Hľadám mamičku s nickom princess123
Ahojte,
hľadám mamičku s bývalým nikom: princess123.
@martinkatinka A chýb mala v texte neúrekom, to je pravda.
@martinkatinka Čomu konkrétne neveríš ? Jej výkladu ?
@laurika999 celkovo vesteniu, no ale ren jej prejav bol tiez taky nedoveryhodny.....
@martinkatinka Ani ja sa na to nespolieham. Ale chcela som si nejakú vec ujasniť. Skôr to bolo o tom, že vyskúšam
@miskakyska to by bola ina gramatYka keby slo o ňu🙂
Bola nezameniteľná, aj ako princezná a aj ako freelive a aj ako... neviem ten tretí 🙂 ale mne sa aj celkom slušne vyhrážala, cez Ip 🙂 že mám počkať... tak čakám 🤷🏻♀️🥱😂
@malinoismum fakt..čo som tu ja zahliadla pani vešticu,tak písala celkom dobre 🙂 možno taktika
@malinoismum to fakt sa Ti vyhrážala ? Až tak ? čím ?
@laurika999 @vestenie123 bol jeden z jej dalších nickov
Ona mi písala kvôli tomu že som jej napísala na príspevok že ponuka (akákoľvek- nielen vestby) je zakázaná 🙂 a už si išla svoje 🙂
A potom že davaj si na mna pozor nevieš čoho som schopná atd ...- ako to už aby som sa v službe mágie bála 😅👍🏼😂
@malinoismum Prepáč, ale ja naozaj neveštím, nie som ona. A toto je môj reálny nik z ktorého normalne komunikujem aj s ostatnými. Takže ja veštica naozaj nie som a mrzí ma, ak si nadobudla ten pocit.
@malinoismum A neviem, na základe čoho si vlastne nadobudla ten pocit. Tak mi to prosím vysvetli
@malinoismum prosim ta, ved ani sama sebe nerozumela, neviem ako mohol niekto pochopit jej texty
@laurika999 však ja ti verím, ja som aj myskakyske napísala že to nemôžeš byt ty, veď vidím že máš normálnu gramatiku aj vysvetľovanie - ja zas nerozumiem kde si nadobudla pocit že ta za ňu povazujem;) fakt nie;) tu došlo k nedorozumeniu...
@laurika999 nie,
@malinoismum praveze pisala, ze ty mas inu retoriku, ze to by bol nezmysel....
@malinoismum Bo to bolo modrým v komentári, že @laurika @vestenie bol jej ďalší nik. Tak som si to zle vysvetlila. Prepáč
@malinoismum ospravedlňujem sa. Zle som prečítala.
@laurika999 inak, keby sa tu zas objavila, pytala by zaplatit, nezabudla by na teba ...
@laurika999 To je v pohode 🙂
@martinkatinka tak to sa môžem pripraviť ma podobné správy, aké adresovala malinoismum. Aspoň budem vedieť dať echo, pod akým nikom tu zasa je.
@laurika999 Myslím že minula možnosti alebo šance na registráciu, kvôli IP adrese (len moj názor 🙂)a aj kvôli registračným telefónnym číslam a aj mailom ale veru takéto typy vedia prekvapiť 🙂 nemilo🙂
@malinoismum No veď totok. Že kde berie toľko tel. čísel na registráciu
@laurika999 inak ešte som si spomenula, dosť často operovala s tým, že si ju mame dohľadať na “moneo” takze majú aj nejakú takúto stránku asi, ja som po tom nepátrala 🙂
@laurika999 vsak ju nahlasis a vec vybavena.....
Mne sa tu uz vyhrazali, ze podaju na mna trestne oznamenie, ze som ich urazila (napisala pravdu) .... To bola pani, co tiez oklamala dost mamiciek.... A ze za urazku na cti (no ja teda vazim slova 👍)... Takychto sa nemusime bat.....
@malinoismum ona zrejme bola oficiálne zaregistrovaná na tom Moneu a toto mala ako "bokovečku".
@martinkatinka no tu je viacej takých "útlocitných" si myslím. Ale podrypovať vedia veselo.
@martinkatinka to sú paradoxy, veď aby ťa mohli také osoby žalovať za urážku na cti, to by najprv nejakú museli mať 😂😂😂
@lesana25 👍👍👍
toto nebude zas ona? https://www.modrykonik.sk/blog/diana32/

Som zvedava kolke jej poslali peniaze......
Mozno som paranoidna, ale tomuto teda neverim