icon

Hľadám nové kamarátky na písanie o všetkých témach

viktoria04
4. mar 2011

🙂 ahojte mamičky ,ale aj nemamičky.Rada by som si s niekym popísala,ale nakoľko sa nechcem vtierať už do zabehnutých vašich tém,tak skúšam takto.

kawasaki17
21. mar 2011

@ivuss01 alebo darcekovy kosik ako spomina bublinkajasminka, to je tiez dobry napad...v dnesnej dobe ich mas spustu a vyberies si aky len chces

viktoria04
autor
21. mar 2011

Ahojte kočky. 😉 Dnes je tak krásne a ja som pod psa s náladou.Muža včera rozbolel tak zub,že sme do 4 hod. rána nespali a ja som si potom schrúpla do 7 hod, potom vypravila Viki do školy a potom som utekala s mužíkom k zubárke.Vytrhla mu ho a už je našťastie ok,ale bolo to strašné,lebo bol nervozny s toho,že mu ani tabletky nepomáhali a to som už mala obavy aby sa pomali aj neotrávil s nimi.Takže som super nevyspatá,hlava ma boli až-až a to som ešte na obed utekala do poisťovne či nám ešte neschválili lieky a ony nič,že je to ešte v Blave a to musí prísť do Nitry a potom nazad do BA a to mám v poistovny podanú žiadosť od 7.3. a ony majú čas.Tak som aj odtial šla fain naštvaná. 😠
@ludkaol ahoj,vitaj medzi nami 😉

ludkaol
21. mar 2011

@viktoria04 dakujem za privítanie 😉

viktoria04
autor
21. mar 2011

@ludkaol zaujimavý nick máš 😉

ludkaol
21. mar 2011

@viktoria04 prečo?,,volám sa Ľudka Olšavská,,tak preto to ludkaol 😅

kawasaki17
21. mar 2011

@viktoria04 aspon pocasicko dviha naladku hore, nie_? teda aspon mne, lebo po tej sprave z T-mobile som mala chut nabehnut tam a vystrielat ich....uz druhy krat od decembra

kawasaki17
21. mar 2011

a co moj nick? ten je asi zvlastnejsi, ci?

viktoria04
autor
21. mar 2011

@ludkaol no super vymyslené teda.Aspoň si sa moc nemusela namáhať s nickom.Ja som rozmýšlala aké a nakoniec som si dala podla dcéry 😎
@kawasaki17 no nálada stále nič moc,lebo som zabudla napísať,že okrem mužovho zuba mi pes vracal a práve zas sa dovracal,takže zajtra môžem volať veterinára ako to vydím. 😒 Ešte aj ten pes ma štve. 😠 A čo sa u teba deje s T-Mobile? 🤐 Vydíš?Tvoj nick.Vždy na to zabudnem a ti si mi to práve pripomenula.Ti si taká motorkárka?Hm? 😎

kawasaki17
21. mar 2011

@viktoria04 motorkarka, tak tak a teraz sme motorkarska rodinka, ale nasu "krasku" teraz predavame, len sa urobi zopar uprav a bude fuc, uz nam ju netreba ked mame nase zlaticko.... a mozno raz si este nieco kupime ale nieco slabsie, teda aspon pre mna 🙂

pridam foto 🙂

kawasaki17
21. mar 2011

@viktoria04 tak nam poslali fakturu na skoro 50E a pritom mesacne platime 9 E, neobmedzeny net a ked prekrocis kapacitu dat, tak ti pojde pomalsie....jednoducho neobmedzeny...ale im v T-mobile asi sibe, vsetky seky mame poplatene a odlozene

ivuss01
21. mar 2011

ahoje, tak darcekovy kos ma fakt nenapadol, poviem mojmu, uvidim, co povie, ak ma zrusi, tak sa uz potom nestaram...
@kawasaki17 aj my sme brali od Tmobilu internet pred 3 rokmi 1giga za 9 eur, ale uz nam konci v maji, chvalabohu, a od nich ja nechcem nic, ani pausal, lebo som mala len problemy s nimi, mne u nich konci pausal az o rok, manzelovy sa skoncil v novembri, inak aj orange ma tieto internety tiez na ho...
@viktoria04 nebojsa to prejde, muzovi sa zub zahoji, pes vyzdravie a s tymi poistovnami, to je tak, ale celkova sa vsetkym, co sa tyka v tomo nasom state....pani naju cas na vseko, ale nam ked nieco poslu zaplatit, mam daju na to len 14 dni, oni maju na vsetko cas aj 3 mesiace v lepsom pripade...

viktoria04
autor
21. mar 2011

@kawasaki17 Jeminééé.Vy ste taký motorkáry?Na fotke vyzeráš také nežné žiena čo by som ani nepovedala,že ti a motorka.Fotky sú krááásne.Máte teda dvoj -kolesovú krásku.A s tou faktúrou je zaujimavé.Ja mám tiež T-Mobile a ohladne netu mi vždy prinde sms-ka,že ked mám už skoro prekročené dáta

viktoria04
autor
21. mar 2011

@ivuss01 no ti už nemáš pomali depku s rozmýšlania darčeka pre svokrovcov?A aj ti máš zlé skúsenosti s T-Mobile?Ja mám odtiaľ net+paušál+fix a som zatiaľ spokojná,

kawasaki17
21. mar 2011

@viktoria04 no tak ja tomu nechapem, mne ziadna sms nikdy nedolsa a ved naco aj ked mame neobmedzeny, no ale neriesim, len co pride domov muz tak tam zavolam a uz asi nebudem taka mila ako som bola minule...na slusnych ludoch co vsetko platia ako debili by chceli zarobit....
@ivuss01 no ani ja uz nechcem z T-mobile nic po terajsich skusenostiach a orange tiez...

kawasaki17
21. mar 2011

@viktoria04 no tak tak sme, vzdy ma motorky lakali a ked som sa spoznala s mm tak som mu hovorila, ze ako mam rada motorky, ze je to super adrenalin na nej ist a tak 🙂 a on sa len poza usi uskrnal, mi nepovedal, ze on ma motorku, ale vtedy mal slabsi Yamahu 300 celu ciernu....asi po pol roku som sa to dozvedela ked po mna prisiel....skoro som odpadla 😀 nikdy na to nezabudnem 🙂
no a tuto potom predal a kupil Kawasaki ZX 636R 🙂 a na boku dal spravit nalepky podla mojej fotky ked som mala rok 🙂 skoda, ze ide prec, ale predsa musime byt opatrni ked mame male dietatko...

no na mna by to nikto nikdy nepovedal, ale ja mam vela takych cudnych zalub 😀 napr.vzdy ma lakalo sudne lekarstvo...pitvy zavrazdenych ludi...musi to byt zaujimave 🙂

ivuss01
21. mar 2011

@viktoria04 ja tam mam pausal uz 5 rokov, je vedeny na mojho manzela, a ked som potrebovala spravit niejaku zmenu alebo vybrat body alebo predlzit, tak boli ku mne arogantny, vzdy musel ist manzel, aj ked ja pouzivam cislo, a on chodil do zahranicia, dalej v lete sa mojmu pokazil dotykovy telefon, isiel prave z jazdy, a potreboval obvolavat vela ludi, lebo nam v aute pustil motor, a islo o vela penazi, ale hlavne je, ze pokazila sa mu telefon, tak som hned volala do najblisieho tmobilu, a tam som bola dohodnuta s veducim predajne, ze mu ho zhoberu na opravu a hned mu daju nahradny telefon,a ze zarucny list ja do vecera donesiem, kedze potreboval volat, prisiel do predajne a tam ho slecinka odpisala, ze ona to tak nespravi, pritom veduci to povolil, len on musel odist, ale povedal slecne o co ide,tak to bola prva taka rana pod pas,
a internet: dcera mi poskodila express kartu do notebooku, tak som volala, ci by sa ta karta nedala vymenit, oni ze ano za 200eur, to sa mi zdala az privela, ak som sa spytala, ci si nemozeme zobrat novu s tym, ze podpisem novy dodatok o pripojeni s tym, ze ten 1,5 roka, co mi este trvala viazanost by mi k tomu pripocitali, tak by som mala viazanost 5 rokov, boli nekompromisny, ze to sa tak neda, tak tu polamanu kartu manzel popajkoval, len tak tak sa chytil signal, a internet ide ako ma karta naladu, tak ani sa karta nevyuziva a platime za nu mesacne 9 eur, teraz vyvolavaju a ponukaju novy modem s vyhodnejsim internetom, ale ja uz od nich nic nechcem...
takisto ma riadne nahnevali, moj manzel mal pausal na svokru, a vzdy, ked presiel hranicu, tak mu chodili smsky vitajte v state tom a tom, a chcel to zrusit, aby mu to nechodilo tyzdenne to bolo aj 20 sms, tak som isla do tmobilu aby to zrusili, dala som im cislo, aj rodne cislo svoky a povedali mi, ze to musi prist ona, a ani manzelovi to nechceli spravit, svokrusa chodila do roboty od 7.00 do 17.00 tak to nemohla stihat, a toto cislo si manzel platil 8 rokov sam, sak tam videli cislo uctu, z ktoreho sa to tam stahovalo, najtastie toto cislo skoncilo v novembri.
moju mamu tiez uz oklamali, dali jej vianocnu ponuku telefon za 1euro a mesacne mala platit 6 e s DPH na cele dva roky, a po roku jej prisla faktura 15 eur, tak sa isla spytat, preco je to tak, a slecinka jej spravila iny pausal, a zial, moja mama musi platit mesacne 15 eur, ale uz jej konci tiez v maji, a uz pausal od nich nechce, ale pre sestru co brala taky isty tak jej dobre spravili, cele dva roky platila tych 6 ci 7 eur s DPH

Prepacte, trosku som si vyliala srdce... 😝

ja s nimi nemam dobre skusenosti...

ivuss01
21. mar 2011

@viktoria04 no s tou depkou si to uhadla... 😝 😝 uz ma normalne boli hlava...

kawasaki17
21. mar 2011

@ivuss01 vau, no proste podla mna ozobracuju ludi...
malokto ma s nimi dobre skusenosti a ja uz tiez od nich nebudem nic chciet len mi skonci tato 2rocna zmluva

ivuss01
21. mar 2011

@kawasaki17 my s manzelom sme presli do O2, moj mal v tmobile zalkadnu fakturu este na sk 450 po prechode na euro cca 15, volal mi zo zahranicia spolu cca 3minuty, poslal 5 sms a faktura vystavena na 23eur, to kde sme?? a v tom pausali mal 55 do vsetkych sieti a 120 vikendovych, 20 sms do tmobilu. a malokedy mal prevolany pausal
teraz ma v O2 50 minut do vsetkych sieti za to plati 6eur, teraz prevolava len polku, tak som mu to zrusila, a skoro kazdu jazdu ked je von mi vola po 5 minut, no ja volam jemu, je to lacnejsie,dokopy a mesacne mi posle cca 10 sms a navyse ma cca 10 eur, dokopy by mal mat fakturu 16 (10+6), ake ked si preniesol cislo, tak stiahnu 5 eur (vianocny bonus), tak ma fakturu za 11eur, a prva mu prisla 4,5eur, co som ani verit nechcela...zatial som tam spokojna, zmenu mi urobia kedykolvek, aj balicky mozem menit ako chcem a ziadna viazanost...

kawasaki17
21. mar 2011

@ivuss01 aj my sme s manzelom presli do O2, ja z orangu a mm z T-mobile....mame na kredit a obaja sme veeeelmi ba priam au nadmieru spokojny....
ked som si prensala ja cislo do O2 tak sa omeskali s prenesenim asi o hodinu a pol, tal mi poslali ospravedlnujucu sms za omeskanie a ako darcek za to aby som sa nehnevala kredit za 8,50 E.....no dalo by sa hnevat? keby mi neposlali sms, tak si ani nevsimnem, ze sa o tochu omeskali 🙂

kawasaki17
21. mar 2011

no kocky ja sa uz idem pripravit na zumbu, juuj ale sa tesim 🙂 dufam, ze si dobre zamakam 🙂 🙂 🙂
pa zatial...

ivuss01
21. mar 2011

@kawasaki17 no vidis, ani tmobile nam netreba, moj ked sme prenasali cislo, tak mu islo O2 o dva v´dni skor, a ked sme v tmobile rusili to cislo co moj muz platil 8 rokov, tak ho mali vypnut o polnoci, a o 23.00 sa mu nedalo prezvonit, uz bol vypnuty, a faktura mu prisla aj za december sice len 2 eura, ale islo mi o princip, a to bol vypnuty, a vyhovarali sa tam, ze oni za to nemozu, a ze to roming sa tak plati 3 mesiace pozadu, tak som sa s nimi vyvadila, som im povedala, ze robia fiktivne faktury od buka, ako pride a za nasu vernost robia toto, faktury platene na cas, nikdy som nic neplatila neskor, no ale som bola taka rozculena, ze som sa az klepala od zlosti....

bublinkajasminka
22. mar 2011

ahojte - my sme včera nešli von navečer 😒 po školke mi sestričky vraveli že yasmi trošku kašľala, pozerala ju dokina na vizite cez obed a že trošku má postekané v hrdle hlieniky ale že mucosolvan čo dávam by mal pomôcť a rozpustiť to...bola bez teplotky 🙂 🙂 ja som dnes tiež lepšie klop-klop - už sa cítim lepšie, dávala som si theraflu aj včera a dnes mi je líp 🙂 🙂 🙂 poobede by sme už možno aj von išli - no uvidíme 🙂 🙂
pred troma rokmi sa mi narodila yasmi - dnes máme 3 rôčky 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 takže poobede jej chceme zagratulovať a trošku to osláviť aspoň my traja 🙂 🙂 objednala som jej kytičku - pôjdem po ňu 🙂 🙂
včera večer sme skočili ešte do reštaurácii - sypky objednalisme misy na nedeľný obed - na majkovu 30tku a yasmi narodky....budeme to mať v nedeľu u našich a dúfam že bude každému chutiť čo sme vybrali... 🙂 🙂

bartezka
22. mar 2011

a\wojte mam malu otazocku ako sa zbavym strii ???

viktoria04
autor
22. mar 2011

čaute kočenky 😎 čo porábkate?? 😎 Ja momentálne čakám na veterinára,havík bude nakoniec chorunký,lebo nenapká a len vracia,dúfam,že to nebude vážne.Inak pohoda mužíka zúbok už absolútne nebolká,Vikuška v škole a ja momentálne mám vegetík 😎
@kawasaki17 no ja mám zas net obmedzený dátovo,tak asi preto mi príde sms-ka.Mne zas upravili paušál,tak že som zatiaľ spokojná,ved uvydím dokedy.A počuj:na teba si asi budem dávať bacha aby si ma nevypitvala ( sranda ) 😵 a s tou motorkou to ťa musel teda riadne prekvapiť.Ja sa motoriek bbojím.Je to krásne,ale mám pred nimi rešpekt 😵
@ivuss01 ajoj.Aj u nás je to,že paušál,net,fix je na manžela,ale mne vždy vyhovejú,ked potrebujem zmenu,alebo si prídem sama pre nový telefon.Akurát čo ma naštvali,padol mi mobil a praskol mi displej,tak bol na reklamačke a ked som ho doniesla domov som zistila,že mám všetko kody,dôležité veci,tel. čísla proste vymazané.Bol to riadny problém.No a ešte čo ma sklamali,že za ten displej chceli 60 eur a ja som nový cez net kúpila za 10 eur.Ale s čoho by žili týto operátori?Musia klamať ludí.A že si si vyliala srdénko to newa,ved je to tu nato aby sme písali čo nám ležká na srdénku.Aspoň mám čo čítať. 😵 A čo darček?Máš už vymyslený?
@kawasaki17 ako bolo na zumbe?
@bublinkajasminka Yasminke všetko najlepšie ku krásnim narodeninkám
@bartezka ahoj.Neviem,nemám s tým problém.

katushka16
22. mar 2011

@ludkaol ahoj,včera som ťa zabudla privítať medzi nami
@bublinkajasminka yasmi prajem všetko naj naj naj,nech je zdravučká a šťastnučká 😀
@kawasaki17 ako bolo na zumbe? a čo svokra,dnes lepšie????
Dnes je zase slniečko,čo je super,včera ma neuveriteľne boleli nohy,neviem asi jarná únava,ale mm to vyriešil,urobil mi super masage.Valentínka je dnes hrozne umrnčaná,čo ona vôbec nebýva,len chce byť na rukách a túli sa asi tiež jarná únava :( zaspinkala už teraz tak som zvedavá ako vydrží potom do večera lebo ideme ešte na detský aerobic 🙂

ivuss01
22. mar 2011

@viktoria04 ahoj, mne za manzelov dotykovy nepytali nic, tiez tam nenili display,
co sa tyka darceku, tak ked pride manzel domov, tak mu poviem o tom darcekovam kosi, ako navrhla bublinkajasminka, uvidim co povie, ak nebude suhlasit, tak si uz hlavu lamat nebudem...
@bublinkajasminka gratulujem, a prejem vela zdravicka, stasticka, lasocky a Bozieho pozehnania 😉
a chutit urcite bude kazdemu
@bartezka vitaj medzi nami, mne sa strii nepodarilo zbavit, len vybledli mi same,
@kawasaki17 no ako bolo na zumbe?

viktoria04
autor
22. mar 2011

@katushka16 ahoj,tak tebe je hej,že masáž.Ale ked boleli nôžky dobre padla.Tak dnes máte aerobic.Super

viktoria04
autor
22. mar 2011

@ivuss01 no máš to komplikované s výmyslom darčeku,ale asi by som bola na tvojom mieste tiež takto zúfalá.A manžel kedy príde s cesty?

ivuss01
22. mar 2011

@viktoria04 zajtra sa var domov pride ukazat 😀