Hľadám/Darujem/Pomôžem
Ahoj kocky 🙂 blizi sa koniec roka a vacsina z nas si robi poriadok ako v skryniach,tak aj v zivote...vsimla som si,ze spravy typu Hladam/Darujem su zmazane ☹ kedze je to stranka o materstve a tehotenstve,drzme sa tejto temy 😉ak nieco hladate,chcete darovat alebo nejako pomoct,mate moznost to spravit TU.Napiste sem svoju spravu a zvysok odporucam riesit v IP.Vela stastia!
MILE MAMINY A TATOVIA!!!!kedze sa nam v poslednom case "rozmnozili" 😖 PODVODNICI ako na kazdej socialnej sieti,kde su uzivatelia viac-menej anonymí,PROSIIIIIM BUDTE OSTRAZITY!!! 😉 😉 😉 aby ste sa vyhli sklamaniu,ci nasli svoje darovane veci u niekoho v bazari..PREVERTE SI OSOBU,ktora pomoc hlada!!!vsimajte si dlzku registracie,fotografie,adresu,hladajte ich na FB alebo na POKECI,ak sa vam COKOLVEK nepozdava,zavolajte na obecny/mestsky urad v jej bydlisku /hlavne,ak chcete darovat vacsiu vec/,preverte si situaciu v rodine atd atd...nech vasa pomoc skonci v dobrych rukach 🙂
@stastnamamulka vies onosa to povie overte si 🙂zavolas na obecny urad a spytas sa:Dobry den,je napr.Milka Rozkova v hmotnej nudzi a ma co obliect svojmu dietatu????🙂🙂akoze nemozne....ak niekto chce pomoct pomoze.vari sa stala taka situaci,ze darovana vec sa objavila v bazariku?????
@sebieli ano,bohuzial sa to stava,ze darkyne nachadzaju svoje veci v bazarikoch obdarovanych 😢 s volanim na obecny urad uz maju skusenosti viacere baby,takze je to mozne 😉 ale myslim,ze skor do mensich obci,kde "kazdy kazdeho pozna".bohuzial ludia su rozny☹treba byt na pozore.
@sebieli ................a nie raz....stastnamamulka má pravdu,ja som si tak overovala a povedali mi čo a ako....
@stastnamamulka to je smutne s tymi vecickami☹avsak mne je proti srsti to podavanie informacii na ObU....je to trestne☹
@sebieli hmm,vies,ide len o infosku typu:"Dobry den,chcela by som pomoct tej a tej rodine z vasej obce/mesta,mozte mi potvrdit,ze tu pomoc naozaj potrebuju?"ziadne rodne cisla ani nic ine.Rodiny,ktore su v nudzi a takto verejne prosia o pomoc,by mali s tym ratat,hlavne ak ide o "vacsiu" pomoc.Treba bohuzial mysliet realne 😒
@stastnamamulka ved ja viem......ja som jednej mamine tu poslala kopu veci☹a ako som tu potom citala..klamala ........mala viac nickov a len zobrala veci🙂ale nevolala by som aj tak asi......
@sebieli ucime sa na vlastnych chybach no☹ vcera/dnes sa tu zas rozobera(la) mamicka,ktora (ne)ma choredeti,baby jej vyzbierali vyse 700e+balicky s obleckom atd a vyzera to,ze vsetky dobehla 😖 na inom portaly si pise,ze ma krasne zdrave deti 🙄 ... 😝
@stastnamamulka smiem vediet jej nick na MK?ale toto uz je drzost....fu a to normalne jej posielali eurace na ucet hej?☹
@sebieli
@stastnamamulka
@pastelka74 ja som jednoznačne za overovanie si darcov akýmkoľvek dostupným spôsobom. Keby som niekoho chcela obdarovať sama, tak je to môj "problém" či naletím alebo nie, ale pokiaľ do toho "vtiahnem" kohokoľvek ďalšieho, tak som zodpovedná za reálne a aktuálne informácie. Ja organizujem zbierky len pre osoby, rodiny a organizácie, ktoré osobne /s/poznám a ktoré pomoc reálne potrebujú a využijú, dala som doteraz iba raz avízo o mamičke, ktorá bola podľa článku v médiách vo veľkej existenčnej hmotnej núdzi, no pokiaľ som prosbu zverejnila zavolala som na Mestský úrad, kde mala bydlisko a diskrétnym spôsobom som si všetko overila. Až potom som uverejnila žiadosť o pomoc. Pokiaľ sa k tomu ktokoľvek postaví laxne a neoverene riskuje v súšastnej dobe bohužiaľ veľké problémy.
@snaily dobry den prosim mate tie flasky?.pre moje dcerky dakujem
@slobodnamaminka dobrý večer bohužial už sú zajednané
Chccela by som sa opýtať žien,či by ste mi nemohli podarovať nejaké ošatenie pre moju dcérku. ktorá má veľkosť tričiek,bund a mikin č. 128 a obuvi č.31, ak by niektorá z vás mi mohla pomôcť ,ôže sa mi ozvať, budem veľmi rada ked mi niekto poteší hlavne moju dcérku. Dakujem z celého srdca všetkým mamičkám. Viete ja jej to zabezpečiť z nášho príjmu neviem,naša životná situácia je veľmi zlá. ☹
@kaciatko1909 , chcela som sa vás opýtať či je ešte aktuálna pomoc z vašej strany a či ešte darujete vecičky pre dievčatko od 7 rokov,ja mám dcérku na ktorú by som totoošatenie súrne potrebovala, dosť rýchlo rastie a ja si zo svojho príjmu nemôžem dovoliť jej kúpiť nové veci,veľmi by som sa tomu potešila ak by ste mohli za poštovné mi niečo pre ňu zaslať,viete dnes je veľká chudoba a odkedy nám pred dvoma rokmi zničila voda náš majetok,je to pre nás veľký problém niečo zaobstarať. Preto vás prosím napíšte mi Vašu odpoved.Dakujem veľmi pekne. ☹
@gabrielavyrostkova nick kaciatko1909 bol zruseny,uzivatelka bola/je podvodnicka 😠
Darujem nejakej buducej mamine tampony do podprsenky otvorene a pouzite len 2 tamponiky + nejake vecicky pre chlapceka od narodenia po,mozno rok,2,3 ak ma niekto zaujem napiste. Za postovne. Dakujem ,rada pomozem
darujem pár vecí pre dievčatko...bundičky,pančušky,tričká vo veľkosti 86-92..veci sú viac menej na doma,po dvore,na von........prosím písať na IP....dakujem....
ahojte mamicky nemate tu niketora papucky na 15mesacne dievcatko take pevne snurovacie , velmi by ste pomohly a velmi velmi by nam pomohol kocik ,nas sa uz rozpadol odpadlo nam koliesko a neda sa uz opravit a na novy nemam
mile maminky a sprostredkovatelky 🙂
ja sama síce na rozdavanie nemam pri 4roch ratolestiach a momentalnej fin.situacii,ale rada by som podarovala oblečko po chlapčekovi po mojich chlapcoch.aj modrú vaničku,oblečkood velkosti 50 až po 74.mam toho dosť a hadam sa to niekomu zíde.len by bol najlepší osobný odber.ak by sa dalo.sú tam dupačky,košielky,plienky,papučky sandalky,čiapočky.ak sa niekto najde neni problem
Darujem ženské, dievčenské oblečenie na veľkosť 34 max 36 do 50 kg, rôzne druhy od letných až po zimné kúsky pre niekoho, kto to naozaj potrebuje. Cena za poštovné. v prípade záujmu IP.
Dobry vecer,ak by sa nasla nejaka dobra dusa ktora by podarovala vecicky na 2oj rocne dievcatko aj na maminu ,vyrastla sosom v ded domove nemam rodinu ktora by mimohla pomoct...dakujem
Zdravim maminky,ja by som potrebovala sportak ale vacsi nez mame,ja mam graco mirage,ale nezmestime sa dotoho,bud trojkolku,tie zvyknu byt vacsie,alebo neviem.v mohli by sme vymenit,volakto pomoze mi prosim,ked vam neni potrebny kocik,alebo nevyuzivate tak budte taka dobra a vymente somnou,dakujem pekne.mala rada spi v kociku,skoro vzdy aj v noci,ale peniaze na nove,ani na bazarove nemam,a prosim pomozte,ja zas viem darovat plysaky,alebo mini saty na dievcatko
ahojte... snad môj prispevok nikto nezmaze... Nikde som nenasla rubriku darujem, na moja svadba toto inzerovat nemozem, tak snad tu sa najde niekto kto prejavi zaujem o darované... Ide o kozmetiku, ktorá mi bola darovaná, ale absolútne nevhodná pre mňa.. nebola ani skúšaná, nič... je absolútne nepoužitá... Ak by niekto chcel, napíšte IP, je len za poštovné, alebo bez poštovného osobne v BA... nič viac... prikladám foto ...
V červenej krabici je sprchový gel, mlieko, mydlo a nejaká soľ... a to druhé je kozmetika suddenly, po mojom pátraní som zistila, že je z Lidla, je to sprchový gél a mlieko... Snáď niekoho poteší...
Ahojte,prosim vas, najde sa tu niekto kto by daroval alebo za symbolicku cenu predal slavnostnejsie saty na 40rocnu zenu, velkost 40-42? Ak by bol niekto ochotny tak blizsie info poslem v ip. Dakujem
som trošku znechutena... darovala som viac hračiek. Ozvalo sa viac zaujemcov a teda som to dala tej prvej. Trepala som sa s vacsou krabicou na postu. Myslela som že som tym urobila niekomu radost a ta pani po prebrati balika sa mi ani neračila ozvať že "dakujem baliček prišiel" a už si veselo tie hračky predava na svojom bazare..... niektore boli poškodene a ona ich predava za take sumy že je mi troška špatne z toho..... ja viem že je to už jej tak si môže robiť čo chce s tym ale proste ma to sklamalo......

Mam chlapca 12 rocneho a dceru 10 rocnu dcera ma velkost S a chlapec M 🙂