icon

Hľadám mamičku na písanie. Poklebetíme o deťoch?

monikat75
19. jan 2009

Ahojte, chcela by som si týmto spôsobom nájsť kamarátky na dopisovanie. Mám dve deti, 5-ročné dievčatko a skoro 6 - mesačného chlapčeka. Ak máte chuť si poklebetiť o deťoch ale samozrejme aj o všetkom možnom, tak neváhajte a odpíšte. Na vaše príspevky sa už teraz teším. 🙂 🙂 🙂

cessy
8. feb 2010

Ahojte....
mirustek ja som ten papier bola podpisat a vyplnit asi pred tyzdnom a mamina mi v piatok volala ze uz mi doslo aj vyrozumenie. neaky su rychli, nie????aj vam to uz doslo??

jaaaaj dovolenka......no urcite ano....ja by som isla aj hned.......katalogi su uz doma, staci vyberat. a ked nic nevyberieme,tak chorvatsko to isti 😵 😵 😵

mirustek1
8. feb 2010

ahoj cessy-papier mi este nedosiel,ale niaky mi dnes dali co som podpisovala,ani som ho necitala 🙂 😉 hlavne ze pridu peniaze 😉
a maly buva????

cessy
8. feb 2010

mirustek, tebe nieee ked si to len dnes podpisovala 😀 😀 😀 mne doslo ze mi priznavaju 😎 😎 😎

ano maly buva od 12:00
a tvoja emka??

mirustek1
8. feb 2010

aha,ve d to je jedno kedy to pride,a emka tiez uz spi,ale zaspala neskor,tak ju budem asi budit,lebo ideme na tanecny....

monikat75
autor
8. feb 2010

ahojte cessy a mirustek, aj mne malý ešte spinká už dvanástej, takže tipujem, že ochvíľu sa zobudí, lebo on zvykne spať len hodinku a pol, uvidíme 😉

jeliska
8. feb 2010

ahojte tak my sme dali eli spat az teraz, lebo vstavaůa dost neskoro 🙂 chceme ist po tom do centra na vyprodej ale uvidim do kedy bude elina spat
co sa tyka dovoleniek tak nam to isti Trnava a dalej este nevim 😖

jeliska
8. feb 2010

inak deni nakonec sme dnes tej dr neisli nejako to eli ustupuje tak uvidim do zajtra no hadam vy to budete mat dobre, tiez sa moc v tych vysledkov nevyznam 😅

monikat75
autor
8. feb 2010

jeli a maličký ako sa drží, je zdravučký a koľko teraz váži?

jeliska
8. feb 2010

moni no je zdravi a ma uz 6kilov a 63 cm 😀

jeliska
8. feb 2010

ale keby si videla mojej kamosky maleho 😉 ten je od davida o m2 tyzdne starsi a vazi uz 7800 g 😅

monikat75
autor
8. feb 2010

fíha jeli, tak ten kamoškin musí byť riadny pucko 🙂 pozerám, že mirustek a cessy nám zdrhli na FB

laurinkadanielka
8. feb 2010

ahojte aj mne už prišlo o ten prispevok bola som to už aj podpisať no dovolenka my asi pojdeme do tatier mna more nejako nelaka ešte s malou no neviem 😉

cessy
8. feb 2010

tak tak, my s mirustek sme na FB.....tu to velmi dlho trva 😉

mirustek1
8. feb 2010

ahojte-aj tu som......

mirustek1
8. feb 2010

my sme boli aj vlani s malou a bolo super 🙂 ,chodili sme aj s Klarkou od mala,ale Emka je ovela zivsia,tak uvidim co bude,.... 😉

laurinkadanielka
8. feb 2010

jeliška dobry papkač je tvoj maly ešte ho kojiš?

jeliska
8. feb 2010

jeej tak sme sa tu vsetky stretli 😀 😀 😀 inak o aky prispevok to ziadate???asi som mimo 😝

jeliska
8. feb 2010

lauri ano este ho kojim 😉 nastastie sa v noci ani moc nebudi iba 2-3 krat 😉 inak pouzivali ste nejaku antikoncepciu v obdobi kojeni? 😕 lebo ja zacinam uvazovat i ked zatial som este nedostala menzes 😅

jeliska
8. feb 2010

idem aj ja kuknut na fb 😉

laurinkadanielka
8. feb 2010

ja som ešte nikdy nepouživala a ani asi nebudem mužik si dava pozor 😉

monikat75
autor
8. feb 2010

jeli u nás je zvýšený rodičovský príspevok od 1.1.2010, ale napr. mňa sa to netýka lebo som bola medzi prvým a druhým tehotenstvom nezamestnaná - robila som len na dohodu cca 2 mesiace, čiže ja si nepolepším finančne, no čo už - mňa obišlo všetko - keď zvýšili príspevok pri narodení 1. dieťaťa Nika mala už 4 roky, teraz zvýšili už aj pri narodení druhého dieťaťa - to mal Marek pol roka, takže peniažky sa k nám nejak nehrnú, skôr nám utekajú 😕 no čo už hlavne že sme zdraví 🙂

xxveronikaxx
8. feb 2010

Podľa vás do koľkých mesiacov je najlepšie kojiť??

mirustek1
8. feb 2010

jeliska-tak super,ze kojis,stale som sa ta to zabudla opytat 🙂 a ja som pouzivala antikoncepciu hned,lebo neriskovala som to,aj ked nemas menzes,otehotniet mozes::::: 🙂 😉 ja ho nemam este stale....tak super 🙂

monikat75
autor
8. feb 2010

jej mirustek, tak to ti závidím, ja pre zmenu v poslednej dobe dostávam menzes už na 22.-23. deň, už som z toho na nervy, aj teraz mi vychádza, že mám cez víkend dostať a pritom ideme na ples, takže super 😠

mirustek1
8. feb 2010

moni.presme ako pises,peniaze nie su vsetko,aj ked su veeeeeelmi dolezite 🙂 😉 mozno pri tom tretom,nieco vyuzijes 😉 🙂
mne to urobi asi pol roka,tak aspon nieco, 🙂

jeliska
8. feb 2010

moni aha uz som chytrejsia 😉
inak ja som este tiez nic neuzivala ale asi zacnem no uvidim skoda, ze neexistuje neco pre chlapov teda co viem tak uz robia v australii vyskum na hormony ale je to iba v stadiu vyskumu.Muz dostal pozvanie 😀 😀 aj ho tam posilam , ale nechce ist 😀 😀

monikat75
autor
8. feb 2010

mirustek ale ja tretie neplánujem, my sme s MM vždy chceli dve deti a párik a to sa nám aj posťaštilo, taže sme obaja spokojní a už tretie rozhodne mať nechcem, veď ja už budem mať v máji 35, čiže už by to bol aj vysoký vek 😉

mirustek1
8. feb 2010

monikat.ja beriem tu Azaliu,ale povedal ze mi to asi zmeni,ale este si ju necham,ak pojdeme v juni,co ja chcem,moj muz este ani nevie---haha na dovolenku,nech tam nahodou nedostanem 😀

monikat75
autor
8. feb 2010

jeli ty si ale potvorka, ty by si sa rada manžela zbavila, že do Austrálie, veď to je stráááášne ďaleko, ale nie naozaj len srandujem 😉 dúfam, že ťa neurazím 😝

mirustek1
8. feb 2010

jeliska-ja hovorim to iste,ti chlapi nic nemusia,vsetko len my..... 🙂

monikat-ja som to zo srandy,ale stat sa moze.... 🙂 ani my uz neplanujeme,2nam stacia,ja som vzdy chcela len 1,ale dobre ze som si to rozmyslela 🙂