Hľadám/Darujem/Pomôžem
Ahoj kocky 🙂 blizi sa koniec roka a vacsina z nas si robi poriadok ako v skryniach,tak aj v zivote...vsimla som si,ze spravy typu Hladam/Darujem su zmazane ☹ kedze je to stranka o materstve a tehotenstve,drzme sa tejto temy 😉ak nieco hladate,chcete darovat alebo nejako pomoct,mate moznost to spravit TU.Napiste sem svoju spravu a zvysok odporucam riesit v IP.Vela stastia!
zhanam body s dlhym rukavom velkosti 86,92,... nemusia byt nove ale rada by som aby neboli "dierkovane" a so zmolkami.dakujem
Dobrý deň.Nasiel by sa prosím niekto kto by daroval pre dcérku nejakú hračku či oblečenie,drogériu pod Vianočný stromcek.Budem veľmi vďačná za každú pomoc.Krasni deň.
Dobrý deň,našiel by sa niekto z Prešova alebo blízkeho okolia kto by mohol a chcel darovať alebo predať za symbolickú cenu funkčnú práčku do Centra sociálnych služieb Vita Vitalis, Volgogradská 5, Prešov pre ťažko zdravotne postihnutých (ide o 5 ľudí). Títo hendikepovaní ľudia majú spoločné priestory (práčovňu), ale z hygienických dôvodov ju nevyužívajú a musia si prať oblečenie v rukách, čo je pri ich ťažkom zdravotnom stave skoro nemožné. Prosím Vás o pomoc v mene mojej kamarátky, ktorá by im chcela pomôcť. Kľudne ju možete telefonicky kontaktovať (0908 689 980) ak máte záujem a chcete vedieť viac informácií. Ďakujem 🙂
"za babku" dam nenarocnej mamine oblecenie i obuv pre 0-12mesacne dieta...napis mi IP
Dobrý deň.Skusim ešte raz...Našla by sa milá osôbka ktorá by nám bola ochotná trocha pomôcť? Veľmi by som chcela poprosiť o maličkosť pre dcérku pod stromček,či už hračku,oblecenie,maškrtu,...Budem veľmi vďačná...Ďakujem a prajem pekný deň...
Darujem za odvoz: Umývačka Whirlpool ADG 9836/1 nefunkcna elektronika, moznost opravy alebo na suciastky.
Odvoz z Marianky
Ahojte zhanam pre slobodnu maminu hračky pre deti pre dievcatko kociarik babiku a pre chlapca autička co vam doma netreba im sa to iste hodi ďakujeme vopred
Ahojte, chcela by som darovať balík oblečenia pre dievčatá vo veku od 10/11 rokov - tepláky, mikiny, bielizeň a plavky. Osobný odber (Nitra a blízke okolie) by bol super.
NENAROCNEJ MAMINE ZA POSTOVNE DARUJEM VEEEELKY BALIK OBLECENIA OD C.50 PO 74 NEUTRALNYEJ FARBY/AK TREBA AK AJ TAKE PRE DIEVCATKO/.DO OKRESU SNINA A HUMENNE AJ DOVEZIEM. NAPISTE MI IP.
darujem detske dievcenske oblecenie 42-68 velkost 42pre predcasniatka s vahou cca 1500g
osobny odber nitra
Pekný večer prajem prosím vás darujete niekto staré umelé kvety na zdobenie vencov
Dobry deň maminky.Chcem vas velmi pekne poprosit.Nenaslo by sa u niekoho oblecenie pre dievcatko,obuv,veľkost 110? Ci uz tielocka,tricko,svetrik alebo leginky... alebo nejaka skladacka,knižkaPotesi,pomoze co kolvek.Budem nesmierne vdačna.Pekny den
Ahojte.... hladam mamicku alebo buducu mamicku, ktora je v nudzi alebo nema dostatok fin.prostriedkov a zisla by sa jej pomoc. Darujem oblecenie pre chlapceka od vel.56-86 + nejake hracky. Mam toho vela a nemam to uz kam davat, tak by som rada pomohla takym sposobom. Idealne by bolo z okolo Presova alebo Giraltoviec, aby sme sa dohodli na osobnom odbere, lebo balik posielat velmi nechcem 🙂
Ahojte. Neviete o mamičke z Bardejova alebo okolia, ktorá má chlapčeka cca 1,5 ročného a potrebuje preňho oblečenie? Mám veľa rifli, teplakov, tričiek, mikin, tielok, bundy, veľa vecí po synovi. Niečo na domáce nosenie, niečo do škôlky. A nechcem to vyhodiť alebo pomôcť niekomu, kto to v realite nepotrebuje.
Dobry den prosim Vas nenajde sa neaka rodinka ktora podaruje detsku postielku pre slobodnu mamicku svoju malu dcerku velmi miluje a dopriala by jej aj modre z neba zial este nema zatial na to aby jej ju kupila za vsetky ponuky dakujem
Baby, darujem za odvoz(Ba, madarske pohranicie) alebo za postovne vopred na ucet damske oblecenie ( od Xs-L), bizu, boty... mam aj nejake panske veci najma L a XL.. je toho vela, viac ako 10kg, preto prosim piste iba seriozni ludia 🙏

Ahojte baby, darujem rodinke s dieťaťom hračky a oblečenie pre chlapčeka. Oblečenie je veľkosti od 1-2 roky. Ak o niekom viete, kto by potreboval spríjemniť Vianoce, kľudne mi napíšte na vicdreth@gmail.com. ďakujem 🙂