icon

Hľadám nové kamarátky na písanie o všetkých témach

viktoria04
4. mar 2011

🙂 ahojte mamičky ,ale aj nemamičky.Rada by som si s niekym popísala,ale nakoľko sa nechcem vtierať už do zabehnutých vašich tém,tak skúšam takto.

kawasaki17
14. mar 2011

@katushka16 zuby mudrosti su nanic...ostali nam po predkoch, ktory mali sirsiu sanku ako homo sapiens sapiens , tymito zubami drvili potravu, kedze jedli aj surove maso.....
no a nam to uz netreba, ale zuby ostali aj napriek tomu, ze sanka sa nam zuzila, takze teraz len zavadzaju...predsa nejeme surove masko a kadeco 🙂
napr. aj nanic nam je cervovity privesok kostrc.... tiez ich nase telo uz nevyuziva, ale ostalo to po predkoch...

katushka16
14. mar 2011

@kawasaki17 🙂 ďakujem za vysvetlenie

kawasaki17
14. mar 2011

@katushka16 🙂 🙂 🙂

viktoria04
autor
14. mar 2011

No idem vás ešte raz pozrieť čo máte nové,lebo ja musím ísť makať na darčeku pre Viki k narodkám a to mám s toho všetkého čo jej chcem na šušu upliesť spravené,len polovicu pančušky a to ma ešte dnes kopla múza na kabelku dalšiu,tak ako som bola v galantérke hned som si už aj kúpila uchá a iné doplnky na ňu.Tak uvydíme,kedy bude toto všetko finiš.Naučený sme a Viki ma potešila dnes písali zas diktátik a už si ho opravila.
@kawasaki17 smiešne?Si zošalela?Pozri na mňa.Ja asi ani keby som sa búchala už o zem by som zo strachu nešla.Ja už len keby idem do čakárne tak ma chytá kolaps.Som strašný strachoputko.
@katushka16 jedinéééé...ti máš teda už skúsenosti so zubármi.

ivuss01
14. mar 2011

dievcence, ale ste tu toto popisali 🙂 uz sme sa dostali od piedusiek k zubarom, ten je tiez pre mna nocna mora, strasne sa bojim, a ked uz treba nieco vrtat, tak si radsej bezbolestnu inekciu zaplatim 😔
@katushka16 mne mala rano vstava o 7.30 - 8.00 a chodi spat uz o 7.30, to je v pyzame umyta, a pije si mliecko, je uz v posteli ale realny spanok ju chyti do 20.15, len ked mame ocinka doma, tak ju necham hore do max 21.00

ivuss01
14. mar 2011

@kawasaki17 🙂 🙂 🙂 velmi prkne vysvetlenie, a co mame este navyse a nevyuzivame po nasich predkoch?

kawasaki17
14. mar 2011

@viktoria04 no vacsinou som si myslela , ze som sama taky bojko zubarov, ale asi nie 🙂
@ivuss01 vdaka. no ak ta to zaujima tak ako som spominala kostrc, tiez je k nicomu, pretoze my ju uz nepotrebujeme, iba co ta strasne boli ak si narazis alebo nebodaj zlomis... ale kedisy mala svoje vyuzitie, kedze ludia boli zhrbeny a pripominali skor opice, bolo to cosi ako ich vyrovnavac rovnovahy 🙂 tak ako maju opicky chvostik 🙂 🙂 🙂
a cervovoty privesok cize slepe crevo tak teraz u nas robi len sarapatu a musi ist von a kedysi kedze jedli rozne veci a podotykam ze rozne a vobec nie tepelne upravene, tak aby im doslovne a hlupo to napisem nezhnili creva mali slepak a ten obsahoval kopu bakterii, ktore vyrovnavali obsah ich criev 🙂
je toho viac, len ma uz nenapada nic, musela by soom porozmyslat 🙂

ivuss01
14. mar 2011

@kawasaki17 normalne si ma maximalne zaujala... 😵 co si studovala? alebo sa len tak o kadeco zaujimas?

viktoria04
autor
14. mar 2011

😉 no čaute kočeny.Idem mrknúť čo ste popísali. 😉
@ivuss01 tak aj ti sa pridávaš do klubu bojkov pred zubármi?Tak vitaj.Ja mám všetky zuby pokope,tak ani injekciu som ešte ani nemala,tak to neviem posúdiť a popravde mám strach aj s ihliel.Stačí,ked mi majú len brať krv a už ma chytajú kolapsi. 😒
@kawasaki17 neboj nenechávam ťa v štifu,že si sama čo sa bojí zubárov.Sme viacerí na tom rovnako. 😉

ivuss01
14. mar 2011

@viktoria04 🙂 dakujem, ked mi doktor picha inekciu, tak som tak zostresovana, ze to ani necitim, okrem toho je to tak tenucka ihla, ze ju riadne ani nie je vidno...
inak, ked mi maju brat krv, tak mi tiez nie ja vsetko jedno... a ked mam dzrat moje dieta pri odbere, tak nemam silu ju drzat, oblednem, tak sestricka ide vzdy pytat sestricku od vedla, aby isla pomoct... ☹ ☹
a celkovo sa doktorov bojim...

bublinkajasminka
15. mar 2011

ahojte - ja už zarezávam v robotke 🙂 šéfino práve vypadol ale vraj sa vráti 😉 😉
včera sme mali príma poobedie, dalo sa byť vonku, vyšli sme pri dom, bolo tam kopec detí, susedov...už plánovali "májovicu" - opekačku na 1. mája - ak vyjde počasko - zahájime sezonu 🙂 🙂 🙂 doniesli veľké pníky kde budeme sedávať 😅 😅 😅
ešte sme potom skočili k susedom aj druhí susedia tam boli tak nás bolo ako maku 🙂 🙂
dnes plánujeme ísť do hračkárstiev s drahým a yasmi a kuki jej dačo k narodkám - ešte nič nemáme 😒

viktoria04
autor
15. mar 2011

@bublinkajasminka no tak ja som ťa predbehla.Ja som už včera bola v dráčiku na nákup maléj darčeku k narodkám.

bublinkajasminka
15. mar 2011

@viktoria04 daj tip co si kupila lebo ja neviem 😉

katushka16
15. mar 2011
katushka16
15. mar 2011

ahojte,konečne dnes slniečko,už som konečne vytiahla malým jarné topánky a čiapky a odložila fusak🙂 dúfam,že ho už nebudem musieť vytiahnuť.už nech je takto stále,zimy bolo dosť.zub ma bolí len trošičku ale zato mi trochu napuchlo líce,tak neviem.vyzerám ako idiot trošku.princeznička mi odfukuje v postieľke a druhá dúfam,že tiež lebo včera v škôlke nespinkala a potom je dosť upišťaná.poobede pôjdeme na detský aerobic,možno aj k svokrovcom :( ale však nejako to vydržím 🙂 a vy ako trávite dník????

viktoria04
autor
15. mar 2011

@bublinkajasminka kúpila som barbiu+švihadlo,lebo to malá spomínala,že by chcela a + ešte som jej kúpila korálky Barbie na navliekanie a dnes ešte ideme kúpiť botasky,ale tomto ti asi nepomôžem s tým čo som ja kúpila ked mám Viki už väčšiu.A nad kreatívnou plastelinou si nerozmýšlala?Je to pekný darček malá si môže vyrábať napr. zmrzlinové poháre atd.U nás aj toto bol super darček k Vianociam.Alebo ešte ma napadlo aj také zaujimavé sady na kreslenie to som už tiež kupovala a aj to u nás bodovalo.Mala tam rôzne šablony na kreslenie.Alebo ešte aj detské razítka.
@katushka16 ajoj 😎 ako sa máš?

katushka16
15. mar 2011

@viktoria04 ahoj,tak pomaličky,teraz som dopísala🙂

viktoria04
autor
15. mar 2011

@katushka16 no tak vy ste už vytiahli jarné topánočky a my ich zas ideme dnes kupovať,lebo Viki čo mala minulý rok,tak sú jej malé a teraz chodí v čižmičkách a už sa mi sťažuje,že je jej teplo.Tak včera som bola kuk v Mlinoch v športovom a mali tam krásne botasky,tak dúfam,že sa jej budú páčiť.

bublinkajasminka
15. mar 2011

@viktoria04 vdaka za tipy 🙂 🙂 🙂

katushka16
15. mar 2011

@viktoria04 no,my sme boli min.týždeň na nákupy topánočiek.ešte musíme dokúpiť nejakú jarnú vetrovku pre Terezku a vestu pre Valentínku

katushka16
15. mar 2011

@bublinkajasminka možno,že by malú zaujalo aj puzzle,u nás teraz fičí na ňom Terezka,tie pre 3 ročné má poskladané za pár sekúnd,tak sme jej kúpili pre 4-ročné,tie už tiež dosť rýchlo skladá a tak rozmýšlam,čo jej mám kúpiť pre 5-ročné???? Máme ale šikulku🙂

nada1326
15. mar 2011

ahojte 🙂 veru aj ja sa tesim, ze je krasne 😅 zajtra ide mala do skolky, maly bude s krstnou... a ja mam volno 😀 mozem vybavovat 😀

nada1326
15. mar 2011

@katushka16 mate sikovnicu malu, moj maly lubi puzzle obhryzat 😝 😝 😝

lenka3007
15. mar 2011

Ahojte babenka, celý deň som nebola doma, behali sme od rána, drahý bol tiež u zubára ráno, za vyvrtanie a vložku sme tam nechali 100€ 😀 ufff.. potom som varila a asi dve hodiny som kecala so susedom, on je taky postarši nor, ale taký ukecaný... ale aspon sa trenujem v reči. teraz sa chystám pre Jurka do školky a potom neviem...Jaaak vám závidím to teplučko... tu tiež nie je zima ale je len nejakých 5 stupňov...

kawasaki17
15. mar 2011

ahojte... tak ja som tiez rada, ze je fajne teplo....dnes som bola s malym a s mm v lese, no skor pri lese, mm si tam obhliadal nejaky strom, tak chcel aby sme sli s nim a ani nelutujem, bolo teplo, slniecko nam svietilo a maly po cely cas spal, co je u nas vyhra 🙂
a dnes idem s kamoskou na zumbu konecne, uz som nebola asi 2 tyzdne, zacinam sa zanedbavat takze musim opat zacat a hl. brusaki 🙂

@ivuss01 vystudovala som zdravotnu skolu, takze vela viem zo skoly, ale celkovo ma to aj zaujima....historia ludstva, to je moje...ja som taky knihomol, rada citam a najme vedecke a historicke casiposi ako je Epocha Enigma, vela sa tam dozvies 🙂

viktoria04
autor
15. mar 2011

@katushka16 my vetrovku máme a aj vestu + vestu čo som jej pleitla,tak ako takú výbavu jarnú máme.
@bublinkajasminka potom daj vedieť čo ste pekné kúpili.Som zvedavá.
@nada1326 tak malý má zaujmavú záľubu v obhrízaný puzzlí
@lenka3007 ahoj
@kawasaki17 ahoj

ivuss01
15. mar 2011

Ahojte dievčence, na našom trhu sa objavila nová spoločnosť, ktorá sa zaoberá distribúciou elektrickej energie. Sľubujú 7-10% nižšie náklady na el. energu. Zákazníkov získavajú domovými návštevami. Máte nejaké skúsenosti s touto spoločnosťou?

viktoria04
autor
15. mar 2011

@ivuss01 ahoj.Niečo také bolo u nás minulí rok v obci,že dvaja páni chodili po domoch a núkali to a podľa mňa skúšali ľudí aj dosť zmanipulovať rečami,ale čo viem nikto na to nepristúpil,lebo dnešnéj dobe nevieš komu môžeš veriť.Aj u nás bol taký pán a skoro svokrovcov nalomil,ale muž tam zakročil,lebo fakt nikdy nevieš.Ako sľuboval všliaké výhody ako si ti tu napísala,že lacnejšie,,,,ale ktovie.Neviem ti viac k tomu napísať 😒

bublinkajasminka
16. mar 2011

ja som už v robotke, včera sme mali pekný dník 🙂 poobede sme dofičali zo školky a išli sme von - volali ma susedky - už čakali s deťmi vonku - šmýkali sa deti, jašili, lietali na motorkách 🙂 🙂 potom sme išli do all toysu v centro a kúpili sme k narodkám motorku....taká som rada, má tú istú čo mala len tú vyššiu, ony sú očíslované a my sme mali strednú 2ku a natrafili sme na jednotku - hned sme ju zobrali, lebo potom je to rýchlo vypredané 🙂 🙂 🙂 a kúpili sme aj sadu do piesku - dostali nové kitty sady - inú ako máme my tak máme darčeky 🙂 🙂
yasmi sa ráno tešila do školky 🙂 🙂

lenka3007
16. mar 2011

Ahojte... my sme teraz vstali, trochu sme si pospali. Malý sa sprchuje, tatko už je v práci a ja chystám malému raňajky. My sme včera nemali bohvie aký deň... teda vlastne až večer, boli sme v obchode kupiť jurkovi papučky do školky (tu su obchody otvorene do 23:00) potom malý zaspal jak poleno tak sme sedeli v kuchyni a debatili so susedmi, no a v tom mojmu drahemu zavolal jeden slovák (o 5 rokov mladší podotýkam) čo tu býva asi 20 metrov dalej a zacal mu nadavať a nevim čo, no mali ste vidieť tie nervy čo som mala,a to len preto, lebo dotyčný sa povadil s mužovým kolegom, tak chcel, aby sa s nim povadil aj moj muž... jak malé deti, no drahy mu povedal, že taketo veci nech si rieši na pieskovisku, že on neni malý chlapec.... mame tu jedneho naozaj kamaráta, za ktoreho by sme dali ruku do ohňa a ten nam sam povedal, že aby sme sa velmi netešili, ked tu stretneme slovakov, lebo že to nedopadne dobre, že tá slovenská zavisť dokáže veľké divy...No ale mňa to mrzí, že tu nie je viac slovakov, ale zas ked vidim, čo niektorí dokazujú 😠 😠 😠
No nič utekám vytiahnuť Jurka zo sprchy 😀 aspon som si trochu vyliala srdce

Pekný dník prajem 😉