Hľadám dobrú vešticu
Ďakujem súrne ak niekto vie o niekom prosím napíšte mi
@nicoll30 dobry den vy viete vestit?
@kusika a kolko berie?
@soldi ani ja neverim...a to mam opacnu skusenost sice nie konkretne ja. Moja mama je ako vysinuta v tomto a stale za nejakymi chodi...uz asi 4roky jej vsetky tvrdia ze do konca roka otehotniem🙈 Samozrejme ze som este neotehotnela tak neviem ako to mysleli...no jedna jej povedala ta posledna o ktorej viem, ze nebudem moct otehotniet s ze budem mat problemy...no nakoniec budem mat vraj dvojicky...vtedy som sa uz nahnevala a mame vynadala za to ze k nim chodi pi taketo hlupe info a ze tomu veri a este aj mne hovori taketo negativne info! Po dvoch rokocb si uvedomujem ze posledna mala v niecom pravdu,ozaj mam problemy a nedari sa mi otehotniet😭
@kusika to iste by ti povedala aj dobta kamoska, ci sestra. Podla toho co pises , si v nej nasla kamosku a ona sa k tebe podla toho sprava. Nic nezvycajne. Aj ja som povedala znamej, ze bude mat deti, aj ked to lekari nepripustalii. A ma a ja nie som vestica 😁 ved verit niekomu treba 😀
@kusika ja ti nediktujem, čomu máš veriť. Viac dôkazov mi dávať nemusíš. Ja neverím na žiadne nadprirodzené schopnosti. Verím len na zdravý sedliacky rozum. Nikdy som pomoc veštíc nepotrebovala, stačil mi môj vlastný rozum a pomoc ľudí, rovnako zmýšľajúcich, ako ja. Ďakujem za prianie, nápodobne 🙂
@monika35a kolko berie
@mommy1 a kolko od vas zobrala? co ste jej platili?
@zafir01 prosim vas viete dat aj mne kontakt na vesticu ?
Upozornenie - Varovanie! Ak si zacnete s vesticou ci magmi, pocitajte s tym, ze takato pomoc neskonci iba zaplatenim cca 50 euro. To, co ste si kupili su nasledujuce mnohorocne az dozivotne problemy, depresie, nestastie, trapenie, ktore teraz nevidite a ani o nich netusite. Ak vestica ci mag nie je podvodnik, co je ich dost velke %, tak si kupujete sluzby rovno diabla. On cez vesticu vydedukuje co vas asi tak moze cakat v buducnosti, pretoze diabol a zli duchovia si poskytnu navzajom informacie o vas a su naozaj velmi inteligentni. To, co vas caka su psychicke utlaky od diabla, ten, kto to zazil, vie, ze je to strasne a nevydostanete sa z pazurov diabla len tak lahko! On chce vasu dusu a pomaly postupne dostane ju, aj keby ste si mali zobrat zivot! lebo uz ste si od neho v JEHO supermarkete jeho sluzbu kupili, diabol chce aby ste mu za tu predpoved buducnosti aj zaplatili! Rodicia, ktori stratili deti, lebo im spachali samovrazdu, pripadne ti pod vlakom by vam vedeli rozpravat, ako bojovali a prehrali. Aj oni boli nestastni, zufali, hladali pomoc, ci predpoved ako sa rozhodnut, ale nehladali tam , kde im skutocne pomozu, poradia. Hladali tam, kde draho zaplatia - vlastnou dusou a zivotom. Cesta spat po takomto nakupe nie je nemozna, ale trva aj niekolko rokov a stoji velmi vela utrpenia.Ten, kto ju presiel, by vam najlepsie vedel dat osobne svedectvo. Hladajte alternativu a velmi dobre si rozmyslite ked hladate pomoc u u diabla! On existuje! On len chce, aby ste sa vysmievali a hovorili si, ze diabol predsa neexistuje a nic sa MNE nemoze stat. Tazky omyl-on je inteligentnejsia bytost, duch ako vy! Smutne statistiky nech Vam otvoria oci. Chcete neskor ukrutne trpiet? Tak nakupujte v JEHO supermarkete - vestenie, karty, magia cierna aj biela- velka pomuka tovaru kde je jednotna cena - Vase utrpenie.
@majkabambulik bože to je sprostosť!!
@stastenka42 strašná čo? A teraz si vymenme v tom texte vestenie za krstiny... 🙂)))
Obnovila by som diskusiu , má niekto skúsenosti s pani Luciou Marcinko Vavrekovou z Čemerneho ?