Hľadám kamošku na štýl Matky rebelky
Som 33 rocna mamina z BA / Petrzalka /. Mam 2 deti dcera ma 4r. a syn 2r. som este na materskej '' dovolenke,,. Uz mam pokrk ake matky ma obklopuju.. Citim sa ako sam vojak v poli. Totalne divna.. Nemam chut vkuse sa bavit co ako deti, skolka, kruzky, jedlo, varenie, co je bio co nie, ci sladkosti preboha len to nie, telka v ziadnom pripade a stale dookola bla, bla... Ubija ma to. Plnohodnotne sa ale o svoje deti staram. Ked deti spia vecer, ja si rada vylozim nohy dam si pohar vina, zapalim si nie je to pravidlo. Ked mam cas chodim rada do fitka, na squash, obcas aj wellness. Vseky moje normalne kamaratky su daleko. Tak mi napadlo ci by sa tu nenasla nova kamoska mojho podobneho''stylu,, Toto je fakt taky vykrik do tmy ci zazraky existuju? 😂 Ostatne sa neoberajte o cas s pisanim.. Dakujem
Kludne napis,mam tiez 33,jedno dieta 1,5 rocne,bratislava petrzalka.Rada vybehnem len tak na kavu bez dietata 🙂
@katka0911 ahoj ak je to este aktualne aj ja hladam niaku kamosku a tiez nemam chut sa stale bavit o detoch. Mam 30 r 2 deti aktualne na materskej. Byvam pri TT nikoho tu nepoznam. Rada si ale viem vist niekam von trebars aj do BA mam tam aj pracu aj ke teraz som na MD. Tiez ma nebavia stale iba mamickovske temy a aj ka si rada dam vecer vinko 😃

Škoooda že si z opačného konca republiky 🙂