Hľadám/Darujem/Pomôžem
Ahoj kocky 🙂 blizi sa koniec roka a vacsina z nas si robi poriadok ako v skryniach,tak aj v zivote...vsimla som si,ze spravy typu Hladam/Darujem su zmazane ☹ kedze je to stranka o materstve a tehotenstve,drzme sa tejto temy 😉ak nieco hladate,chcete darovat alebo nejako pomoct,mate moznost to spravit TU.Napiste sem svoju spravu a zvysok odporucam riesit v IP.Vela stastia!
zhanam body s dlhym rukavom velkosti 86,92,... nemusia byt nove ale rada by som aby neboli "dierkovane" a so zmolkami.dakujem
Dobrý deň.Nasiel by sa prosím niekto kto by daroval pre dcérku nejakú hračku či oblečenie,drogériu pod Vianočný stromcek.Budem veľmi vďačná za každú pomoc.Krasni deň.
Dobrý deň,našiel by sa niekto z Prešova alebo blízkeho okolia kto by mohol a chcel darovať alebo predať za symbolickú cenu funkčnú práčku do Centra sociálnych služieb Vita Vitalis, Volgogradská 5, Prešov pre ťažko zdravotne postihnutých (ide o 5 ľudí). Títo hendikepovaní ľudia majú spoločné priestory (práčovňu), ale z hygienických dôvodov ju nevyužívajú a musia si prať oblečenie v rukách, čo je pri ich ťažkom zdravotnom stave skoro nemožné. Prosím Vás o pomoc v mene mojej kamarátky, ktorá by im chcela pomôcť. Kľudne ju možete telefonicky kontaktovať (0908 689 980) ak máte záujem a chcete vedieť viac informácií. Ďakujem 🙂
"za babku" dam nenarocnej mamine oblecenie i obuv pre 0-12mesacne dieta...napis mi IP
Dobrý deň.Skusim ešte raz...Našla by sa milá osôbka ktorá by nám bola ochotná trocha pomôcť? Veľmi by som chcela poprosiť o maličkosť pre dcérku pod stromček,či už hračku,oblecenie,maškrtu,...Budem veľmi vďačná...Ďakujem a prajem pekný deň...
Darujem za odvoz: Umývačka Whirlpool ADG 9836/1 nefunkcna elektronika, moznost opravy alebo na suciastky.
Odvoz z Marianky
Ahojte zhanam pre slobodnu maminu hračky pre deti pre dievcatko kociarik babiku a pre chlapca autička co vam doma netreba im sa to iste hodi ďakujeme vopred
Nemá na darovanie alebo za lacno tehotenské oblečenie? Ďakujem
Ja mam tricka v inzeratoch
@nanka24 odkial ste?este ho mate?
Už nie. 😒
Ahojte, chcela by som darovať balík oblečenia pre dievčatá vo veku od 10/11 rokov - tepláky, mikiny, bielizeň a plavky. Osobný odber (Nitra a blízke okolie) by bol super.
NENAROCNEJ MAMINE ZA POSTOVNE DARUJEM VEEEELKY BALIK OBLECENIA OD C.50 PO 74 NEUTRALNYEJ FARBY/AK TREBA AK AJ TAKE PRE DIEVCATKO/.DO OKRESU SNINA A HUMENNE AJ DOVEZIEM. NAPISTE MI IP.
darujem detske dievcenske oblecenie 42-68 velkost 42pre predcasniatka s vahou cca 1500g
osobny odber nitra
Pekný večer prajem prosím vás darujete niekto staré umelé kvety na zdobenie vencov
Dobry deň maminky.Chcem vas velmi pekne poprosit.Nenaslo by sa u niekoho oblecenie pre dievcatko,obuv,veľkost 110? Ci uz tielocka,tricko,svetrik alebo leginky... alebo nejaka skladacka,knižkaPotesi,pomoze co kolvek.Budem nesmierne vdačna.Pekny den
Maminky od PO nemate na predaj chodak? Kupim do 10€ napiste spravu dakujem
Ahojte.... hladam mamicku alebo buducu mamicku, ktora je v nudzi alebo nema dostatok fin.prostriedkov a zisla by sa jej pomoc. Darujem oblecenie pre chlapceka od vel.56-86 + nejake hracky. Mam toho vela a nemam to uz kam davat, tak by som rada pomohla takym sposobom. Idealne by bolo z okolo Presova alebo Giraltoviec, aby sme sa dohodli na osobnom odbere, lebo balik posielat velmi nechcem 🙂
Ahojte. Neviete o mamičke z Bardejova alebo okolia, ktorá má chlapčeka cca 1,5 ročného a potrebuje preňho oblečenie? Mám veľa rifli, teplakov, tričiek, mikin, tielok, bundy, veľa vecí po synovi. Niečo na domáce nosenie, niečo do škôlky. A nechcem to vyhodiť alebo pomôcť niekomu, kto to v realite nepotrebuje.
@nanka24 dobry je este dostupne
Dobry den prosim Vas nenajde sa neaka rodinka ktora podaruje detsku postielku pre slobodnu mamicku svoju malu dcerku velmi miluje a dopriala by jej aj modre z neba zial este nema zatial na to aby jej ju kupila za vsetky ponuky dakujem
Darujem detské boticky. Oblečenie dámske. Osobne BA Dúbravka.
Baby, darujem za odvoz(Ba, madarske pohranicie) alebo za postovne vopred na ucet damske oblecenie ( od Xs-L), bizu, boty... mam aj nejake panske veci najma L a XL.. je toho vela, viac ako 10kg, preto prosim piste iba seriozni ludia 🙏

Ahojte baby, darujem rodinke s dieťaťom hračky a oblečenie pre chlapčeka. Oblečenie je veľkosti od 1-2 roky. Ak o niekom viete, kto by potreboval spríjemniť Vianoce, kľudne mi napíšte na vicdreth@gmail.com. ďakujem 🙂