Hľadám/Darujem/Pomôžem
Ahoj kocky 🙂 blizi sa koniec roka a vacsina z nas si robi poriadok ako v skryniach,tak aj v zivote...vsimla som si,ze spravy typu Hladam/Darujem su zmazane ☹ kedze je to stranka o materstve a tehotenstve,drzme sa tejto temy 😉ak nieco hladate,chcete darovat alebo nejako pomoct,mate moznost to spravit TU.Napiste sem svoju spravu a zvysok odporucam riesit v IP.Vela stastia!
@solcanka to by ma asi ukamenovali rečami že nič zle ona nespravila, lebo darovane hračky už boli jej. Ma aj kladne hodnotenia kde jej dakuju za hračky. Možno ona takto bere darovane veci a potom ich nahadzuje do inzercii a predava. Napišem Vam jej nick do sukromnej pošty ak chcete.
Ahojte mamičky nenájde sa tu nejaká milá duša ktorá nepotrebuje veci po chlapcovi na 5 rokov pre môjho syna je silnejšej postavy, Bola by som veľmi vdačna 🙂
Ahojte kočky, mám otázku.... Chcem darovať jednej kočke veci (ževraj pre známuv núdzi) , ide o krásne (ako nové) drahšie veci, v albume kde ich mám (PRO Lushop) je aj asi 7 čiapočiek, 3 overáliky zimné, súpravičky a nejaké body... volala mi aj s ňou píšem, chce všetko. Najprv som to poslať chcela, potom sa mi ozvala ešte moja rodina že majú susedu v núdzi teraz sa jej narodilo bábätko, otec je slepý, tak som tej dotyčnej napísala že väčšinu vecí podarujem nakoniec rodine, ale keďže som jej tiež sľúbila, pošlem jej samozrejme nejaké a aj nejaké ktoré v albume nie sú, nech mi napíše čo konkrétne potrebuje, nech to viem nejak vyselektovať. Tak mi odpísala, že presne to všetko čo je v albume.... Zdá sa mi to divné, načo by niekomu bolo 7 čiapiek, 3 overály a pod.? Myslíte že jej mám veriť?
no ja takéto veci riešim formou darovacej zmluvy kde je ako podmienka že veci neslúžia na ďalší predaj, že v prípade porušenia si vyhradzujem odstúpiť od darovacej zmluvy a požadovať vrátenie....
No ale aj tak, chápete.... celé sa mi to s tou pani zdá čudné.... som jej to aj napísala a takisto som jej aj napísala že bude najlepšie ak mi napíše priamo tá jej známa, nech to ide cez 1. ruku a doteraz už nikto nič neodpísal...
@slecnalu presne aj mne sa to stalo, ze jedna si pytala pre znamu. rovno som jej napisala, ze chcem kontakt na tu znamu. najpr vyhovorky ze nema internet a tak, tak som povedala nech aspon meno priezvisko a adresu mi da a na zaklade toho som volala na obecny urad v obci a oni mi povedali, ze je to problemova rodina ktora holduje alkoholu a tak. jenoducho ked sa mi nieco nezda, veci jednodochu neposlem, ani nad tym nerozmyslam.a co sa tyka toho vratenia darovanych veci... no neviem si to v reale predstavit, ze by ti nejaky podvodnik vratil veci... viac nemozne, to by si musela mat darovanie osetrene zakonou cestou....inak asi nepochodis 😉
@cuculik1 no práve preto to robím formou tej darovacej zmluvy, tá je zákonne platná pokiaľ je podpísaná oboma stranami... ale asi pokiaľ mi nenapíše na tú jej známu nejaký kontakt alebo sa mi neozve ona sama, kašlem na to... nechce sa mi to potom riešiť, má to byť o pomoci nie o vymýšľankách...
darujem kočík https://www.modrykonik.sk/bazar/kociky/94bd/dar...
dobry den,,,,Sme z prešova.Moja mamka ma rakovinu krcka maternice,Bola na operaciu vsetky zenske veci jej vybrali,no po operacii bola na magnetickej a vysledky boli zle.Mala metastazy v uzlinach.Mesiac po operacii jej robili znova magneticku rezonanciu lebo jej nasli na peceni 3loziska.no magneticka ukazala ze to su metastazi na peceni.teraz 18.ide uz na druhu chemoterapiu.prisla uz aj o vlasy,nemozem si dovolit ani parochnu jej kupit.Ako kazdy vie rakovina je financne narocna a nasu rodinu penize obchadzaju .Ja mamka a otec mame dokopy mecacny prijem 400e.mamka uz zacala chodit na chemoterapie.toho casu je na marodke za marodku dostava 90eur ja som taktiez na marodke uz 3mesiac dostavam 250e zo socialnej poistovne,zmluvu v praci mam len do konca januara a urcite po nastupe do prace ma z nej vyhodia,otec chodi na obcasne brigady.Trapim sa pretoze financie v mojom pripade ma obchadzaju.A nechcem prist o svoju mamku..ktorej vdacim za vela a je v mojom zivote velmi dolezita..v mojom srdci ma a bude mat do konca mojho zivota miesto,Vitaminy ktore jej kupujem su dost drahe.Ako su vitamin B17-znami ako nicitel rakovinovych buniek a mnoho dalsie.Som zufala chcem jej strasne pomoct a okrem toho mame dlhy ohladom nezaplatenia najmu na byte,uz nam plynie aj troj mesacna vypovedna lehota.pretoze mame zaplatit 1600e,ak nie tak nas vystahuju,otec bol za pani co to vybavuje P.Balikovou ze sa dohodnut na splatkovom kalendari no neuspesne,musime zaplatit vsetko naraz do maja,nezozenieme tolko penazi.som uz fakt zufala neviem co dalej mame plus 2pozicky,ktore je potrebne splacat pravidelne kazdy mesiac a moja pozicka je uz posunuta na exekučnom.Pretlkame sa z mesiac na mesiac...mamka potrebuje vela vitaminou...Je to hrozne..Je pravda ze rakovina je velmi finance narocna..a ja uz neviem na koho sa obratit,,skusala som aj nadacie ale marne..Dakujem Vam uz len za to ked si to len precitate alebo pomozete aspon nejakou ciastkou financne...S pozdravom Jana Prešov moj mail januk@post.sk
@janulkaaakuky skusala si dobreho anjela?
no hej skusala ale oni pomahaju len rodinam s nezaopatrenimy detmi
Darujem kombinovaný kočík (kolieska, hlboká vanička, športová časť, vajíčko 0-13kg, nánožníky, pršiplášte, taška). Veľmi pekná bledo-zelená farba. Je po dvoch deťoch, ale je v dobrom stave. Na jednom zadnom kolese je zlomený plast a na vajíčku chýba jedna nálepka, preto ho už nechcem predávať, rada by som ho darovala niekomu, kto to naozaj potrebuje.
Kočky darujem dámske veci veľkosti M,L ak máte záujem píste mi spravu.
ahojte mamičky...nájde sa niekto,kto by daroval kočík? môj pokladík očakávam síce až v novembri,ale veci zháňam už teraz...neviem ešte pohlavie,ale aj keby som vedela,najviac by pomohol neutrálnej farby,veď jedného dňa budem mať aj druhé 🙂 ak sa niekto ozvete,budem nesmierne vďačná
dobry ak by sa nasla nejaka maminka ktora ma doma teplacky do skolky ktore nepotrebuje pre syna velkost 110 tak by som uvitala pripadne nejake starsie topanocky 28-29. Je pravda ze podla uradov nie sme v tiesni lebo manzel pracuje, ale ja som na materskej s druhym synom ten ma veci po starsom, a popri tom este studujem tak by nas to potesilo. Vopred dakujem a prosim napiste mi do sukromnej posty.
niekto sa narodi pod šťastnou hviezdou a nechyba mu nic a niektory sa pretlkajú tak ako my.ani vo sne by ma nenapadlo že to bude take ťažke vyžiť trojčlena rodina s 230 eur je to krute ked sa ešte ani mužovi nedari zamestnať sa.pre chorobu otca nedokončil vzdelanie a teraz sa to ukazolo všade žiadaju vzdelanie.a kupiť niečo nové pre moju maličku to nehrozi nemame nato je mi stoho až do plaču ale čo už narobím nič vdaka niektorym darkinam mam kočiar vo vybornom stave,postielku a zopar vecičiek.no bliži sa nam zima a ja už si lamem hlavu odkial zohnat veci a preto sa obraciam na vas mamičky či by sa uvas nenašlo zimne oblečenie.Mala ma 2 mesiačiky a velmi by nam to pomohlo Ďakujem.
@cuculik1 no my sme natom lepšie my sme darovali veci mamičke s centra hoci moja mala ma len 2 mesiace ale rastie pomerne rychlo tak sme podarovali jej a robime to uz druhy mesiac mne pride balik veci od darcu mala ho vyxnosi a co je male tak odnasame tej mamicke a ona to posuva dalej a tak by to malo byt.lebo my čo nemame eurička navyše sme radi za každu pomoc.
ahojte mamicky zhanam pre jednu mamicku kocik pre babetko v pondelok ju pustia z porodnice a nema kocik.
najde sa niekto kto moze darovat kocik hlboky vdaka
ahojte, darujem oteplovaky na zimu velkost L, unisex, su tmavomodrej farby, dalej damske svetriky na zimu - velkost L a dva panske svetre velkost L a XL. su to nosene veci ale este posluzia, napiste IP ak ma niekto zaujem
poprosim vas pekne pomoste mivecami na malicku onama 1 a pol ma asmu , je to taske je to kupit si lebo si zaplatite bit podnajom a zostane vam 50 eura na malu nic nic si nekupime aj bodi som troska postihnuta prosim vas
Ahojte, darujem nosene chlapcenske pyzamka na vek: 3 roky. Verim, ze niekomu este dobre posluzia 😉. Ak mate zaujem, napiste cez IP 🙂

No ja mam stale v bazariku nejake veci lebo sa mi ozvalo kopec ludi ale vacsin som odmietla pomoct. V niektorych pripadoch som si volala aj na obecny urad ci by mi nepotvrdili ze sa jedna o rodinu v nudzi a vacsinou som dostala odpoved ze sa jedna o rodinu kde rodicia piju, alebo mi povedali ze vobec deti nemaju a pod. Takze ja odporucam byt naozaj obozretny v pripade, ze chcete niekomu nieco darovat.