Hľadám nové kamarátky na písanie o všetkých témach
🙂 ahojte mamičky ,ale aj nemamičky.Rada by som si s niekym popísala,ale nakoľko sa nechcem vtierať už do zabehnutých vašich tém,tak skúšam takto.
@ivuss01 tak už sa aj asi teškáš 😵
@bublinkajasminka neni zač 🙂
No kočky havíka mám chorunkého.Bol tu veterinár a ani mi ju nezaočkoval čo sa mala a má chúdatenko injekcie+prísnu diétu.Tak mi je havka lúto,lebo má také smutnunké očinká. ☹ Hned vyfasoval havko injekciu a teraz hajká.No mna sa to dosť dotýka,lebo zvieratká zbužnujem.Tak akoby nestačilo včera do rána mužíka bolel ten zúbok+ aj havko vrackal,tak mužík je už našťastie ok a teraz hafko ešte doliečiť aby mohol mať zas čoskoro šťeniatka.
@viktoria04 no jasne, ze sa tesim...
a veterinar povedal, ako dlho sa bude havino liecit?
dnes mame pekny dnik, idem umyt v detskej okno,,,,moc sa mi nechce, ale uz ho musim, od Vianoc som neumyvala...
ahojte kocky...
juuj chvalabohu ja uz mam navarene... dnes je vonku uzasne, tak o chvilu by mal prist domov manzel a vezme maleho na p=rechadzku, aspon si budem moct v klude poupratovat a pustit sa konecne do tej kabelky 🙂 kym mam na to este chut...
@viktoria04 aj ja mam pred motorkami velky respekt, predsa su to len dva kolesa, omnoho vacsia rychlost a celkovo zrychlenie, najlepsie vzdy bolo, ked sme prisli s muzom do mesta, odparkoval motorecku a mi do mesta, naobliekany, prilba v ruke a cely ten vystroj a potis sa jak pes v kozenom, a ludia niektori na nas tak cumeli...Manzel mi vzdy hovoril, ze ma uz so mnou do mesta tak nepojde, lebo ze kazdy chlap sa za mnou otaca 🙂 🙂 🙂
@katushka16 @ivuss01
na zumbe bolo vinikajuco....tento tyzden vsak uz neni az na buduci, ani neviem preco, ale doma mam par videi tak si zacvicim, len tak sama...
@katushka16 svokra? s tou asi nikdy nebude fajn, len ma stale vytaca a rozculuje, dokonca som si vcera zapalila cigaretu od nervoch...nepomohlo to a potom mi bolo zle a smrdela som 😠
@bartezka ahoj, ja mam tiez strie hoc nie vela , ale predsa....v lekarni ti urcite nieco kvalitne na strie daju, ale musis aj ocakavat, ze to bude drahsie a pokial viem tak sa daju odstranit aj nejako natrvalo, ale neviem presne o aku metodu ide....
cez leto ich viditelnost zmieri opalenie...tak ja sa zatial spolieham na kremiky a na slniecko,
@ivuss01 tak čiapočku pošlem zajtra dúfam,že nebude ti vadiť,ale musím biť stále v strehu kvôli havovi.A ako sa má?Držkáme prísnu diétku ,ale ešte dokopy skoro nič nespapkala,tak uvydím.Stále len spí.Takže na poštu som sa dnes nedostala ,ale zajtra to 100% pošlem.Dnes mi ešte Viki doniesla zo školy papier k detskéj lekárke potvrdenie,že môže ísť do školy prírody,tak mám čo vybavovať do pondelka,lebo utorok odchádza svokor do kúpeľov,tak mi mužíka už nebude mať kto strážiť,takže do pondelka musím vybaviť poisťovňu+detskú lekárku+veľký nákup+obvodnú mužíkovú lekárku.No mám čo teda robiť. okná ti nezávydím umývať ja som to spravila pred 2 týždňami chytila má taká vtedy náladička,tak som poumývala na celom domčeku,ale už zajtra ma zas čaká návlečky prať,tak dúfam,že bude tak pekne ako dnes počasíčko.
@kawasaki17 no už som zvedavá na kabelku dúfam,že ju zmákneš.Ja robím teraz pletenú Viki a včera som bola v galantérke a kúpila som uchá na kabelku,tak už rozmýšlam,že ešte jednu sebe na leto upletiem ,ale v maslovom odtieni.No ako daléj čítam mužík ťa nechce brať do mesta na motore zatože sa za tebou otáča mužské pokolenie?Ale,ale žiarlivec.
@viktoria04 kludne posli ciapocku, ked ti to bude vyhovovat, nemusis sa ponahlat, chapem tvoje starosti, a za tu prvu ti uz prisli peniazky?
no to veru, mas co robit, a pocasicko si mozes pozerat aj tu, celkom im to aj vychadza www.shmu.sk
@ivuss01 ajoj tak zajtra to určiťe pošlem,len dnes sa mi fakt nedalo a korunky došli už pondelok všetko je ok.
ahojte - ja som v robotke, dnes máme neaké čachy s bankou tak budem tam musieť skočiť ale až ked otvoria mlyny lebo idem tam 🙂 🙂 to len na otočku 🙂
včera sme pekne oslávili, yasmi sa vytešovala z novej motorky - hned sme ju boli vonku odskúšať, bolo kopec detí vonku a potom prišli naši - tešila sa novej hračke - autíčko s bábikami na pláži - akože 🙂 🙂 aj sprcha tam funguje - z toho mala najväčšiu radosť 🙂 🙂
v školke mi hovorila ako jej detičky spievali 🙂 🙂
ahojte,tak máme Terezku choručkú,dr.povedala,že to je tá náhla zmena počasia...teplotu mám nad 39,tak dúfam,že jej čoskoro klesne.inak práve obedujem-kel.polievku a kel.prívarok s hovädzím mäskom,mňááááááám.Terezka pozerá Včielku Maju a Valentínka spinká.a vy ako???
AHOJTE Kočky
Chcem Vás pozvat na veľkú 🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂ZUMBA PARTY🙂🙂🙂🙂🙂:🙂: dna 2.4.od 16hod do 18hod KD Rišňovce ok NITRA, kde mate možnosť sa naučť zakladne kroky latinsko-amerických tancov a prijemne sa zabavit. Cena vstupenky je 5€ na mieste a predpredaj 4€ v cene je zahrnute aj obcerstvenie a darček a ak nemate kde nechat svoju ratolesť aj detský kutik. Viacej info a rezervacia vstupenky je na andmartinka@azet.sk
Tešime sa na Vás
Ahojte baby, vcera mi nesiel otvorit konik cely den, najprv ze robia udrzbu a potom mi tento norsky internet vypisoval ze je to gamblerska stranka a v tejto krajine ju neotvorim 😠 😠 😠 ... tak som frcala na facebooku... No nas Jurko uz je treti den v skolke smutnucky, nema sa s kym hrat, nikomu nerozumie, taky nestastny je a mne sa nanho tak zle pozera, je tam jeden mlady ucitel tan sa mu venuje stale, ale dnes rano tam nebol, tak bol uplne smutny ten moj drobec... no musime to vydrzat nejako.. Dnes ideme na plavaren, lebo do posilovne uz s tatom nemoze chodit (je tam zakaz pre deti ☹ ) tak ho nejako zamestname, cez vikend asi vybehneme na bowling... inak tu je od nedele stale pod mrakom, ale ked pozeram Oslo tak tam maju 13 stupnov... a to tu u nas hlasia na piatok snezenie...
@viktoria04 ajoj,tak dnes som to poslala piatok to máš.
@lenka3007 ajoj,dávno si tu nebola.
ahojte, tak dnes sa mi uz dilema skoncila, nakoniec sme kupili na tie 50 obedovu supravu, tu je link http://www.borglass.sk/obedova-suprava-color-or...
zhodli sme sa, ze je to najvhodvejsi dar, pretoze nemaju ziadnu komplet sadu,
co na to poviete? k tomu samozrejme niejaka flasa, bonboniera, kvety,
@viktoria04 ahoj, no nebola, mali sme nejaké vybavovačky a včera ma to nechcelo pustiť...
@ivuss01 ta suprava je fajnova, mne sa tiež páčia vesele farby, je krasna, taka jarná a dobrú cenu ma... no vidiš, došli ste na niečo praktické...
@viktoria04 ahoj, no nebola, mali sme nejaké vybavovačky a včera ma to nechcelo pustiť...
@ivuss01 ta suprava je fajnova, mne sa tiež páčia vesele farby, je krasna, taka jarná a dobrú cenu ma... no vidiš, došli ste na niečo praktické...
@ivuss01 ahoj 😉 krásny darček a myslím,že praktický ako si napísala,že nemajú takú komplet sadu a ked ste kúpili takú veľkú určiťe ju aj dobre využijú 😉 😵 PS: A poslala som to dnes 😵 Lebo som ti tu už písala a pozerám teraz,že som si sama sebe napísala.Nieak to tu blbne.
@lenka3007 ahoj 😵 a inak ako sa ti darí?Počasie máte aké?Malinký dúfam,že už nieje smutnučký 😉
ahojte - ja som už v robotke - dnes je pekne - slniečko svieti 😎 😎
dnes ma čaká robotka na kontrolu čo nás čaká 4.4 takže mám čo robiť 🙂 🙂
včera sme navečer boli so susedkami vonku, bolo fajne - deti sa pohrali 🙂 🙂 aj dnes vybehneme a odtiaľ skočíme na kaufland nákup 🙂 🙂
pekný dníček
@ivuss01 tá súprava je perisná - dobrý darček 🙂 🙂
ahojte dievcata, tak ste ma potesili 🙂 len teraz dufam, ze sa aj oni potesia, no nic praktickejsie ma nenapadlo, a je to dar pre oboch... 😎 , dam vediet, ako sme dopadli, dnes pride svokra k nam, moja kamoska kadenicka ju ide strihat,
@viktoria04 uz sa ma tu ciapocku tesim 🙂
@ivuss01 no tak potom daj určiťe vedieť ako bolo na oslave a či sa páčil darček.No čiapku zajtra už budeš mať domka,tak dúfam,že sa bude páčiť. 😵
ahojte baby
och tak ja som vcera mala teda rozlietany den...rano ku gynekologovi, bola som objednana na desiatu a vzal ma o jednej!!!! tak do T-mobile kde mi povedali ze mam napisat ziadost, o zrusenie toho poplatku, ze oni s tym nic nezmozu, tak jedine takto....vraj nas odpojili, no akoze fajny chaos tam maju....tak uz nam len ostava verit, ze nasu ziadost vezmu do uvahy a zaplatime normaly poplatok ako vzdy..Tak do dracika kupit emanuelovi na meninky nieco, nakoniec som mu kupila nocnik a hracky do vody na nakrucanie o potom same plavu.Pridem domov a uz u mna kamoska, a vecer zumba. esteze si vzal muz vcera dovolenke a postaral sa o drobca...
juj a dnes fajne pocasicko tu mame, s malym som bola vonku na prechadzke tak normalne aj zahajal a tak sa v kociku na slniecku vyhrieval 🙂 zlatucky
@ivuss01 den darcek je perfektny....normalne uvazujem ci sa nepotesim tiez takou nejakou supravou 🙂
@viktoria04 no vela som na tej kabelke nepokrocila, dokreslila som si tam este par kvetov, zdalo sa mi to akesi suche...tak ich musim dovisivat a uvidime ako sa mi to bude zdat potom a mozem ju pomaly zacat zosivat 🙂
@kawasaki17 no tak ti máš veselý dník za sebou a newa,že si moc nepokročila v kabelke ved ti ju pomalinky spravíš,ale aj tak sa už na nu teškám
ahojte - ja narychlo lebo o chvilku zaciname poradu 🙂 mavame raz mesacne tak bude zase o com 😉 😉
yasminka isla do skolky 😉 😉
vcera sme boli navecer este vonku s detickami - bolo veselo a potom sme stihli kaufland nakup 🙂 🙂
dnes je krasne, uzite dnicek vonku s detickami 🙂 🙂
ahojky...
no ja tiez dneska dalsi dnik ubehany...na nakup s malym, to ste mali vidiet cely obchod jeho 🙂
teraz si varim, tak mam aj net zapnuty, maly chvalabohu spinka, a inak som mu kuplia detsky cajik pre dobry spanok a napodiv zatial akosi funguje, alebo zeby jarna unava? moze aj na take male deticky doliehat? no ja zatial nic, skor som plna energie 🙂
inak svokru prepustili z prace 😒
ahojte,tak Terezka má stále teplotu okolo 38,dnes som bola na kontrole u zubára,vybavila som sa za hodinku 🙂 a v máji mám prísť na plombu a zoberiem aj Terezku na preventívnu a rozmýšlam,že aj Valentínku,nech sa zoznámi s prostredím 🙂 teraz spinkajú obidve,
@ivuss01 darček veľmi pekný je,len či sa poteší aj svokor,vieš chlapi... ale hádam áno,však ty ho poznáš...
@viktoria04 psíkovi je už lepšie???? my máme tiež psíka-labradora,mám ho strašne rada aj keď už nemám toľko času na neho ako kedysi a dosť ma to niekedy mrzí :( mali sme aj čuvača,ale museli sme ho dať utratiť 30.11. a 1.12 sa narodila Valentínka,takže tak...jeden deň sme ho zakopali,rozlúčili sa s ňou,oplakali a na druhý deň radostná správa...akokeby niečo za niečo...
@lenka3007 Jurko už lepšie?malinký,viem si predstaviť tie smutné očičká,mne by srdce trhalo :( hádam si čoskoro zvykne a naučí sa pár slovíčok a bude mu veselšie 🙂držím palce

dakujem vam babulky veeelmi pekne 🙂