icon

Hľadám/Darujem/Pomôžem

stastnamamulka
30. nov 2012

Ahoj kocky 🙂 blizi sa koniec roka a vacsina z nas si robi poriadok ako v skryniach,tak aj v zivote...vsimla som si,ze spravy typu Hladam/Darujem su zmazane ☹ kedze je to stranka o materstve a tehotenstve,drzme sa tejto temy 😉ak nieco hladate,chcete darovat alebo nejako pomoct,mate moznost to spravit TU.Napiste sem svoju spravu a zvysok odporucam riesit v IP.Vela stastia!

victoria9870
19. nov 2017

Ahojte baby, darujem rodinke s dieťaťom hračky a oblečenie pre chlapčeka. Oblečenie je veľkosti od 1-2 roky. Ak o niekom viete, kto by potreboval spríjemniť Vianoce, kľudne mi napíšte na vicdreth@gmail.com. ďakujem 🙂

marion09
21. nov 2017

zhanam body s dlhym rukavom velkosti 86,92,... nemusia byt nove ale rada by som aby neboli "dierkovane" a so zmolkami.dakujem

majuss125
21. nov 2017

Dobrý deň.Nasiel by sa prosím niekto kto by daroval pre dcérku nejakú hračku či oblečenie,drogériu pod Vianočný stromcek.Budem veľmi vďačná za každú pomoc.Krasni deň.

nanka24
24. nov 2017

Darujem fusák a golfový kočík. Na kočíku odpadáva koliesko ale dá sa opraviť.

djv
29. nov 2017

Dobrý deň,našiel by sa niekto z Prešova alebo blízkeho okolia kto by mohol a chcel darovať alebo predať za symbolickú cenu funkčnú práčku do Centra sociálnych služieb Vita Vitalis, Volgogradská 5, Prešov pre ťažko zdravotne postihnutých (ide o 5 ľudí). Títo hendikepovaní ľudia majú spoločné priestory (práčovňu), ale z hygienických dôvodov ju nevyužívajú a musia si prať oblečenie v rukách, čo je pri ich ťažkom zdravotnom stave skoro nemožné. Prosím Vás o pomoc v mene mojej kamarátky, ktorá by im chcela pomôcť. Kľudne ju možete telefonicky kontaktovať (0908 689 980) ak máte záujem a chcete vedieť viac informácií. Ďakujem 🙂

marion09
30. nov 2017

"za babku" dam nenarocnej mamine oblecenie i obuv pre 0-12mesacne dieta...napis mi IP

majuss125
5. dec 2017

Dobrý deň.Skusim ešte raz...Našla by sa milá osôbka ktorá by nám bola ochotná trocha pomôcť? Veľmi by som chcela poprosiť o maličkosť pre dcérku pod stromček,či už hračku,oblecenie,maškrtu,...Budem veľmi vďačná...Ďakujem a prajem pekný deň...

jahanka
Autor odpoveď zmazal
alami
6. dec 2017

@majuss125 a koľko má dcérka rokov? Dobré by bolo asi napísať aj veľkosť oblečenia.

majuss125
6. dec 2017

@alami Dcérka má 2,5 roka.Nosi veľkosť 104 🙂

veronero
8. dec 2017

Darujem za odvoz: Umývačka Whirlpool ADG 9836/1 nefunkcna elektronika, moznost opravy alebo na suciastky.
Odvoz z Marianky

simkamatko
12. dec 2017

Ahojte zhanam pre slobodnu maminu hračky pre deti pre dievcatko kociarik babiku a pre chlapca autička co vam doma netreba im sa to iste hodi ďakujeme vopred

obleckoknihy
6. jan 2018

Nemá na darovanie alebo za lacno tehotenské oblečenie? Ďakujem

kapurka270
6. jan 2018

Ja mam tricka v inzeratoch

simkamatko
6. jan 2018

@nanka24 odkial ste?este ho mate?

nanka24
6. jan 2018

Už nie. 😒

luciaob
20. jan 2018

Ahojte, chcela by som darovať balík oblečenia pre dievčatá vo veku od 10/11 rokov - tepláky, mikiny, bielizeň a plavky. Osobný odber (Nitra a blízke okolie) by bol super.

marion09
29. jan 2018

NENAROCNEJ MAMINE ZA POSTOVNE DARUJEM VEEEELKY BALIK OBLECENIA OD C.50 PO 74 NEUTRALNYEJ FARBY/AK TREBA AK AJ TAKE PRE DIEVCATKO/.DO OKRESU SNINA A HUMENNE AJ DOVEZIEM. NAPISTE MI IP.

niny299
9. feb 2018

darujem detske dievcenske oblecenie 42-68 velkost 42pre predcasniatka s vahou cca 1500g
osobny odber nitra

anicka1995
20. mar 2018

Pekný večer prajem prosím vás darujete niekto staré umelé kvety na zdobenie vencov

majuss125
28. mar 2018

Dobry deň maminky.Chcem vas velmi pekne poprosit.Nenaslo by sa u niekoho oblecenie pre dievcatko,obuv,veľkost 110? Ci uz tielocka,tricko,svetrik alebo leginky... alebo nejaka skladacka,knižkaPotesi,pomoze co kolvek.Budem nesmierne vdačna.Pekny den

simkamatko
28. mar 2018

Maminky od PO nemate na predaj chodak? Kupim do 10€ napiste spravu dakujem

janka178178
30. mar 2018

Ahojte.... hladam mamicku alebo buducu mamicku, ktora je v nudzi alebo nema dostatok fin.prostriedkov a zisla by sa jej pomoc. Darujem oblecenie pre chlapceka od vel.56-86 + nejake hracky. Mam toho vela a nemam to uz kam davat, tak by som rada pomohla takym sposobom. Idealne by bolo z okolo Presova alebo Giraltoviec, aby sme sa dohodli na osobnom odbere, lebo balik posielat velmi nechcem 🙂

luccka18
15. apr 2018

Ahojte. Neviete o mamičke z Bardejova alebo okolia, ktorá má chlapčeka cca 1,5 ročného a potrebuje preňho oblečenie? Mám veľa rifli, teplakov, tričiek, mikin, tielok, bundy, veľa vecí po synovi. Niečo na domáce nosenie, niečo do škôlky. A nechcem to vyhodiť alebo pomôcť niekomu, kto to v realite nepotrebuje.

simkamatko
15. apr 2018

Darujem nenarocnej mamine od 5 mesiacov do 1 roka

simkamatko
15. apr 2018

@nanka24 dobry je este dostupne

jajodka7
10. okt 2018

Dobry den prosim Vas nenajde sa neaka rodinka ktora podaruje detsku postielku pre slobodnu mamicku svoju malu dcerku velmi miluje a dopriala by jej aj modre z neba zial este nema zatial na to aby jej ju kupila za vsetky ponuky dakujem

dominidi
Autor odpoveď zmazal
didia
23. dec 2018

Darujem detské boticky. Oblečenie dámske. Osobne BA Dúbravka.

dominidi
26. dec 2018

Baby, darujem za odvoz(Ba, madarske pohranicie) alebo za postovne vopred na ucet damske oblecenie ( od Xs-L), bizu, boty... mam aj nejake panske veci najma L a XL.. je toho vela, viac ako 10kg, preto prosim piste iba seriozni ludia 🙏