icon

Hľadám mamičku s nickom princess123

laurika999
27. mar 2021

Ahojte,
hľadám mamičku s bývalým nikom: princess123.

martinkatinka
27. mar 2021

Som zvedava kolke jej poslali peniaze......
Mozno som paranoidna, ale tomuto teda neverim

laurika999
autor
27. mar 2021

@martinkatinka A chýb mala v texte neúrekom, to je pravda.

laurika999
autor
27. mar 2021

@martinkatinka Čomu konkrétne neveríš ? Jej výkladu ?

martinkatinka
27. mar 2021

@laurika999 celkovo vesteniu, no ale ren jej prejav bol tiez taky nedoveryhodny.....

laurika999
autor
27. mar 2021

@martinkatinka Ani ja sa na to nespolieham. Ale chcela som si nejakú vec ujasniť. Skôr to bolo o tom, že vyskúšam

malinoismum
27. mar 2021

@miskakyska to by bola ina gramatYka keby slo o ňu🙂
Bola nezameniteľná, aj ako princezná a aj ako freelive a aj ako... neviem ten tretí 🙂 ale mne sa aj celkom slušne vyhrážala, cez Ip 🙂 že mám počkať... tak čakám 🤷🏻‍♀️🥱😂

miskakyska
27. mar 2021

@malinoismum fakt..čo som tu ja zahliadla pani vešticu,tak písala celkom dobre 🙂 možno taktika

laurika999
autor
27. mar 2021

@malinoismum to fakt sa Ti vyhrážala ? Až tak ? čím ?

malinoismum
27. mar 2021

@laurika999 @vestenie123 bol jeden z jej dalších nickov

malinoismum
27. mar 2021

Dám Vám sem takú “kostovku” aj keď pani je veľmi veľký problém pochopiť....

malinoismum
27. mar 2021

Ona mi písala kvôli tomu že som jej napísala na príspevok že ponuka (akákoľvek- nielen vestby) je zakázaná 🙂 a už si išla svoje 🙂
A potom že davaj si na mna pozor nevieš čoho som schopná atd ...- ako to už aby som sa v službe mágie bála 😅👍🏼😂

laurika999
autor
27. mar 2021

@malinoismum Prepáč, ale ja naozaj neveštím, nie som ona. A toto je môj reálny nik z ktorého normalne komunikujem aj s ostatnými. Takže ja veštica naozaj nie som a mrzí ma, ak si nadobudla ten pocit.

laurika999
autor
27. mar 2021

@malinoismum A neviem, na základe čoho si vlastne nadobudla ten pocit. Tak mi to prosím vysvetli

martinkatinka
27. mar 2021

@malinoismum prosim ta, ved ani sama sebe nerozumela, neviem ako mohol niekto pochopit jej texty

malinoismum
27. mar 2021

@laurika999 však ja ti verím, ja som aj myskakyske napísala že to nemôžeš byt ty, veď vidím že máš normálnu gramatiku aj vysvetľovanie - ja zas nerozumiem kde si nadobudla pocit že ta za ňu povazujem;) fakt nie;) tu došlo k nedorozumeniu...

martinkatinka
27. mar 2021

@laurika999 nie,
@malinoismum praveze pisala, ze ty mas inu retoriku, ze to by bol nezmysel....

laurika999
autor
27. mar 2021

@malinoismum Bo to bolo modrým v komentári, že @laurika @vestenie bol jej ďalší nik. Tak som si to zle vysvetlila. Prepáč

laurika999
autor
27. mar 2021

@malinoismum ospravedlňujem sa. Zle som prečítala.

martinkatinka
27. mar 2021

@laurika999 inak, keby sa tu zas objavila, pytala by zaplatit, nezabudla by na teba ...

malinoismum
27. mar 2021

@laurika999 To je v pohode 🙂

laurika999
autor
27. mar 2021

@martinkatinka tak to sa môžem pripraviť ma podobné správy, aké adresovala malinoismum. Aspoň budem vedieť dať echo, pod akým nikom tu zasa je.

malinoismum
27. mar 2021

@laurika999 Myslím že minula možnosti alebo šance na registráciu, kvôli IP adrese (len moj názor 🙂)a aj kvôli registračným telefónnym číslam a aj mailom ale veru takéto typy vedia prekvapiť 🙂 nemilo🙂

laurika999
autor
27. mar 2021

@malinoismum No veď totok. Že kde berie toľko tel. čísel na registráciu

malinoismum
27. mar 2021

@laurika999 inak ešte som si spomenula, dosť často operovala s tým, že si ju mame dohľadať na “moneo” takze majú aj nejakú takúto stránku asi, ja som po tom nepátrala 🙂

martinkatinka
27. mar 2021

@laurika999 vsak ju nahlasis a vec vybavena.....
Mne sa tu uz vyhrazali, ze podaju na mna trestne oznamenie, ze som ich urazila (napisala pravdu) .... To bola pani, co tiez oklamala dost mamiciek.... A ze za urazku na cti (no ja teda vazim slova 👍)... Takychto sa nemusime bat.....

laurika999
autor
27. mar 2021

@malinoismum ona zrejme bola oficiálne zaregistrovaná na tom Moneu a toto mala ako "bokovečku".

laurika999
autor
27. mar 2021

@martinkatinka no tu je viacej takých "útlocitných" si myslím. Ale podrypovať vedia veselo.

lesana25
27. mar 2021

@martinkatinka to sú paradoxy, veď aby ťa mohli také osoby žalovať za urážku na cti, to by najprv nejakú museli mať 😂😂😂

laurika999
autor
27. mar 2021

@lesana25 👍👍👍

maca1984
29. mar 2021