉 rozumný chlapec....ale asi len dovtedy, kým nepojde zas okolo hračkárne.... 😀 😀 😀 😀 😀 😀

denisenko
8. sep 2011

@bubba ani mi nedisponujeme šnúrkami.....pochybujem o tom, žeby vedel, čo s tým..... 😀

jacka
8. sep 2011

@bubba tak vitaj v klube ......papulnatých 😀 😀 😉 ......................to máte dobre že nemusíte vreckovky....a toaleták....maličká je spokojná v školke..chce sa?.
a tie šnurky....ach jáj.....☹

denisenko
8. sep 2011

tak dobrú noc....celý den som na nete....už si pripadám ako závislák...... 😀 😀 😀 😀
pekné sny...zajtra zas do práce.... 😝

jacka
8. sep 2011

@denisenko pokukám....ešte som sa k tomu nedostala...........................no ved vravím že je šikovný.....či to budete robiť aj pri druhom 😉

jacka
8. sep 2011

@denisenko aj tebe..pekne sa vyspinkaj.....a net si vychutnaj.....ked sa narodí maličké tak vela času nebudeš mat 😉
😉

dobru nocku.....

denisenko
8. sep 2011

@jacka už naozaj idem..... 😉 pekné sny.... 😉

utka
8. sep 2011

Viki tiež nevie viazať šnúrky, A nevie ani písať a čítať...ale zato sa pridávam k vám, čo máte papuľnaté deti 😉...
Tak dobrú noc. Zajtra je piatoooook!!! 😀

denisenko
9. sep 2011

dobré ránko.... 😉
@utka škoda, že piatok, alebo nedela, alebo pondelok....u nás všetko jedno.....ale tebe pekný posledný pracovný den.... 😉

bubba
9. sep 2011

@jacka ďakujem 😀 😀 😀
strašne sa teší teraz do školky,každý deň sme od pol 6 hore čo sa tam už nevie dočkať.konečne sa niečo deje.dva roky chodila do malej triedy a to bol zabijak,tam sa nudila jak fras. ale ona je strašne chtivá informácií (kiežby jej to dlllho vydržalo) a v predškolskej sa už učia aj dopravné značky (z ktorých vačšinu už vie) ale kopec zaujímavých vecí. tvoria,lepia a tak...

utka
9. sep 2011

Ahojte!
deni, ďakujem.

denisenko
9. sep 2011

ach jáj, tieto hice my isto privedú do hrobu...zas je vyše 30....ja už ledva fučím.....cítim sa ako mrož a to som len na začiatku...... 😠
@bubba idem kuknúť, čo si to hodila do"pléna".... 😀 to akože všetko máme vedieť???????

@jacka ???????????? 😕 A žE LENINKA TAKY TAK.......... 😕

bubba
9. sep 2011

@denisenko ved to sú také bežné veci, nič extrémne,myslím si že aspon na 80 percent to naše levíčatá splnaju 😀 keby na 100 percent to uz by boo na psychologa 😝

denisenko
9. sep 2011

@bubba no bola som príjemne prekvapená, len neviem, či si dočiahne na to ucho....... 😀 😀 ale toto všetko splna isto každé .... 😉

jacka
9. sep 2011

@denisenko čo moja.......🙂

boli sme udr. Peťkom na recept ...potom rýchlo jesť...spať...a pre Maťka.......teraz idem chystať večeru....prídem 🙂

denisenko
9. sep 2011

@jacka a ja zas idem pomaly off.....práca šlachtí..... 😝 😝 😝 😝 už som vyšlachtená ako koník s rodokmenom na sto strán...... 😝 😝 😝 😝

utka
9. sep 2011

Ahojte. Tak Viki už kýcha a začína mu tiecť soplík. To tá studená voda v bazéne ☹...Do prčíc!!!

jacka
9. sep 2011

@denisenko tak príjemnu prácu..a šetri sa 🙂 🙂

@utka tak aj teba vítam v klube....... 😀 😀 ..........

@bubba teda ja by som tam toho dosť vyškrtala.... 😀 😀 😀

tak ten moj aspon pekne kreslí......ked už nič....

jacka
9. sep 2011

@utka no pekne ☹ ...chuda moje ☹

jacka
9. sep 2011

pekný víkendík.......

my pojdeme asi na jarmok...mínať bubáky...teda aspon deťom na kolotoč.......

dobru nocku..

denisenko
9. sep 2011

@jacka u vás je jarmok? s burčiakom?????? 😕 ...keby som mohla, tak si dám....ale takto...bola som si len slušne odtrhnúť asi 5 kíl hrozna...... 😀 😀 😀 zas mi bude zle celú noc..... 😀

denisenko
9. sep 2011

@utka tie soplíky nemusí mať z prechladnutia.....to spúšťa aj tá voda, ked sa im dostane do nosa.....Denisko huhne celé leto...ale inak mu nie je nič.....ja to volám, že výplach nosa..... 😀

denisenko
9. sep 2011

tento net je dneska pomalší ako slimák.....alebo len koník?
tak dobrú nocku..... 😉

jacka
9. sep 2011

@denisenko si nejak skoro prišla z práce 🙂 🙂 😉 😉

bude v BB.......len is daj...hrozno...ja ho už nemožem ani vidieť.... 😝 😝 .....poslala nám svokra...kyslé ako.....r.....ť.....radšej si dám v tekutom stave 😀 😀 😀 😉

jacka
9. sep 2011

@denisenko dobru aj tebe..... 🙂

denisenko
9. sep 2011

@jacka že skoro..... 😝 akože do deviatej..... 😝 😝 😝 😝 ...daj si aj za mna...... 😉
pekné sny, už idem spať...radšej.... 😉

denisenko
10. sep 2011

dpbré ránko.... 😉
žienky moje, také besné sny som mala.....nie o bábätku, ale o všetkým možných bývalých frajeroch..... 😠 už aby došiel ten moj muž..... 😀 toho by som veru nevymenila..... 😉

pekný víkend...aj ked ja sa namakám ako za celý týžden a ešte trochu viac..... 😉

jacka
10. sep 2011

dobrééé 🙂 🙂

jacka
10. sep 2011

@denisenko ty máš teda sny......čože chceli od teba že sa ti vkradli do snov..........ved dneska prídu.......ideš aj do práce???

veru nemeň........nechaj si ho pekne..😵