icon

Hľadám nové kamarátky na písanie o všetkých témach

viktoria04
4. mar 2011

🙂 ahojte mamičky ,ale aj nemamičky.Rada by som si s niekym popísala,ale nakoľko sa nechcem vtierať už do zabehnutých vašich tém,tak skúšam takto.

viktoria04
autor
16. mar 2011

ahojte kočeny.Tak včera som zas zažívala šoky s mojou Viki,lebo sme boli na nákupe topánok. 😝 Došla som celkom hotová s nej.Prešli sme 2 obchodné centrá so všetkými obuvami pokiaľ si Viki vybrala boty do školy.Inak nič nové nemám.Pekný dník

lenka3007
16. mar 2011

@viktoria04 ahoj 🙂 no ale ved už je Viki veľká slečna, tak sa nečuduj, ja mám chlapca a tiež si vyberal sam papučky včera, lebo on nemože mať take a onaké, lebo sa mu budú deti smiať... 😀

viktoria04
autor
16. mar 2011

@lenka3007 ahoj 😉 no,ale fakt som bola nakomplet vyšťavená s tej mojej dcéry a to pravydelne,ked kupujeme obuv.A to som ju ešte pre istotu bola včera v škole vypýtať s krúžku skôr aby sme sa do 17 hod. vrátili domov pokiaľ si vyberie boty.Tak aj vy ste vynovený s papučkami. 😎

kawasaki17
16. mar 2011

ahojte
@lenka3007 tak niektori ludia dokazu byt naozaj kruti...
ja to citim najme v tych klebetach, byvame v malej dedinke, kde urobis krok a kazdy o tom hned vie...takze niekedy sa sama o sebe dozviem kde som bola skym som bola a dokonca aj co sme tam robili, i ked som vobec nikde nebola, ale hlavne ze maju ludia o com klebetit....

ja som mala tiez vcera super dnik,. a vecerne cvicenie mi len vylepsilo naladku 🙂

kawasaki17
16. mar 2011

uprimne ked uz rozpravate o tych topankach ja ked idem do mesta a kupujem si hoc len zabky alebo papuce tak mi to trva cely den, som strasne vyberava 🙂 dufam, ze emanuel taky nebude

katushka16
16. mar 2011

@nada1326 🙂

kawasaki17
16. mar 2011

emanuel spi, huraaaaa 🙂

katushka16
16. mar 2011

ahojte,dnes je zamračené,dúfam,že nebude liať,večer aj sprchlo a blýskalo sa,Terezka sa trochu bála🙂 asi pôjdem s mojou princezničkou do mesta keď sa zobudí a kúpim jej tú vestu a nejakú čiapku.len nech neprší!!!!!!!!!!!! pre Terezku dnes nejdem,ide mamina,však nech si ju užije pokiaľ je doma🙂

katushka16
16. mar 2011

@kawasaki17 aj ja som dosť vyberavá ale tak radšej si kúpim poriadne a pekné veci a nech to trvá aj pol dňa.

katushka16
16. mar 2011

@viktoria04 ja sa už na to teším ako pôjdem s malými kupovať veci keď trochu narastú a ako budú mudrovať a vyberať si 🙂 síce Terezka si aj teraz trošku vyberá ale väčšinou jej ukážem nejakú vec a opýtam sa jej,či sa jej páči a ona povie,že áno a nakúpené 🙂

kawasaki17
16. mar 2011

@katushka16 tak to mas pravdu, radsej sa nachdim viac , ale viem ze som si nekupila blbost, ktora sa mi za mesiac rozpadne

viktoria04
autor
16. mar 2011

ahojte kočeny 😉
@kawasaki17 no vydím,že sa zhodujeme o klebetách na dedine.Mňa to strane vytáča,ked sa šíria nepravdivé reči.Moc sa potom hnevám na takých ľudí.Nie aby sa starali do svojich hniezd,ale budú sa zaoberať druhými a pritom nevedia o čo sa napr. jedná.
A k nákupom.Ja ťa obdivujem,že máš výdrž na nákupy.Ja zas moc nie.Tak hodinku-dve a stačí.A ako si veselo napísala,že Emanuel spinká.Máš alebo mala si oddych.
@katushka16 no u nás už aj popršalo troška.Tak u vás sa aj blískalo.Uf.Toho sa bojím 😝 A ako čítam chystáš sa na nákup oblečka.Ja to mám predbežne za sebou.Topánky kúpené.
A ešte máš dobré,že Terezke ukážeš či sa jej to páči alebo nie.Naša Viki si vyberá oblečko sama,lebo ona sa chce už obliekať ako 14 ročná.Uf.

viktoria04
autor
16. mar 2011

@katushka16 vestu máme kúpenu,čiapky som jej uplietla a myslím,že zatiaľ máme ako takú jarnú výbavu spravenú

katushka16
16. mar 2011

@viktoria04 ja vôbec neviem akú čiapku nosia 3ročné slečny?poradíš?

kawasaki17
16. mar 2011

@viktoria04 mala som oddych, pred par minutami vstal, ale zatial sa este sám hrajka v postielke...
a k tym klebetam, len tolko, ze neraz nam sposobili velke nedorozumenia...

viktoria04
autor
16. mar 2011

@katushka16 veselé napr. pozri aj aké som ja robila dám foto.Kukny nieaké také v meste a myslím,že to na slečnách ukáže pekne.
@kawasaki17 no,tak máš po vegete a klebety?To by sme tu asi román napísali

katushka16
16. mar 2011

@viktoria04 dik,lúčim sa s vami,malá sa zobudila,ideme papat

kawasaki17
16. mar 2011

no aj ja musim kupit malemu nejake pekne jarne ciapocky, uvidime no co sa mi zapaci, aj tak budem musiet ist do mesta buduci tyzden, lebo som objednana na gyndu 🙂

@viktoria04 tak to ti poviem....lezie mi to riadne na nervy...a svokra tiez fajna klebetnica, tak si myslim, ze vela ludia vedia aj z jej slov, ale neriesim, lebo by mi zbytocne stupol tlak 🙂

co fajne ste dnes varili?

viktoria04
autor
16. mar 2011

@kawasaki17 tak super svokra je tiež v takom fanklube?Ja som dnes nevarila mali sme odvčera poliavku+ meso na šťave s cestovinou a ti?

kawasaki17
16. mar 2011

@viktoria04 samozrejme, ze je, tej zeby malo daco ujst 🙂
no od vcera polievku a na dnes masove gulky v paradajkovej omacke, este sa mi dorabaju posledne knedliky
len som chcela inspiraciu nejaku na zajtra

viktoria04
autor
16. mar 2011

@kawasaki17 tak to máš so svokrou veselo. 😒

kawasaki17
16. mar 2011

@viktoria04 najviac sa mi paci, ked niekto ide okolo tak hned hlava na okne alebo balkone 🙂
z overenych zdrojov viem, ze niektore zeny pouzivaju aj dalekohlad 😀 😀 😀

lenka3007
16. mar 2011

@kawasaki17
@katushka16
@viktoria04 No fajnovú tému ste rozbehli.. Nakupovanie ktore zbožňujem a ohováračky, ktoré nenávidím...
Ja lúbim nakupovať, ale neviem prečo, ale skor ma to bavi cez leto, letné veci..
O tých ohovaračkách by som vam vedela popisať, ja som 20 rokov vyrastala v meste, takže som na to nebola zvyknutá, potom sa naši presťahovali na dedinu, ja som išla s nimi a tam to začalo. My máme bránu, cez ktorú vidno do dvora, raz sme s maminkou pili vonku kávu a jedna babka išla okolo na bicykli a tak sa vám obzerala, že sa vykúrila priamo do jarku. Minule mi zas mamina volala, že bola v obchode a kupila taký velký dezert a stretla jednu babku a ta jej začala hovoriť , prečo kupuje take drahe dezerty, či jej neni luto tých peňazí... no proste do všetkeho sa miešaju...

viktoria04
autor
16. mar 2011

@kawasaki17 k tým klebetám:a prosím ť čo by robili tie ženy?Nepletú,nevyšívajú,neháčkujú,tak čo sa majú nudiť?Takto si vyplňajú každodenný rituál.A sú spokojné.My si s nimi neporadíme.A dalekohlad potrebujú k tmu aby lepšie zaostrili korisť.Môj názor. 😀
@lenka3007 tak páči sa ti dnešná téma?Super. 😉 To sa mi páči o tej babke čo sa vykotila do járku.To musela biť psina.No čo už:doplatila na to.Moc sa obzerala a nestihla sledovať naraz aj cestu pred sebou asi ste ju moc zaujali 😎 No čo by naše bábinky slovenské nepspravili pre aktuálne klebety na dedine?) 😎

bublinkajasminka
16. mar 2011

ahojte - dnes som v práci fičala ostotristo, potom som skočila po yasminku a mala som chuť niekam vypadnúť sama 🙂 išla som smer mlyny, drahý bol s malou, pochodila som si, drahý má zajtra okrúhliny, niečo som mu kúpila, stretla som kamošov a potom prišiel drahý za mnou s yasminkou 🙂chvíľku sa pohrala v kockách a kúpili sme darček susedke - ideme na jej oslavu asi v pondelok 🙂

viktoria04
autor
16. mar 2011

@bublinkajasminka tak si si spravila takú pauzu na nákupy si teda vybehla.Tak manžel zajtra oslavuje.Budete mať teda veselo.A Yasminka má kedy narodky?

bublinkajasminka
16. mar 2011

@viktoria04 manzel zajtra, moj ocino 26teho a yasmi 22heho a medzitym ma moj ocino a manzel este meniny 🙂

lenka3007
16. mar 2011

@viktoria04 no a to by som ti mohla pisať do rána... u nas babky nechodia do kostola aby sa modlili, ale aby potom ohovarali, kto tam s kym bol a najlepšie je že za posledný rok mame 3 farárka, lebo ho vždy vyženu ohovaračkami 😀
@bublinkajasminka tak vy máte oslavovací mesiac, aj moj drahy bude mať tento týždeň meniny u nas je každy mesiac niečo, furt sa oslavuje, aj ma mrzi, že sme neni doma, lebo mňa take rodinne stretávky bavia...

kawasaki17
16. mar 2011

@lenka3007 to hej tema jak sa patri, ale poviem vam uprimne, ze muzi su niekedy este ovela klebetnejsi a zvedavejsi nez zeny....len sa tak tvaria, ze ich to nezaujima a v duchu sa im ktovie co premieta 🙂 🙂 inak ja mam tiez ovela radsej nakupy v lete, cez zimu musis byt naobliekana a ak si chces nieco kupit, vsetko vyzliest vyskusat a opat obliest a cez leto je to sup sup sup 🙂

juj, maly mi uz hajka, mm pozera futbal, ja som si spravila volske oko a vychutnavam si bozsky klud a ticho 🙂 🙂 🙂

ivuss01
16. mar 2011

@katushka16 😀 tak takto to riesim aj ja, nieco vyberiem, a opytam sa jej, ci sa jej to paci, a vybavene 😀 😀
@kawasaki17 s tymi klebetamy by som dokazala zapisat, ale to je nase slovensko, sused sudsedovi zavidi aj nos medzi ocami, a tie klebety aj mne vela problemov porobili...
@lenka3007 😀 😀 na tu babku, no na dedine je to tak, chuda babka, nechcem byt zla, ani skodoradosta ale tak jej treba
@viktoria04 😀 😀 pekne a vystizne si to napisala...
@lenka3007 peknu fotku si si dala 🙂

a my sme dnes chodili po nakupoch, malej som kupila prechodnu jrnu bundu stylom "ukaz vyskusame, paci sa ti?" a mala ano, a uz bola pri zrkadle 😀
aj botasky som jej kupila, a konecne som aj mojho manzela dohnala, aby si kupil botasky, lebo jemu sa strasne nechce chodit po obchodoch a skusat....ale dnes sme kupili a tesim, konecne mam nezbednikov naporiadku 😎