Hľadám dobrú vešticu
Ďakujem súrne ak niekto vie o niekom prosím napíšte mi
Na vlcincoch v ziline je jedna dost dobra
@pribinak zle si sa pytala, co nevies, ze vestici mas davat len take otazky, na ktore sa da odpovedat vseobecne? Ja obdivujem ludi, ktori sa na vestice obracaju a este im aj veria 😬
@lindusss2016 😛
@lindusss2016
@pribinak baby, si robte srandu. ja som na vestice nikdy neverila a stale neverim, ALE co sa mi stalo. kedysi davno som jednej len tak z nudy pisala cez net. mala som rocneho syna a chcela som vediet, ci este niekedy budem mat deti. a ona mi odpisala, ze v oktobri otehotniem (splnilo sa) a ze budem mat styri deti. som sa schuti zasmiala, lebo viac ako dve som neplanovala. a este mi napisala, ze troch chlapcekov a po nich jedno dievcatko.
a zabudla som na to. ale ked som otehotnela treti krat a zas chlapec, tak som si spomenula. to bola pred viac ako dvoma rokmi. ale uz sme dalsie deti nechceli. tri mi prisiel akuratny pocet, ze viac naozaj nie.
no a viete co? zas som tehotna. neplanovane. nemyslim, ze to bude dievca a stale na vestice neverim, ale celkom mila nahoda, nie? 🙂
Ja som bola trikrat u vestici, ale skor sa dobre trafili do veci z minulosti. Posledne mi tvrdila ze viac deti uz mat nebudem, to som mala este len dvoch chalanov, a pozrimeze po dobe mi uz sama beha dcerka. No ked sme boli prvykrat so sestrou u vestice, sestra vtedy ucila na vojenskej leteckej akademii a vestica jej povedala ze coskor spadne lietadlo s vojakmi a zial sa to potom aj stalo, v Hejciach. Vtedy sme si na to obe spomenuli a este dlho nas mrazilo.
napíš mi správu
podla mna netreba vyhladavat vestice a riesit co bude v buducnosti...treba brat zivot tak ako ide a uzivat si kazdy den,ze sme tu a byt vdacni za vsetko co mame...
A neviete o niekom okolie humenné michalovce vranov nad topľou
Vesteniu verim, nahody neexistuju, napr karty vedia vela poradit a odhalit, ukazat cestu ktorou ist , ako vyriesit problem atd. Zalezi co chceme vediet a kto nam vesti , pretoze sama citam z kariet a velakrat mi pohohli a spravne, ak sa spravne s uctou pytame a nemienime nikomu ublizit vzdy dostaneme odpoved a je len na nas ci ich pocuvneme. Vestenie nie na ro aby urcilo cisla v loterii.
@soldi cakas babatko ? jeej gratulujeeem 🙂 tak ktovie. mozno sa slova vestice vyplnia ...
mne vestica povedala kedysi davno ä o mojej minulosti vedela toho vela ) ze sa v cca 50 rokoch zalubim,a az vtedy to bude ta prava laska... comu nejako neverim, lebo uz 12 rokov som zamilovana velmi. ale ktovie .. do 50tky daleko 😀
Ja by som sa bála ísť k vestici,čo ak by sa náhodou trafila alebo mi predpovedala niečo nepríjemné. Inak nedávno jeden reportér písal článok o vešticiach ,celkom dobre to vystihol ako sa nabaľujú na hlúposti naivných ľudí a ešte sú vybookovane na pol roka dopredu,takže zohnať nejakú je problém.
Strašne veľa husí chodí na MK 🙂
Baby čo vám vôbec také veštenie dalo? Akurát o peniaze prídete :-O
@voskovka dobry den viete mi dat kontakt na tu pani? prosim? lucia

Zlatko, taka neexistuje.
Dokaz toho je, ze nikdy mi ziadna nevedela povedat výherné čísla v Euromilionoch