icon

Hľadám nové kamarátky na písanie o všetkých témach

viktoria04
4. mar 2011

🙂 ahojte mamičky ,ale aj nemamičky.Rada by som si s niekym popísala,ale nakoľko sa nechcem vtierať už do zabehnutých vašich tém,tak skúšam takto.

lenka3007
1. apr 2011

@katushka16 no nahodou máš super fotku...
@kawasaki17 no čo sa zabijem, ved aj my sme mamičky a tiež hovorime svojim deťom aby neklamali 😀 no a mne to zostalo.. ale vieš ako sa dobre udržujú rodinne vzťahy ked sme 2000 km ďaleko? to ked sojdeme raz za pol roka tak sme všetkým vzácny, tak všetci držia usta. No ale ta tvoja švagrina je nejak divná, lebo ja ked je Jurko chorý sama poviem, nech radšej nechodia, aby nenakazil aj druhých ved to je logické. my sme boli chorý ked sme boli na vianoce doma a mna tiež volala sesternica pozrieť, lebo som ešte tu jej malu nevidela ale vysvetlila som jej že som prekonala anginu, že jurko ju ešte ma a že sa bojim, že aj keby som došla sama, aby som nebola ešte bacilonosič.

kawasaki17
1. apr 2011

@lenka3007 neprije... nevysvetlis 🙂
hnusne som to napisala, ale pravda to je

katushka16
1. apr 2011

@kawasaki17 aspoň,že si priznala chybu,no mne by jej bolo asi tiež ľúto,neviem.ako ona je potom ako cigánky,že porobiť deti,aby nemusela robiť-nič v zlom.
@lenka3007 ďakujem 🙂

lenka3007
1. apr 2011

@kawasaki17 no som čitala vyšie o nej, tak už chápem uplne... Ja tiež nemusim bratovu druhu ženu, ta je tiež len na peniaye, je od neho o osem rokov staršia, ale nikomu nič neda, ked sme k nim dosli s Jurkom ani lízatko nedostal. Zabila ma uplne ked zahlasila že moj brat a ona nebudu mojmu synovi kupovať darčeky pod stromček, lebo ja tiež nekupujem, to že som vždy dala polovičku peňazí našim aby kupili oni to som jej už nehovorila, mam ju v PC. ona je tiež taka lenivá, mojej mamine vie zavolať len ked dačo potrebuje, to je vždy len zavar nam uhorky, zavar nam čerešne, upeč nam tortu a ked už minule mamička povedala že NIE tak boli velice urazený a dnes mi maminka volala že mali dojsť k nim na navstevu a brat volala aby mu upiekla penovu tortu a uvarila roštenku a maminka mu povedala že ked oni idu k nemu tak odchadzaju vždy hladny a smadný 😀 😀 😀

kawasaki17
1. apr 2011

@katushka16 v pohode, tak je to mozne...ona je vyucena maserka a vraj perfektne masiruje, pozname sa zhruba 5-6 rokov a za ten cas ma este ani raz nemasirovala aj ked som ju o to ziadala, nema cas...
chodim cvocit zumbu, tak niekedy chodi so mnou aj druha svagrina a volame aj ju, tak ona nema cas,, nechce sa jej, jej netreba cvicit a pod. verim zeby jej to prospelo, cvicit predsa nechodia len zen ako som ja co mam ledva 47 kg, ale hl. take silnejsie aby kus pochudli a aj zdravotny stav si tym zlepsia....neviem ci sa hanbi ci co...

kawasaki17
1. apr 2011

@lenka3007 dobre mu povedala.....

lenka3007
1. apr 2011

@kawasaki17 ja viem 😀 ale mrzí ma to ako sa zmenil pri nej, vobec nevola rodičom, vobec nedojde, ostal taký povíšenecký a už ani ja neviem o čom sa s nim mám baviť, našim vola len ked potrebuje peniaze a mne ani neodpise ked mu pišem na FB... len machruje čo si za kolko kupil a to je všetko....nechápem ho 😒

kawasaki17
1. apr 2011

@lenka3007 ked predtym taky nebol tak ho urcite zmenila zena....
Zeny maju velky vplyv na muzov, aj moj sa koli mne velmi zmenil, samozrejme k lepsiemu...

lenka3007
1. apr 2011

@kawasaki17 no vidiš, všeliake sme a ty patríš asi medzi nas normalne 🙂 , ja som zas opačna jak moja švagrina, ja kolko krat hreším toho mojho, že ani nezavola domou, ja volam s jeho maminou castejsie ako on, s mojou denne smskujeme, ja som tak naučena, že rodičov si treba vážiť... a ja mam tých svojich rada aj ked nie su milionary čo evidentne vadi mojej švagrine, že musi jazdiť fabiou miesto mercedesa 😀 jaaaj zas mi hapruje net 😠

kawasaki17
1. apr 2011

@lenka3007 ja mam s rodicmy dobry vztah, nie vzdy to tak bolo, lebo v puberte som robila hrozne veci, co by som teraz nikdy nespravila, ale to je za nami...
teraz si s nasimi casto volam, piseme si e-maily a sms, a mm s rodicmi nic, ked niekde cestujeme nenapise ci sme dosli v poriadku, proste vztah skoro ziaden...

lenka3007
1. apr 2011

@kawasaki17 no myslím že každý sme mali nejake muchy v puberte 😉 ja mám tiež s rodičmi dobrý vzťah a ani nevieš jak mi chýba to kavičkovanie vonku na dvore, kde sme s maminkou dokazali jednu kavu piť aj dve hodiny?

bartezka
1. apr 2011

ahoj ma niekto dieta ktore ma problemi s oblickamiii????
chcem sa opitat nieco

kawasaki17
1. apr 2011

@lenka3007 verim Ti my byvame od nasich cca 130 km takze sa tiez nevidime casto a navyse ani auto nemame, iba motorecku a na tu predsa emanuela neposadime, ale ideme ju predavat, tak hadam za to kupime nejake pekne auticko...

@bartezka skus napisat o co ide, hoci Emanuel s oblickami problemy nema, mam vystudovanu zdravotnu skolu takze mozno o tom budem nieco vediet...

lenka3007
1. apr 2011

@kawasaki17 😀 😀 😀 tak to si ani neviem predstaviť ako by malý sedel na tej motorke...
@viktoria04 a ty si sa kde stratila?

viktoria04
autor
1. apr 2011

@lenka3007 ajoj tu som.Už je teplo,tak pomenéj chodím na net.Ako sa máš?

bublinkajasminka
2. apr 2011

ahojte -
vcera sme boli do vecera vonku, najlepsie bolo ze nam odisiel kotol a to my sme kurenari a mame dobry kotol..volali sme nasho servisaka dosiel a zistil ze chyba je v jednej suciastke ktoru maju len v centralnom sklade v blave..bolo uz pomaly pol 5 poobede - ale volal tam ze leti po nu nech tam caka niekto nato 😅 tak to siel zobrat na otocku, potom to opravil a uz sme fungovali 🙂 esteze to mame v ramci firmy inak by som bola na vikend u nasich lebo ani tepla voda nesla 😒
ale my sme boli vonku, drahy je v tatrach a tak slamienkujeme 🙂 🙂
ideme teraz von a potom poobede k nasim a ku konikom pojdeme kuki 🙂 🙂

lenka3007
2. apr 2011

@viktoria04 ahoj, no ja by som už tiež travila čas vonku ale tu to ešte nie je bohvie čo... mam sa teraz na figu lebo som chorá a to neznasam 😠 ale inak dobre, v nedelu nam donesu autíčko tak sa teším, budem sa konečne voziť lebo na tom druhom chodi do roboty drahy a ja ani do obchodu sa nedostanem...Jurko si už v školke pekne zvykol, v piatok boli v divadle. učitelka hovorila že sedel jak päť peňazí, že sa mu to pacilo, čo na tom že nerozumel 🙂 A ty ako? zdraví ste? a Malá sa potešila tým ecičkam čo si jej strikovala?

bartezka
2. apr 2011

@kawasaki17
ma vyraznu dilataciu panvicky a kalichou v kanalikoch oblickovych sa mu zadrziava moc a vzdy mu skace teplota som chcela vediet ci to moze mat nieco stym spolocne

kawasaki17
2. apr 2011

ahojte
juuuj tak dnes som pratala a pratala, chvalabohu uz mam vsetko hotove, takze mozem oddychovat, maly sa hraje takze je to zatial ok....
akurat, ze dnes som dostala menzes, takze ma faaajne boli brucho, ale kym sa to da vydrzat tak je to fajn
vecer asi pojdeme s mm hrat volejbal, este uvidime ako sa bude mm citit, lebo je dost utahany a samej sa mi nechce ist

@bartezka jednoznacne ze moze, ked sa mu zadrziava moc, to sposobuje tie teploty....aj ked moc by mal byt sterilny, nie vzdy je tomu tak... co povedal na to urolog?

bartezka
2. apr 2011

@kawasaki17
aha dakujem no neboli sme pri urologovy chodime na ultrazvuk na nefrologiu do pp a dufame ze sa to zlepsiii

katushka16
3. apr 2011

ahojte,tak včera sme boli v Bojniciach v ZOO,Terezka sa tešila,najviac sa jej páčila šimpanzia rodinka 🙂 Valentínka sa ich bála,tak som bola s ňou vonku pozrieť vtáčiky.no dnes moc slniečko nesvieti,malé boli doobeda s mm vonku,ja som zatiaľ umyla dlážky a pár okien a navarila.a to mm,že oddýchni si.No dá sa to???stále volačo...Terezka teraz nespinká,nechce sa jej,tak pozerá Včielku Maju,ale Valentínka s mm spinkajú🙂
@lenka3007 už ti je lepšie?som rada,že Jurko si už zvykol na škôlku🙂

lenka3007
3. apr 2011

@katushka16 ahoj, no ani náhodou, rozmýšlam že by som si mala už nasadiť nejaký sirup alebo čo, ale ja vždy čakám, lebo neznášam lieky, tak skušam alternatívy, ale skúšala som zohnať bylinky, ale byzvýznamne....no vidíš, my ženy si neoddychneme asi nikdy, moj drahý sa špára v aute, neviem čo tam hladá, Jurko ten behá okolo neho a ja som povedala, e dnes nerobim, tak si trham obočie a idem si urobiť manikúru 😀

viktoria04
autor
3. apr 2011

Ahojte kočeny. 😉 Ako sa máte a ako si užívate nedeľu?Konečne máme fain počasíčko 😉
@lenka3007 ahoj 😉 tak ste sa aj povozili?No nezávydím ti chorobu 😒 No je také obdobie je po zime a organizmus je po zime oslabený 😒 Dúfam,že ťa to rýchlo prejde 😉 konečne si ma poteškala,že Jurko si už fain zvyká v škôlke.Deti sú šikulky a vydíš Jurko je tiež pekne si zvyká.A inak Jurko je zdravunký?Ozaj:neskúšala si na chorobu mätový čajík?Aj ked len sáčkový,ale mne vždy zaberie.Síce ja si ho nahodím hned ako začínam biť zas chorá.Inak ti neviem poradiť
@kawasaki17 ahoj 😉 zas športuješ? 😉
@katushka16 ahoj 😉 tak ste mali super výletík v ZOO 😉 my sme boli minulý rok v lete a bolo tiež tam super a aj počasíčko sme mali tak akurát,že bolo pod mrakom,takže sme neboli extra prehriaty 😉 ale zato nachodený sme boli až-až 😉

lenka3007
3. apr 2011

@viktoria04 ahoj, no dufam ze sa uz rano zobudim zdrava, lebo uz ma stipe cely nuchac 😀 Neviem ci tu maju matovy caj, ale asik nie, asik len ovocne a cierny, ja som zhanala Lipu alebo nieco take proti kaslu, ja nie som totiz velky zastanca liekov, ale uz to vidim, ze si budem muset minimalne bromexin dat a kapky do nosa... bleee...

bublinkajasminka
4. apr 2011

ahojte - ja v rychlosti lebo o polhodku nam zacina kontrolny audit ISO - prie pan z blavy a to je asi na cely den 😒 😒
vikend sme mali krasny, tym ze pocasko bolo uzasne tak bolo bohovsky...bola som prekvapena aky park je v rumanovej - isli sme tam kuki na futbal za mojim ocinom a trosku sme sa tam fotili tak tam bolo krasne 🙂 🙂
este nahodim neake fakturky do kontroly 😉 😉
pekny slnečný dník

viktoria04
autor
4. apr 2011

@lenka3007 no ahoj 😉 😉 ako si dnes na tom? 😉 no vydím,že máme rovnaký názor na lieky,že ich aj ti moc nemusíš,len v nutnéj situácii 😉 Jurko šiel aj dnes do škôlky? 😉 aj ste niekde včera vyrazili na výletík na autíčku? 😉 mna dnes čaká návšteva u lekára s mužíkom,tak uvydíme čo nové nám povedia 😵 a ako sa inak máš? 😎 aké máte počasíčko? 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎

ivuss01
4. apr 2011

Ahojte dievcence, tak som uz tu, moj manzel bol od stredy doma, no katastrofa, tak sme sa este nehadali, nasledkom coho uz stvrty den nemozem rozpravat, len sepkam, to teraz vyuziva moja Livia 😠
V sobotu sme boli na tej oslave, bolo celkom dobre, o malu sa mi tam cely cas starala manzelova sesternica (je ucitelka v materskej skole), tak som si aj fajne oddychla 😎
vcera rozbalovali dary a myslim, ze sme boli s obedovou supravou uspesny, aj svokrovi sa pacila
Livia je uz konecne zdrava, ideme do mesta povybavovat co treba, aj na postu po novu ciapocku sa zastavime
Prajem pekny den 😉

lenka3007
4. apr 2011

@viktoria04 dobré ránko... no neviem, hadam už le lepšie, nechcem to zrieknuť, ráno ma už tak velmi nebolelo hrdlo, ale večer som si dávala šumivý aspirín lebo mi išla hlava prasknuť.. Nevozili sme sa, lebo dnes ešte ide na prepis to nove auto a na tom nasom slovenskom sa volaco pokazilo, tak drahý včera aj v sobotu opravoval, ale boli potom s Jurkom pri mori, ja som zostala doma, lebo strašne fukalo. Dnes vyzerá byť krásne slniečkovo, ale tu sa to može za 30 minut zvrhnuť na sneh, takže ti ani jednoznačne povedať neviem...
Držím päste aby vám doktor povedal len dobré správy...
A vy ako? Viki sa teší na prázdniny? si pamatám, že ked som bola ja mala a už bolo tak pekne ako mate vy teraz, tak som sa nevedela dočkať leta.... 😎 😎 😎

lenka3007
4. apr 2011

@ivuss01 Ahoj, no pekne, ani ja nemožem rozprávať, ale ja som nachladnutá... Vidíš oslava dopadla dobre, aj si si oddychla a nakoniec si vymyslela super darček... A čo bolo Livke? chorá bola?

ivuss01
4. apr 2011

@lenka3007 teploty, kaslala, ale uz v piatok bolo lepsie, som s nou ani von nechodila, a ciapocka od Viktorie caka uz tyzden na poste, tak dnes ideme po nu, aj vonku pojdeme, mame pekne pocasie, tak ideme vyuzit 🙂
@kawasaki17 ked si vystudovala zdravotnictvo, tak by si mi mozno vedela poradit, za posledny tyzdem mi mala zmurka tak cudne, no akoze klasika normalne, ale aj velakrat za den ocami tak silno zmurkne akoby mala tik, alebo ako sa to vola, nemyslim, ze by sa buchla o hlavu, alebo o tom aspon neviem, a uz mi to dost vadi take divne zmurkanie, nevies mi prosim poradit, co s tym? dakujem