Hľadám kamarátku z Hlohovca
Ahojte.
Chcela by som si nájsť kamarátku na písanie a keby sa da aj na stretávanie.
Na začiatok sa predstavím, som mladá 28 ročná mamina, mam 3,4 ročného syna, ten chodí do škôlky,ale čakám druhé bábo s priateľom a som z Hlohovca.
Ide o to ze väčšina kamarátok sú slobodne bezdetne a majú úplne iný život. A ja sa tým pádom nudím doma so synom sama. A tiež by som chcela s kým vybehnúť na prechádzky kávu von s deťmi.
Tak ak niekto chce ozvite sa, budem rada. Ďakujem
Ja som stred.svk casto som hainburg otec mojej malej je rakusan cize ba okolie nieje problem🙂 dcerka ma 14 mesiacov auto mam byvam sama pri zh cize nitra je 45 min to tiez nieje daleko inak fb mam lucia tetovana
@lea1989 ahoj..... Ja som nova v hc a poriadne tu este nikoho nepoznam a moc mi chyba niekto skym by som si kavicku dala, pokecala. Tak ak by si chcela tak napis.
@lea1989 a @zuzikovasandra.. Ahojte, aj ja som v HC nová a nemám s kým pokecať, mám ročné dievčatko.. Tak ak sa vám bude chcieť, môžeme si písať, alebo sa aj stretnúť 😊
@zuzikovasandra a @lenkax2 baby ozvite sa kedykoľvek, síce malý ma už 5 rokov a chodí do škôlky, ale ak by ste chceli ísť na káve ozvite sa, alebo s detičkami von som za 😉
@lea1989 písala som ti na messenger... Aaaa vidim že poznáš Saškinych rodičov 🙂
Každá sme tuším na opačnej strane mesta 😊.. Musela som si pozrieť mapu, že kde to je, lebo to moc nepoznám

Ahoj ja mam 26 rokov a 5rocneho chlapčeka ktorý chodí do škôlky a ja sa tiež nudím ak čes môžme ísť niekedy sadnúť na kávu aleno sa prejsť s deťmi