Hľadám/Darujem/Pomôžem
Ahoj kocky 🙂 blizi sa koniec roka a vacsina z nas si robi poriadok ako v skryniach,tak aj v zivote...vsimla som si,ze spravy typu Hladam/Darujem su zmazane ☹ kedze je to stranka o materstve a tehotenstve,drzme sa tejto temy 😉ak nieco hladate,chcete darovat alebo nejako pomoct,mate moznost to spravit TU.Napiste sem svoju spravu a zvysok odporucam riesit v IP.Vela stastia!
maminky ja mám nejaké vecičky po malej asi tak veľ 92-98 , sú veľmi pekné, ak by niekomu pomohli tak rada pošlem, samozrejme seriozne 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Tesim sa, ze vznikla tato tema 😵.
Rada darujem nosic pre dieta: https://www.modrykonik.sk/bazar/satky-nosice-kl... a nejake oblecko pre chlapca vo veku 2 roky 🙂. Planujem si upratat satnik, tak potom aj nieco damske vo velkosti 38 😉.
http://dakujeme.sme.sk/vyzva/322/pomoc-pre-nash..., mamičky , ktora by vedela prispiet a tak pomoct, verte pomože každe euro. Maminkam ,ktore prispeli velmi dakujem. . Údaje a informácie o registrovaných organizáciách registrovaných dakujeme.sme.sk boli priamo overené tímom združenia na základe predložených oficiálnych dokumentov (IČO, výpis z banky, lekárske potvrdenia o zdravotnom stave) potvrdených Ministerstvom vnútra SR a banky, v ktorej vedú svoj účet. To znamená, že darcom zaručujeme, že údaje týkajúce sa žiadateľov o podporu sú korektné, presné a aktuálne. DAKUJEME
kocky ako ste si vsimli vo VYBRALI SME aj tato mamicka potrebuje pomoc https://www.modrykonik.sk/fotoblog/monika76/cla...
Aktuálne a akútne zháňam tieto veci - chlapec 1,5r. zimné nepremokavé topánky vo veľ. 21 a rukavice do snehu, chlapec 2,5r.zimné nepremokavé topánky vo veľ. 24 a rukavice do snehu, chlapec 6,5r. zimné nepremokavé topánky vo veľ. 32 a rukavice do snehu, dievča 12r. nepremokavé zimné topánky vo veľ. 37 a rukavice do snehu. Kto by bol niečo z tohto ochotný darovať ozvite sa mi, prosím, do IP, poprosím len veci v dobrom stave, hlavne obuv. Vopred ďakujem.
kontakt mamicka pia22 😉
Ahojte sestra dnes robila poriadok po dcere ma nejake veci za postovne to daruje. su to pekne veci a jej to je luto vyhodit a dat to nemame komu:l su tam: botasky pyzamka 2ks, neake tricka,nohavice a aj nejaka bunda presne velkosti neviem. ale je to priblizne pre 10r dievca.
Ahojte ja tiez mozem podat dalej oblecko co je nam uz male.
Podarujem maminke v nudzi tmavomodru teplu vetrovku pre chlapceka,k tomu ciapocku a rukavice...vel 6-9mes Viac do IP
darujem boty 25 chlapcenske Nemate niekdo oblecenie chlapcenske 128???dakujem
Darujem maminke v nudzi digitalny fotak Nikon D4100 bez pametovej karty,je plne funkcny akurat mi raz padol a odlomila sa poistka od krytu na baterky,treba to mat prelepene,napr.lepiacou paskou,inac nie je poskodeny vobec
Dievčatá ... darujem teplé tri flísové overalíky pre dievčatko (č. 74, 80..na doma.. ak majú v domčeku zimšie) a dve kompinézky hrubé na von (č. 74, 80) a aj nejaké teplejšie mikinky, tričenká, bodynečká..... Ak viete o niekom, komu to pomôže..napíšte mi prosím...
Ja mám viac ako 2 vrecia oblečenia pre chlapcov, tak do 4-5 rokov. Rada by som to podarovala, len bola by som radšej osobne, keďže je toho viac. Keby ml niekto cestu: Dolný Kubín
Ahojte maminky! Prosim Vas o pomoc jednej mamicke,ktora sama vychovava dve deticky a potrebuje oblecenie na zimu. Dcerka ma 3,5 roka. Ak viete akokolvek pomoct,prosim dajte mi vediet. Momentalne jej suri zimny kabat pre dcerku na 3,5 roka. Velmi pekne dakujem za kazdu jednu pomoc aj v jej mene.
kocky,ktore ste na FB kuk sem http://www.facebook.com/julia.haborakova#!/grou...
a dalsie stranky,ak chcete nieco darovat alebo byt obdarovany www.darujem.sk www.podajdalej.sk 😉
ahojte,ja darujem za postovne,detske oblecenie v mojom albume,su tam 2ciapky,capacky,nejake tricka,klokanka,len seriozne viac IP
a este tasku cez plece,nie je sice znackova,ale vo velmi dobrom stave,viacej zipsov a v pohode sa tam zmesti A4
@michaela1986 daj rovno adresu do IP 🙂 dakujem
kto by mohol podarovat oblecenie pre chlapca velkost 122/128 dakujem moc
Krásny podvečer, radi by sme niekomu pomohli so starosťami súvisiacimi s príchodom bábätka na svet a podarovali zopár vecí nevyhnutných do výbavičky (oblečenie, dojčenské potreby, hračky a pod.) nakoľko naše slečny už povyrástli =). Veríme, že by ešte mohli poslúžiť niekomu, kto ich naozaj potrebuje a tak aspoň trošku spríjemniť nastávajúce sviatočné i nesviatočné dni. Ak niekoho takého poznáte, diskrétne prosíme o kontakt, nakoľko my o niekom podobnom v našom okolí nevieme. Ďakujeme a všetkým želáme krásne sviatky =) A+S+S+J
@stastnamamulka Podarovala by si ten fotak mamicke,pre ktoru hladam teraz pomoc? Vola sa Petra. Uz si si nieco o nej aj citala u mna hadam. Dakujem velice.
@mamiedi ahoj,ospravedlnujem sa,fotak som uz darovala mamicke z FB,je to tato stranka http://www.facebook.com/julia.haborakova#!/grou...
skus svoju prosbu zverejnit tu 😉
Dakujem. A ten odkaz je na teba?
@mamiedi nie 😅 je to moja spoluziacka,stale ma to cez nu prihlasuje na FB 😅 😅 asi to uz mam takto ulozene v pocitaci 😅
Pre rodinu s vážnymi finančnými /a inými/ problémami veľmi akútne zháňam /pre ich deti/ - rukavice do snehu na vek 1,5r. /chlapec/, 2,5r./chlapec/, 6,5r./chlapec/, 11,5r./dievča/, taktiež nepremokavé topánky či čižmy pre 11,5r. dievča v.37. Rodinu som osobne spoznala a pomoc pre nich je reálne akútna. Zbierka, pre moje rodinné a osobné záležitosti, trvá len do konca tohto týždňa, takže ak by bol niekto ochotný pômocť vyššie spomenutými vecami poprosím IP. Vopred vďaka.

zeny na fb som vytvorila skupinu ... Pomahajme si ... tak dufam ze naozaj pomozeme kde sa da ... treba , vrati sa nam to 🙂 cmuk