Hľadám brata, ktorý bol adoptovaný
zdravim.pred pár mesiacmi som zistil, že mám brata.ktorý bol adoptovaný, naozaj chcem nájsť. spoznať ho alebo aspoň vedieť, či je v poriatku atď. meno matky. Renáta Kovácsova. Narodená: 2. marca 1972, meno otca., Lakatoš Štefan. Narodený:1969.01.31 . Rodné meno brata:.Štefan lakatoš. dátum narodeny.20. augusta 1989. rodisko Komárno. Mal 1 rok, keď od matki ho zobrali do deckeho domova , bol adoptovaný vo veku 2.rocni o deckom domove bol . Senica nad myjavou. PROSÍM POMÔŽTE.,, 🙏
no veru, skor tam ako tu, tu je taktiez vela ludi, ale tam je taketo hladanie podla mna ovela efektivnejsie, je vacsia sanca, ze ti pomozu ho aj realne najst.
...mas vela informácií, keď rozhodis siete, isto sa brat spozná...drzim palce
Na FB je skupina Hľadáme stratené kontakty na kamarátov,spolužiakov,kolegov,príbuzných...
Skús tam napísať, našli už veľa "stratených" ľudí
@kankovar mas dobre info? V Senici nie je a ani nebol DD
@veronikaszabova neviem ci mam dobre info tie informacie dostalala som od rodicicov.
@veronikaszabova ale ked nieco viete tak prosim ta dajte mi vediet.
@kankovar ake info? Ja nemam ziadne 🙂 len ti pisem, ze v SE nie je DD
@veronikaszabova rozumiem.to neviem ci tam je momentalne jeho tam zobrali do deckeho domova roku 1990. podla informacie.ho adoptovali v roku 1991.
Detský domov je v Myjave a Myjava voľakedy patrila do okresu Senica.
Na fcb je naozaj veľmi dobrá skupina Hľadáme stratené kontakty....
Daj si tam svoj vlastný inzerát, len ho trochu uprav.
Najskôr údaje brata, potom rodičov, a to ostatné. Ľudia to budú zdieľať po celom Slovensku aj v ČR.
Rodičia nemajú nejaké papiere o odobratí chlapca, súdne rozhodnutie, hocijaké doklady ?
NEMAME NIC☹
DNESKA SME DOSVEDELI NA MATRIKE ZE SA ZMENILO OBI DVE MENA 😢
Videla som tvoju výzvu na fcb skupine. Máš to tam trochu pomiešane, chaotické ale hádam sa niečo pomôže
našla si brata

@kankovar skús na Facebooku skôr niečo take zverejniť. Tam sa to dostane medzi viac ľudí …držím palce