icon

Hľadám nové kamarátky na písanie o všetkých témach

viktoria04
4. mar 2011

🙂 ahojte mamičky ,ale aj nemamičky.Rada by som si s niekym popísala,ale nakoľko sa nechcem vtierať už do zabehnutých vašich tém,tak skúšam takto.

katushka16
25. mar 2011

@kawasaki17 ahoj ja si myslím,že tá jarná únava môže doliehať aj na detičky lebo valentínka odkedy je jar chodí spinkať o hodinu skôr a je dos´t umrčnaná,len chce by´t na rukách... alebo sa pripravuje na to,že sa bude posúva´t čas:( a čo dobré si varíš?tak teraz budeš mať svokru doma????no,to neni bohviečo?a čo robila?

kawasaki17
25. mar 2011

@katushka16 ahoj 🙂 no ktovie, ale mohlo by mu to vydrzat 🙂 teplejsie som ho obliekla supla do kocika, prikrila dekou a dala na balkon 🙂 na cerstvom vzduchu sa mu urcite lepsie hajka
robim sosovicovu polievku a sisky, a malemu som robila zeleninovu polievocku 🙂

kawasaki17
25. mar 2011

@katushka16 no doma bude, a mna asi slehne 🙂 robila na pase vo vyrobnej produkcii nieco s kablikmi pre automobily, ale co presne tak to neviem...no ono by ju ani neprepustili, pretoze ludi teraz potrebuju, lebo vraj maju dost vela zakazok teraz lenze moja svokruska marodovala od novembra do konca januara s clenkom, vyvrtla si ho, takze je to pochopitelne, ze maroduje, lenze lekar jej naordinoval pokoj na lozku a nohu v dlahe, len co dolsa domov dlaha dole a chodila kade tade tak jej noha zcernela a marodka sa samozrejme predlzila....potom uz konecne nastupila do prace a dali ju niekde do striharne, no a ona nedodrzala bezpecnostne podmienky ako mala a stroj jej vzal 2 prsty, chvalabohu jej ich neodrezal iba ich porezal....lenze asi uz mali toho dost a teraz ked jej skoncila marodka a nastupila zas do prace hned v ten den ju prepustili...
takze asi tak, dufam, ze som to zrozumitelne vysvetlila 🙂

katushka16
25. mar 2011

@kawasaki17 áno,´dakujem za vysvetlenie 🙂

kawasaki17
25. mar 2011

@katushka16 🙂 len ktovie ci si najde teraz pracu, roboty je malo a vsade chcu mladych, v jej veku to bude ozaj tazke a este o to viac na vychode ☹

viktoria04
autor
25. mar 2011

@katushka16 ajoj,tak havík v noci uhynul.Ešte včera na večér sme boli na sono a zistili,že jej praskol vred v žalúdku ☹ Takže je mi dnes úplne nanič,ale už skúšam zhánať šťeniatko.Ale všetky inzeráty čo som už volala sú neaktuálne

kawasaki17
25. mar 2011

@viktoria04 ahoj, tak to mi je naozaj luto

lenka3007
25. mar 2011

Ahojte baby, ako sa tu mávate, ja už pomaly nemam ani čas sem pozrieť, teraz som došla domov, idem sikovno požehliť a potom utekam pre Jurka. Dnes nastastie vari drahy, lebo mne sa ozaj nechce..
@viktoria04 Ahoj moja, aj mne je luto tvojho havina, ja tiež zboznujem hafankov, včera sem sused doniesol na vikend psika svojej ex, podarený je, len škoda že mi nerozumie po slovensky. skus pozriet na facebooku
http://www.facebook.com/profile.php?id=10000060...
tam byvaju opustene psiky a nadherne aj steniatka z celeho slovenska
@katushka16 Ahoj, no hadam sa to už lepši, dnes sa aj tešil do skolky, tak som zvedava co mi povie ked dojdem... hadam si nasiel už aj nejakeho kamarata
@kawasaki17 ajoj, no pekne dopadla tvoja svokruša, ale aj tak to nebolo od nich fer hned ju prepustiť. a s tou pracou pre starsich je to ťažke aj na zapade slovenska, aj moja maminka je dlho doma, no teraz už opatruje rodičou ale predtým nebolo pre nu nic, všade len mladý...

kawasaki17
25. mar 2011

@lenka3007 ahojky....tak sa aspon nemas cas nahodou niekedy nudit 🙂
tiez si myslim, ze to nebolo od nich fer, ale aspon jej dali do 10 aprila dovolenku a potom vystup, tak teraz "dovolenkuje" a potom na urad prace, uvazovala nad opatrovatelstvom, tak som zvedava co sa z toho nakoniec vykluje...

kawasaki17
25. mar 2011

ja som dnes robila velke upratovanie....koberce von...vytrepat, pozmyvala som dlazky, poutierala prach, zajtra sa chystam na okna a uz budem mat vseeetko hotove 🙂
a maly bol dnes vynimocne poslusny...napapkat, chvilu sa pohral a sup do kocika na balkon spinkat....joooj tak dlho si nepospal ani nepametam...

este sa dnes chystam na zumbu, len este neviem ci bude mat kto so mnou ist 🙂 a ak nie zumbva tak aspon brusaciky 🙂

lenka3007
25. mar 2011

@kawasaki17 ahoj, no to ozaj nemam a som rada, lebo nuda je pre mňa horšia jak nedostatok sladkostí... No s tým opatrovatelským musis natrafiť na dobreho pracovnika ak ide o opatrovanie starých ludi, moja mamina to dostala po pol roku na dedka, ktorý je relatívne zdraví a na babku, ktorá chodí po operáciach a ma velke zdravotné problemy jej neuznali. taktiež sused sa staral a svoju mamičku, ktorá už v tom čase ležala na posteli a občas už aj bluznila a nepamatala si kto je kto a k nim prisiel tiež jeden zo socialky zhodnotiť situaciu a spýtal sa jej ako sa volá, ona mu povedala a pracovnik usudil, že jej nič nie je... hold byrokracia...
No ale vidim, že máš zachvat upratovania...vám je hej ked tam mate 20 stupňov, my tu asi 3 a fučí tak severák že pocitovo je mínus... brrrr

ivuss01
25. mar 2011

@kawasaki17 moja svokra bola tiez pol roka doma, a bola to katastrofa ale uz dva tyzdne robi, tak je konecne klud 😀, preco vyhodili tvoju svokru? byvate spolu?
@katushka16 ved aj svokor bude mat z toho osoh, tiez z nich bude jest, a aj bude mozno rad, ze ma nieco nove, ved uvidime, ako to dopadne, oslava je v jednej restauracii na dalsiu sobotu, ale pojdeme im to dat o den skor, aby sme s takou velkou krabicou nechodili hore-dole, potom dam vedit, ako sme dopadli 😎

mali sme dnes zamracene, ale slniecko obcas vykuklo, ale aj pofukoval celkom studeny vietor...tak sme nemali take pekne pocasie.....

bartezka
25. mar 2011

@kawasaki17
dakujem pojdem sa opitat ano o tom som aj ja pocula da sa to odstranit ked sa chodi na liposukciu nie odsavanie tukou ale ale tym osvietenim pritom strie zmyznu uplne nedavno to bolo v reflexe ale ze je to dost drahe a kde sa to roby netusim asi sa aj ja spolahnem na letooo

bartezka
25. mar 2011

@viktoria04
jajjj dakujemmm

bartezka
25. mar 2011

@ivuss01
dakujemmmm no to by bolo super keby aj mne vybledli lebo ja ich mam plno
a este ak mozem aky cajik je pre meleho najlepsi lebo ked som mu dala mix byliniek tak bol strasne nervozny a nebuball

ivuss01
25. mar 2011

@bartezka mne moja mala bylinkove caje vobec nechcela pit, my sme pili ovocny caj, klasicky sackovy, len asi do 4 mesiacov som jej davala hipp aj to mi pila len pomarancovy, v lete mi mala bude mat tri roky a ani teraz mi nechce bylinkove, dokonca ani rumancek 😖

bartezka
25. mar 2011

hehh no tie deti vymislaju od malicka moj maly ma este len dva mesiace ale je to mali vymiselnik a vobec nechce bubat skusim aj ja ten ovocny

ivuss01
25. mar 2011

@bartezka ale daj pozor, aby bol cajik vhodny od dvoch mesiacov 😉 ale ak maleho kojis, tak nepotrebuje ziadne caje,

ivuss01
25. mar 2011

@viktoria04 tak to mi je luuto, drzkaj sa...

bublinkajasminka
26. mar 2011

pekné ránko - ja už hore, práčka sa vrtí - prvá várka - chcem dať ešte bundy prať a neaké veci 🙂
niečo ožehlím ešte 🙂 🙂 čaká nás perný víkend.....poobede ideme po guláš do sýpky kde sme ho zajednali, drahý má dnes tú oslavu s kamošmi v bare na farskej u kamoša 🙂 tak berieme ten guláš a príde aj svokrík navečer a bude s yasmi - my trošku teda oslávime 🙂 🙂
včera sme vonku boli, decká lietali ako šialené, bolo veľmi príjemne 🙂 🙂
cez robotku som stihla aj karolínku ísť pozrieť, jáááj krásnunká je - usmievkala sa, odráža sa riadne nožičkami - šikulka 🙂 🙂
pekný dník micky 🙂 🙂

ivuss01
26. mar 2011

@kawasaki17 malemu Emanuelovi zelam vsetko najlepsie, hlavne vela zdravicka 😉

bartezka
26. mar 2011

@ivuss01
jajj ale on je nespokojny vzdy aj ked ho kojim

katushka16
26. mar 2011

@kawasaki17 no to je pravda,roboty málo... to je na prd
@viktoria04 to mi je ľúto,viem aké to je ťažké...koľko mala?
@ivuss01 no,to máš pravdu,že bude z toho jesť.... 🙂

katushka16
26. mar 2011

@bartezka ahoj,ja som malým nedávala nijaké čaje,ani keď boli horúčavy lebo som ich kojila a to im úpne stačilo,potom keď som začala po 6mesiacoch prikrmova´t tak som im dávala len Lucku pre dojčatá z tej malej fľašky,takže ani fľašku klasickú nemali 🙂 podĺa mńa je fľaška úplná zbytočnosť keď kojích,keď nie,tak to je druhá vec

katushka16
26. mar 2011

ahojte,dnes máme zamračené,fúka.malé spinkajú aj mm tak mám chvíľku,Terezka je dnes zatiaľ bez teplotky,tak sme boli trošku v obchode spolu,zobrala si aj kočík s včielkou Majou a Vilkom a kočíkovala 🙂 mm bol s valentínkou kúpiť mliečko.potom sme boli chvíľku ešte na dvore.a vy ako sobotujete?dnes v noci teda už zajtra sa mení čas,tak uvidíme aký to bude ma´t dopad na malé.

katushka16
26. mar 2011

@kawasaki17 Všetko naj naj naj prajem malému chrústikovi,nech je zdravučkú a spokojný a nech vám robí radosť🙂

ivuss01
26. mar 2011

@katushka16 😀 😀 😀 😀 😀

kawasaki17
26. mar 2011

ahojte kocky....
tak to je dnes den, citim sa akoby ma presiel parny valec a to doslova, tesim sa na vecerny kupel a dam si tolko byliniek az z toho ozeleniem 🙂 🙂 🙂
chcela som dnes pokracovat v pratani, ale zmohla som sa iba na take male bezne upratanie veci za Emanuelom a varila svokra 😒 aspon sa bude mat cim zase chvalit 🙂
@lenka3007 juuuj nechcela by som taku zimku

@ivuss01 vdaka odovzdam malemu 🙂 , no ano svokra bohuzial byva s nami, no hotova katastrofa, ale tak co uz.... vraj planuje odist niekde do piestan za pracou a najst si tam byvanie, asi nejaky podnajom....no tak to som zvedava. konecne by sme si mohli zrobit upravy ktore uz tak dlho planujeme, byt je predsa nas, takze....

@bartezka ahoj...a mas vela tych strii? inak ja som malemu do 4 mesiecov davala Hipp alebo Sunarek a teraz rozne detske cajiky a aj bylinkove...aj rumancek mi vypije vlastne skoro vsetko az na kminovy cajik, ten mu nechuti 🙂

kawasaki17
26. mar 2011

@katushka16 vdaka, odovzdam 🙂

kawasaki17
26. mar 2011

no tak ja si idem lahnut uz konecne do vane, mam super teplucku vodu, vankusik s bylinkami, vonnu sviecku, radio Jemne melodie.....no co viac mozem chciet????
juj ale sa tesim 🙂