Hľadám/Darujem/Pomôžem
Ahoj kocky 🙂 blizi sa koniec roka a vacsina z nas si robi poriadok ako v skryniach,tak aj v zivote...vsimla som si,ze spravy typu Hladam/Darujem su zmazane ☹ kedze je to stranka o materstve a tehotenstve,drzme sa tejto temy 😉ak nieco hladate,chcete darovat alebo nejako pomoct,mate moznost to spravit TU.Napiste sem svoju spravu a zvysok odporucam riesit v IP.Vela stastia!
Milé mamičky chcela by som vás poprosiť, ak náhodou máte nejaké hračky ktorých by ste sa chceli zbaviť budeme radi ak nám ich pošlete, máme tu založené centrum pre detičky len hračky tam už sú v dosť zlom stave chodí sa tam hrať x detí..poštovné si zaplatíme ...ďakujem za pomoc
@snaily ahoj 🙂 mozu byt aj plysaky?
@stastnamamulka ahoj...ano moze byt hocico ...dakujem pekne
@snaily napiste mi adresku do IP 😉
Ahojte darujem oblecko , topanky a hracky po mojej malej a oblecko po mne velkost 40-42, niektore veci su len na dvor, niektore zachovalejsie velkost od 56 do 98 . Nemám to kde skladovat ani komu dat,rada by som niekomu aspon trosku pomohla, nie su to zazraky. Ale da sa to nosit.
Dievčatá kamarátka zháňa pre svoju 4,5 roč. dcérku tepláčiky 110, alebo číslovanie na tento vek, tak ak by niekto mal 😉 Najlepšie by sa jej pre poštovné oplatilo zaslať viacero kusov, je slobodná nezamestnaná mamina, tak obracia každé euro 🙂
Nechcem vypadat ako zobracka,aledostali sme sa bohuzial do problemov,a nemozem si dovolit teraz vela.ale mam dvojrocnu dcerku,v septembri ide do skolky,a potrebovala by som na nu saty.zatial som vela dostala,ale teraz sa nam mynuli.prosim dobrych ludi aby nam pomohly.samozrejme zadarmo to zelatnemozem,zaplatila by som volakolko.skusila som stastie,ale nemam velky nadej.nikto nam nepomoze,ani rodicia,samozrejme kym nam bolo dobre mali sme kamaratov,ale teraz v nudzi nam nik nepomoze.sme mlada rodina jamam 22 a snubenec 25,a 2 rokovmala dceqka.zle nam je.prosim dobrych ludi aby nam pomohli.my sme zo sale.v. pripade by sme mohli vymenit kebo ja mam po malej
@snaily bka je vasa adresa prosim,ja som zo sale.a hracky plysaky mame,jazas zhanam oblecenie.ked viem pomozem
@smutnuckaaaa .skús na FB....je tam skupina,volá sa to pomoc pre mamičky v núdzi...tam môžeš aj darovať aj byť obdarovaná...vyskúšaj... 😉
@smutnuckaaaa skus aj skupinu na FB s nazvom "Pomahajme si",vecicky sa tam daruvaju za postovne,zakladatelkou je mamicka z MK 😉
ahojte volam sa alenka ja neviem ako ma to pisat je to tasko pomoze mi negdo vecami aj letnima aj topanki aj bodi aj hracki prosim vas ja som sama vola sa karolinka moja malicka ona ma mesiacov 13 pomoste mi aj ma asmu je hora sama dakujem vam pekne
@mandarinka1983 ....skús na FB...je tam skupina z názvom pomáhajme si...tam si maminy darujú vecičky...... 😉
@pastelka74
@mandarinka1983
@smutnuckaaaa skupina Pomahajme si na FB je ZRUSENA ☹ dovod nepoznam,no najdete tam odkaz na inu uzavretu skupinu 😉
@stastnamamulka
@mandarinka1983 nie je zrušená,teda tá prvá áno,ale založili druhú....treba iba požiadať o pridanie do skupiny.... 😉
ahojte maminky hladam pomoc pre kamosku nie pre seba kamaska je v zlej finn. situacii zije sa ma zo syncekom v malinkom bytiku peniaze jej len tak tak vindu mesacne takze kupa oblecenia a pod je takmer nemozna ja som jej uz podaval vsetko co im pasovalo nebolo toho vela ale aspon daco tymto prosim o pocom zienky ktore doma veci nepotrebuju ci je to oblecenie drogeria-hygiena. dakujem za kazdu pomoc
bambulko ma 1 rok aj 8-9 mesiacov
no od 92 -98 ale aj ked budu vacsie tak chlapec rastie takze vyuzije
dakujem
dobry den som slobodna matka a mam chore dieta?nemate niekto nepotrebne oblecenie na skoro 8r chlapca?dakujem
dobrý deň, ja som robila poriadok a našla som plné vrece krásnych plyšákov, ktoré by určite potešili nejaké detičky. Moja dcérka ich má už veľa a je mi to ozaj ľúto vyhodiť, takže ak má niekto záujem, budem rada ak sa ozvete... 🙂
dobry den som slobodna mamina mam dve deti chodia mi doskoli a tam neustale pitaju peniaze ,platim elektrinu detom nemozem dopriat kupit veci atd,timto by som poprosila o pomoc hlavne mojim detom dakujeme. ☹
@enter999 ake velke mas deti?skus napisat konkretnejsie,co potrebujes,velkosti a pod. 😉
babulky chcela by som Vás poprosiť,či nemáte na darovanie,také tie obyčajné látkové plienky..ďakujem velmi pekne..🙂

@tinkatina mate dievcatko ci chlapceka?